Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
insallah canm hersey nasip yarin gitsem tup bebek yaptirsam bile olmayacagi varsa o sekilde bile tutmaz olmak icin zamanini bekliyo ama gecen bu herzaman daha cok sıkıcı oluyor benim icin
Aynen öyle canım bu ay ilaçla fitille için temizlenir daha kolay hamile kalırsın enfeksiyon gebeliğe engel oluyor çünkü. Bunaldın farkındayım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Aynen öyle canım bu ay ilaçla fitille için temizlenir daha kolay hamile kalırsın enfeksiyon gebeliğe engel oluyor çünkü. Bunaldın farkındayım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
amin allah razi olsun cnm aynen oyle valla zaten gecen ayki sdet donemindede kocaman parcalar dusuyodu aslinda dusunmedim degil acaba kimyssalmi oldu diye idrar testlerim silik cikiyodu eltim bile cizhiyi gordu hani belki yanlis goruyorumfur diye ona gostrdim gercektende daha once testlerm oyle cikmiyodu bembeyaz t cizgisi vardi ama o aykinde gozle zorla gorulebilecek sekilde silik bi cizgi vardi oracikta

Kızlar konuyu biraz geriye giderek okumaya çalıştım ama, biraz kafam karıştı. Daha deneyimli, konuya baştan hakim olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
Özet olarak Erkek bebek için: 1.Yöntem) Testteki T değeri tam en koyu olduğu zamanı mı değerlendirmek lazım?
yoksa 2.Yöntem) Testimiz silikleşmeye yakın saatleri mi değerlendirmek lazım?
yoksa 3. Yöntem) Test iyice silikleşince mi değerlendireceğiz?

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
hamile değilim ama nedense inşallah olursam hep bi erkek bebek olucakmış gbi geliyo çünkü görümcemle kermese gittiğimizde orda bebek çorapları vardı kızki bunu al dedi bnde ama o kızki dedim içime öyle geldi evlendğimde beri ilk çocuğuö erkek olcak diye geçiyo inşallah olurda hayrlışklde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…