- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.941
Gec kalırsın deneme canımSıvı alımına dikkat ettim ama bu ay testler beni hiç tatmin etmedi normalde hep 13. Gün sabahı yumurtluyorum zaten 3 aydır takip ediyorum niyetim bu sabah 6 gibi yapmaktı ama emin olamadım bu ay testler beni nedense tatmin etmedi belki de markaya güvenim kalmadığı içindir ama elimde var napayım mecbur önümüzdeki ay da kullanacağım
Kızımda adetim 15 inde basladıKızlar bence çift rakamlarda adet gördüyseniz kız oluyor çoğu kişide böyle duydum hepsinde kız çıktı artık ben kadar doğru bilemiyorum sizce doğrumudur?
Sıvı alımına dikkat ettim ama bu ay testler beni hiç tatmin etmedi normalde hep 13. Gün sabahı yumurtluyorum zaten 3 aydır takip ediyorum niyetim bu sabah 6 gibi yapmaktı ama emin olamadım bu ay testler beni nedense tatmin etmedi belki de markaya güvenim kalmadığı içindir ama elimde var napayım mecbur önümüzdeki ay da kullanacağım
Üzerinden zaman geçtiği için öyle duruyor herhalde son testte çatlamıştı zaten o yüzden deneme yapmaktan vazgeçtim bu ay da böyle geçsin bakalımCanim foton cok net değil ama ben pik görmedim sanki
Kızımın ki tuttu 30 Kasım dı SAT.İşte adetin ilk günü ayın 10 dan itibaren diyorlar çoğunun ki tutumuş burda sağlıklı olsun önemli olan o ama bu biraz 70% doğru gibi geldi bana
10 dan itibaren olmadı mı yaniBenim 3 kizim var
Buyuk olani hatirlamiyorum ama diger 2 si yanlis.
Biri ocak da kaldim
Digeri martta
Ben anlamadım bunu ya son adetin ayi mi adetin ilk günü mu iliski gunu muİşte adetin ilk günü ayın 10 dan itibaren diyorlar çoğunun ki tutumuş burda sağlıklı olsun önemli olan o ama bu biraz 70% doğru gibi geldi bana
Benim de kız büyük ihtimal cinsiyeti daha belli ama doktor kız gibi dedi şimdilik daha erken dedi benim sat 31 OcakKızımın ki tuttu 30 Kasım dı SAT.
Adetin ilk günü canımBen anlamadım bunu ya son adetin ayi mi adetin ilk günü mu iliski gunu mu
Himmm degisik bi durummuss ilk defa duydumAdetin ilk günü canım
Pek bilinmez sadece çoğu kişide tutmuş yine de %99 cinsiyet bu diyemezsinHimmm degisik bi durummuss ilk defa duydum
Keske %50 ustu erkek garanti olan bi yontem olsa onada raziyimPek bilinmez sadece çoğu kişide tutmuş yine de %99 cinsiyet bu diyemezsin
Allah gönlüne göre versin canım ilk mi senin ?Keske %50 ustu erkek garanti olan bi yontem olsa onada raziyim
Aminn hepimizin ınsallh daha gebelik yok olursa ilk olacakAllah gönlüne göre versin canım ilk mi senin ?
İnşallah rabbim hayırlısı versin sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin sonra erkekAminn hepimizin ınsallh daha gebelik yok olursa ilk olacak
Canim tam anlamadim desem ayip eder miyim. Kucuk kizimin ki 30 mart onun gununu net hatirliyorum.10 dan itibaren olmadı mı yani
Bu ovulasyon günü için %70 deniyorKeske %50 ustu erkek garanti olan bi yontem olsa onada raziyim
Benim doktor yumurta catlar catlamaz olan ilişkide yüzde 60-65 sans artar dediKeske %50 ustu erkek garanti olan bi yontem olsa onada raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?