- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.901
Yok canım eşit olunca pik olmuyor. Pik demek t c’ den daha koyu olduğu zamana deniyor. Nerdeyse koyu bordo oluyor kontrol çizgisinden daha koyu olduğu zamana pik deniyor.Bende şimdi senden öğreniyorum. Eşit olunca zaten pik deil mi
Evet biraz daha koyu ama daha piki geçtim eşit bile değil. Kaç günde bir adet oluyorsun canım?
evt esit degil daha ama gunden gune cok sukur koyuluk var gibi gecen ay 29 . gun adet oldum ondan onceki ay 30. gun oldum degisiyo oyle cnm 1 2 gun fark oluyorEvet biraz daha koyu ama daha piki geçtim eşit bile değil. Kaç günde bir adet oluyorsun canım?
Vallahi test sabır işi ve hiç belli olmuyor. Benim geçen ay sabah silikken bak eşit bile demiyorum silikti resmen öğleden sonra 16:00 de pik olmuştu kopkoyu bordoydu resmen . Bu ay normalde yarın sabah yumurtlamam lazım 2 marka testi eş zamanlı yapıyorum biri silik diğeri pikregl bittigi gunden bu yana gunasiri iliski okuyor zaten ama yumurtlamayida gormek istiyorum
Ben de erkek bebek bekliyorum ben de ayni burada yazdigi sekilde hamile kaldim... bunu okuyunca cok sasirdim tamamen tesaduf ..Allah herkese istedigi gbi saglikli bebek nasip etsinsahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Ozaman koyulaşma normal daha yumurtlamana bir kaç gün olabilir? Luteal fazın kaç gün?evt esit degil daha ama gunden gune cok sukur koyuluk var gibi gecen ay 29 . gun adet oldum ondan onceki ay 30. gun oldum degisiyo oyle cnm 1 2 gun fark oluyor
Yani yumurtan çatladıktan kaç gün sonra adet oluyorsunOzaman koyulaşma normal daha yumurtlamana bir kaç gün olabilir? Luteal fazın kaç gün?
Cok silikken deneyip oglu olan var mıydı peki canım yani hepsi mi kız olduCanım o kadar güzel yazmışsın ki
Ben 2016dan beri bu topikteyim neler neler okudum
Genelde oğlu olanlar hep çatlar çatlamaz denemişlerdi
Benim gibi piki sadece 2-3 saat süren arkadaşlarda pikken deneyip oğlu olmuştu
Çok silikken deneyen çok arkadaşın da kızı oldu
Bunu anlatmak istedim
Tabiki nasipten ötesi yok ama biraz gayret
Merhaba canim sag salim bebegini kucagina alirsin insAllah. Acaba adetin kac gun suruyor ve kacinci gun iliski olduBen de erkek bebek bekliyorum ben de ayni burada yazdigi sekilde hamile kaldim... bunu okuyunca cok sasirdim tamamen tesaduf ..Allah herkese istedigi gbi saglikli bebek nasip etsin
Amin canim sagolasin 4 gun suruyor 5. Gune denk gelmistiMerhaba canim sag salim bebegini kucagina alirsin insAllah. Acaba adetin kac gun suruyor ve kacinci gun iliski oldu
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim canim bende adet sonrasi deneme yapma istiyorumAmin canim sagolasin 4 gun suruyor 5. Gune denk gelmisti
Testlerim bittigi icin onu bilmiyorum ama bikac ay takip etmistim ve sadece bir gun goruyordum cift cizgiyi ikinci gun tek cizgi oluyordu oyuzden gec catladigini dusunmuyorumCanim ama işte bir süre takip ettin mi kaç saat pik kaldı mesela sonra kaç saatte açıldı
aynen iyle cok zor isler bunlar ya hayirlisi olsun insalhVallahi test sabır işi ve hiç belli olmuyor. Benim geçen ay sabah silikken bak eşit bile demiyorum silikti resmen öğleden sonra 16:00 de pik olmuştu kopkoyu bordoydu resmen . Bu ay normalde yarın sabah yumurtlamam lazım 2 marka testi eş zamanlı yapıyorum biri silik diğeri pikbu ay yine de takip edip deneme yapmayabilirim riske atmamak için
gecen ay 13 .gunu 2 yum vardi biri 18 digeri 22mmm idi catlatma ignesi oldum her ay test kullanmadigim icin yumurtlama ne zaaman oluyo bilmiyomOzaman koyulaşma normal daha yumurtlamana bir kaç gün olabilir? Luteal fazın kaç gün?
bu ay yumurtlamadan 15 gun sonra adet oldumYani yumurtan çatladıktan kaç gün sonra adet oluyorsun
Rica ederim canim bitis gunu ve bitisten bi gun sonra dene insallah tutarCevapladigin icin cok tesekkur ederim canim bende adet sonrasi deneme yapma istiyorum
İşte bu yüzden hep diyorum sperm kalitesini arttırmak gerekiyor zamanlama kadar önemli diyeDun bi arkadas yazmisdi 3 ay deneme yapmis 1bucuk gun kaliyomus pik. Deneme yaptigi zaman 2 gun pik olmus. Kiza hamile.
Yani onunda garantisi yok. Rabbim ol dedikten sonra olmicak sey yok.
Canım ben bir tekCok silikken deneyip oglu olan var mıydı peki canım yani hepsi mi kız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?