Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canımcım o arkadaş benim bu bebeğime hamile kaldığımda iki ilişkim oldu biri pik tnin cden koyu olduğu zaman oldu piki gördüm yaklaşık 26 saat sonra hala pikdi 1.ilişkimiz oldu sabah açılır diye tahmin ediyordum sabah kalkınca bi baktım hala pik benim testim o akşam eşitlik oldu gece tekrar 2. Denememiz oldu sonuç kızıma hamileyim

canisim senin tahminmce söyle oldu birinci ilişkin erken oldu ikinci ilişkiyle arası çok olmuş oldu bu durumda ilk ilişkiden kalan spremler dolledi yumurtayı eğer ki ikinci ilişkin daha erken olmuş olsaydı içerde y olmuş olurdu fakat emin ol bende emin oldum Rabbim ne yazmışsa onu uyguluyoruz kaç ay hazırladım kendimi tam anı yakaliycam diye hasta olamama rağmen yine deme oldu nasip te olacağı olunca bilduklerimizi unutuyoruz çünkü biz burda hesap yaparken Rabbimin hesabı işliyor

Hangi marka test kullanmıştın canım?

Aynen canım biz ne yaparsak yapalım rabbimin nasibinden öte gidemeyiz. Mutlaka bi sebep bi bahane çıkar ve sonuç rabbimin takdiri olur

Aynen canım biz ne yaparsak yapalım rabbimin nasibinden öte gidemeyiz. Mutlaka bi sebep bi bahane çıkar ve sonuç rabbimin takdiri olur

Aynen öyle canım Rabbim ne yazmışsa o oluyor .. bi kaç kişi ile yazıstim bu süreçte testi pik yapmış 2 saat sonra ilişki olmuş 23 24 saat sonra çatlama olmuş bebeği erkek biri daha yumurta çatlakladiktan 12 saat sonra olmuş yine erkek nasibe çok güzel örnek bunlar

Kesinlikle katılıyorum. Ha tabi ki bu hiç bişey yapmayalım demek değil hepimiz emek harcayıp dua edip elimizden geleni yapalım ama bunu da unutmayalım. Yabancı bir sitede okumuştum kadının biri yumurtlamadan 3 gün önce oğlu olmuş. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ikiz kızı olan da var oğlu olan da. Biz yine tedbirimizi alıp rabbimin takdirine bırakalım tabi ama bazı şeyler de bizim elimizde değil onu demek istiyorum. Nasibimizde kız varsa rabbim onu bi sebep kılıp yine o şekilde nasip edecek ya pik geç açılacak vs bi sebep olacak. İnşallah gönlündekini duymayan arkadaşlarım ilerde iyi ki diye gururlanacakları evlatları olur

Aynen canım benimde söylemeye çalıştığım bu tedbir bizden takdir Rabbim den .. amin insAllahu teâlâ

Kızlar birşey soracağım sabah 8 de şeffaf uzayan akıntım geldi.internetten doktorlara sorulan sorularda akıntı çatlamaya yakın geliyor yazıyor.10 da testim hala pikti 13:00 de silikleşmişti sizce bu akşam deneme yapsam çok geç kalmış olur muyum?

Canim testlerinin resimlerini at. Anlayan arkadaslar soyler sana. Sivi alimina dikkat ettin mi peki.

Sıvı alımına dikkat ettim ama bu ay testler beni hiç tatmin etmedi normalde hep 13. Gün sabahı yumurtluyorum zaten 3 aydır takip ediyorum niyetim bu sabah 6 gibi yapmaktı ama emin olamadım bu ay testler beni nedense tatmin etmedi belki de markaya güvenim kalmadığı içindir ama elimde var napayım mecbur önümüzdeki ay da kullanacağım

Eklentiler

• 75A6404F-F2F1-4FB0-A41C-5A3F35F34C3A.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bence çift rakamlarda adet gördüyseniz kız oluyor çoğu kişide böyle duydum hepsinde kız çıktı artık ben kadar doğru bilemiyorum sizce doğrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…