• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    521
Dün aksam daha koyu gibiydi sanki ama cokda bariz bi fark yok 2 gun yumurtluyorum sanirim
t çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.

Sen ne zamn yaparsan bende beraber yaparım ama yazdan önce olmasın :)) )

yok ilk denememi ekimde düşünüyorum. üçüncü doğduğunda ikinci mutlaka 3 yaşını doldurmuş olmalı. çin takviminde ekim erkek gösteriyor bir de :KK48:

Kixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
hakkında hayırlısı olsun. inşallah gönlüne göre bir sonuç olur.

t çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.

yok ilk denememi ekimde düşünüyorum. üçüncü doğduğunda ikinci mutlaka 3 yaşını doldurmuş olmalı. çin takviminde ekim erkek gösteriyor bir de :KK48:

Hadi bakalim hayirlisi

ben de bu işi hiç anlamadım. ne zaman ilişki olacak teste göre. biri bana açıklasa ya. t çok koyu olduğunda çatlamaya hazır olduğu anlamına geliyor. sonra devamlı test yapıyoruz hafif silikleşince çatlamış mı oluyor? anında ilişki mi olmalı? benim testler hep çok koyu bu iş bende tutmayacak galiba. gerçi daha ekimde düşünüyorum ben. hoş arada
üçüncü çocuk fikrinden de vazgeçiyorum ama. hayırlısı.
Canim t c den daha koyu olacak bak yazdigim test pik durumda suan piki gördükten sonra takibi sıklastırıp t c ile ayni koyuluga geldiginde deneme yapacaksin. Once t,c den koyu olacak sonra esit koyuluga gelecek deneyeceksin canim

Yumurtlama cok net belli oldu catlamada gorcem diye umut ediyorum bu aksam siliklesmeyi beklicem benimde az cok bildigim

bu arada doktora gidip tavsiye alan var mı içinizde? doktorlar ne diyor acaba? aşılama vs ile yardımcı olan doktorlar yok mu bu konuda? bir keresinde ablamın doktoru ona aşılama yaparken erkek spermlerinden alındıkları kapta yüzeye çıkanların erkek, dipte kalanların kız olma ihtimalinin çok yüksek olduğundan bahsetmiş.
Canim ben doktoruma bu yöntemi anlattim çok söylemek istemese de evet şansı artiriyor dedi

Back
X