Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Koyulasma var canım
evt cnm onu bende farkettim bugun gittim doktora yasli basli bi dok oturmus gozundeki gozlukle ultrasonun icine icine koymus gozlerini insanlari muayene ediyo eltimle beraberdik valla bu benden bisey anlamaz dedim hakatende oyle oldu daha tam bakmadann hani yum varmi yokmu diye soracaktimki daha maalesef bana dediki sende iltahaplanma var enfeksiyin olmus baya bi ilac yazdi fitil bile verdi bende aldim iste bikacgundur iliskiden sonra hafif yanma oluyidu yani boyle asiri derecede sikayet edecegim bi durum yoktu iste doktorda bugun oyle deyince sasirdim aslinda bilmiyorum ya hem o ilaclari kullanmak hemde deneme yapmak nasil olacaksa artik bilmiyorum

Yok unuturmuyum hic esimede takviyeler aldircam kullanmaya baslasin biran once
ben netten mucize dogada diye bi sayfada esime çakşır suyu aldim yani iyi biseyede benziyodu iste iki gundur kullaniyo ins faydasini gorutuz bende macunhaneden macun aliyom 2. kavanozdayim bakalim rabbim bunlari vesile edipte nasip eder insallah

Bu ay temizlensin canım bekle sonra tekrar kontrole git temizlenince dene olmaz mı

Enfek Enfeksiyon varken deneme yapma bence canim bence bi arkdsimda vardi gebe kaldi ama dusukle sonuclandi ablamda da oldu dr sakat dogma ihtimali cok fazla dedi kesin bi sounu olur dediler kac dr hstane dolasti doğdu cok sukur bi sorun yoktu ama gozlrinde kayma oldu acaba dedik enfeksiyondan dolayi mi oldu

Bu ay temizlensin canım bekle sonra tekrar kontrole git temizlenince dene olmaz mı
bunlari kullan adet olunca gel dedi bana cnm bilmiyom cok kotu hisediyorum kendimi artik ya cevremdedde artik baya hamilelik haberi aliyom bunalim geldi bana ya hastanaye gidiyom agzi burnunda hamileler her yerden herseyden cok sıkıldim canim yA

iste bende bundan korkuyorum canm bakalim tKibe devam etcem bakalim.merK ediyom yumurtlamaui ne zaman gorcem denemeyi belki yapmam diye dusunuyom son dusukten 9 ay gecti 1 yil bitcek neredeyse bende hala yok olmadi bisiler

Canım sen temizlendikten sonra dene biliyorum cok yoruldun sıkıldın ama Saglıkla hayırlısıyla bir hamile kaldın mı hepsini unutursun inanki

Insallah canm rabbim emegimizi boşa cikarmasin

Canım sen temizlendikten sonra dene biliyorum cok yoruldun sıkıldın ama Saglıkla hayırlısıyla bir hamile kaldın mı hepsini unutursun inanki
insallah canm hersey nasip yarin gitsem tup bebek yaptirsam bile olmayacagi varsa o sekilde bile tutmaz olmak icin zamanini bekliyo ama gecen bu herzaman daha cok sıkıcı oluyor benim icin

iste bende bundan korkuyorum canm bakalim tKibe devam etcem bakalim.merK ediyom yumurtlamaui ne zaman gorcem denemeyi belki yapmam diye dusunuyom son dusukten 9 ay gecti 1 yil bitcek neredeyse bende hala yok olmadi bisiler
Aynen tstlere dewam et yumurtlamayi görelim ne zmn catliyo falan hayirlisi olsun herseyin olur insallh en kisa zmnda

insallah canm hersey nasip yarin gitsem tup bebek yaptirsam bile olmayacagi varsa o sekilde bile tutmaz olmak icin zamanini bekliyo ama gecen bu herzaman daha cok sıkıcı oluyor benim icin
Anlıyorum canım inşallah Rabbim daha fazla aratmadan hayırlı saglıklı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…