- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.921
Canım senin cok silikten kastın nedir mesela kac saat yani tahminiCanım ben bir tek @AsTaLaVisTas ı hatırlıyorum yumurtası çatladıktan 7 saat sonra sanırım denedi onun oğlu oldu ama çok silik miydi testi bilmiyorum
Canımcım o arkadaş benim bu bebeğime hamile kaldığımda iki ilişkim oldu biri pik tnin cden koyu olduğu zaman oldu piki gördüm yaklaşık 26 saat sonra hala pikdi 1.ilişkimiz oldu sabah açılır diye tahmin ediyordum sabah kalkınca bi baktım hala pik benim testim o akşam eşitlik oldu gece tekrar 2. Denememiz oldu sonuç kızıma hamileyimbirde şu ben kızımda da test kullanmıştım ama cinsiyet için değil ve o zaman eşit koyulugu pik biliyordum acaba pik miydi buarkadasinda
sonradan burdan arkadaşlar koyu pik diye bişey den bahsedince yaptım dikkat ettim gerçekten öyle bişey varmış
Canımcım o arkadaş benim bu bebeğime hamile kaldığımda iki ilişkim oldu biri pik tnin cden koyu olduğu zaman oldu piki gördüm yaklaşık 26 saat sonra hala pikdi 1.ilişkimiz oldu sabah açılır diye tahmin ediyordum sabah kalkınca bi baktım hala pik benim testim o akşam eşitlik oldu gece tekrar 2. Denememiz oldu sonuç kızıma hamileyim
Hangi marka test kullanmıştın canım?Canımcım o arkadaş benim bu bebeğime hamile kaldığımda iki ilişkim oldu biri pik tnin cden koyu olduğu zaman oldu piki gördüm yaklaşık 26 saat sonra hala pikdi 1.ilişkimiz oldu sabah açılır diye tahmin ediyordum sabah kalkınca bi baktım hala pik benim testim o akşam eşitlik oldu gece tekrar 2. Denememiz oldu sonuç kızıma hamileyim
Aynen canım biz ne yaparsak yapalım rabbimin nasibinden öte gidemeyiz. Mutlaka bi sebep bi bahane çıkar ve sonuç rabbimin takdiri olurcanisim senin tahminmce söyle oldu birinci ilişkin erken oldu ikinci ilişkiyle arası çok olmuş oldu bu durumda ilk ilişkiden kalan spremler dolledi yumurtayı eğer ki ikinci ilişkin daha erken olmuş olsaydı içerde y olmuş olurdu fakat emin ol bende emin oldum Rabbim ne yazmışsa onu uyguluyoruz kaç ay hazırladım kendimi tam anı yakaliycam diye hasta olamama rağmen yine deme oldu nasip te olacağı olunca bilduklerimizi unutuyoruz çünkü biz burda hesap yaparken Rabbimin hesabı işliyor
Aynen canım biz ne yaparsak yapalım rabbimin nasibinden öte gidemeyiz. Mutlaka bi sebep bi bahane çıkar ve sonuç rabbimin takdiri olur
Kesinlikle katılıyorum. Ha tabi ki bu hiç bişey yapmayalım demek değil hepimiz emek harcayıp dua edip elimizden geleni yapalım ama bunu da unutmayalım. Yabancı bir sitede okumuştum kadının biri yumurtlamadan 3 gün önce oğlu olmuş. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ikiz kızı olan da var oğlu olan da. Biz yine tedbirimizi alıp rabbimin takdirine bırakalım tabi ama bazı şeyler de bizim elimizde değil onu demek istiyorum. Nasibimizde kız varsa rabbim onu bi sebep kılıp yine o şekilde nasip edecek ya pik geç açılacak vs bi sebep olacak. İnşallah gönlündekini duymayan arkadaşlarım ilerde iyi ki diye gururlanacakları evlatları olurAynen öyle canım Rabbim ne yazmışsa o oluyor .. bi kaç kişi ile yazıstim bu süreçte testi pik yapmış 2 saat sonra ilişki olmuş 23 24 saat sonra çatlama olmuş bebeği erkek biri daha yumurta çatlakladiktan 12 saat sonra olmuş yine erkek nasibe çok güzel örnek bunlar
Kesinlikle katılıyorum. Ha tabi ki bu hiç bişey yapmayalım demek değil hepimiz emek harcayıp dua edip elimizden geleni yapalım ama bunu da unutmayalım. Yabancı bir sitede okumuştum kadının biri yumurtlamadan 3 gün önce oğlu olmuş. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ikiz kızı olan da var oğlu olan da. Biz yine tedbirimizi alıp rabbimin takdirine bırakalım tabi ama bazı şeyler de bizim elimizde değil onu demek istiyorum. Nasibimizde kız varsa rabbim onu bi sebep kılıp yine o şekilde nasip edecek ya pik geç açılacak vs bi sebep olacak. İnşallah gönlündekini duymayan arkadaşlarım ilerde iyi ki diye gururlanacakları evlatları olur
Canım doktor kızıma 12. Haftada erkek dedi 16 da kız dedi o yuzden bu haftalarda gitmem belki 1 hafta 10 gune giderim 13 14 oluncaK Khvekokusu20 cnm sen ne zaman gideceksin doktora
İnşallah gönlündekini duyarsın canımCanım doktor kızıma 12. Haftada erkek dedi 16 da kız dedi o yuzden bu haftalarda gitmem belki 1 hafta 10 gune giderim 13 14 olunca
Allah razı olsun inşallah canım burda herkesin gönlündeki olur inşallahİnşallah gönlündekini duyarsın canımBence senin erkek olacak çünkü çatlamadan 4-5 saat öncesi ve sonrası en ideal zamandı senin tam da öyle oldu.
Amin canım inşallahAllah razı olsun inşallah canım burda herkesin gönlündeki olur inşallah ♥ bakalım nasipte ne var
Canim testlerinin resimlerini at. Anlayan arkadaslar soyler sana. Sivi alimina dikkat ettin mi peki.Kızlar birşey soracağım sabah 8 de şeffaf uzayan akıntım geldi.internetten doktorlara sorulan sorularda akıntı çatlamaya yakın geliyor yazıyor.10 da testim hala pikti 13:00 de silikleşmişti sizce bu akşam deneme yapsam çok geç kalmış olur muyum?
Anammmm bi de bu mu çıktı başımızaKızlar bence çift rakamlarda adet gördüyseniz kız oluyor çoğu kişide böyle duydum hepsinde kız çıktı artık ben kadar doğru bilemiyorum sizce doğrumudur?
Adetin ilk günü dimi? Kızımda tutuyor maalesefAnammmm bi de bu mu çıktı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?