• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
Sıvı alımına dikkat ettim ama bu ay testler beni hiç tatmin etmedi normalde hep 13. Gün sabahı yumurtluyorum zaten 3 aydır takip ediyorum niyetim bu sabah 6 gibi yapmaktı ama emin olamadım bu ay testler beni nedense tatmin etmedi belki de markaya güvenim kalmadığı içindir ama elimde var napayım mecbur önümüzdeki ay da kullanacağım 😬
Gec kalırsın deneme canım

Sıvı alımına dikkat ettim ama bu ay testler beni hiç tatmin etmedi normalde hep 13. Gün sabahı yumurtluyorum zaten 3 aydır takip ediyorum niyetim bu sabah 6 gibi yapmaktı ama emin olamadım bu ay testler beni nedense tatmin etmedi belki de markaya güvenim kalmadığı içindir ama elimde var napayım mecbur önümüzdeki ay da kullanacağım 😬

Canim foton cok net değil ama ben pik görmedim sanki

İşte adetin ilk günü ayın 10 dan itibaren diyorlar çoğunun ki tutumuş burda sağlıklı olsun önemli olan o ama bu biraz 70% doğru gibi geldi bana

hayırlı akşamlar kizlar nasilsiniz baya deneme hazirlij yapan olmus Rabbim gonlunuze gore versin
bilgeler diye bi arkadas vardi o ne yaptiki acaba

Back
X