- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.961
Şu yumurtayı dışarı alip bakma sansimiz olsa keskeBu ovulasyon günü için %70 deniyor
Insallh canm ya siliklesme tam olmadan denicem instegramdaki ebru ablaya takip ettircem insallh hayırlısı nasip olur şunun surasinda temmuza ne kaldiBenim doktor yumurta catlar catlamaz olan ilişkide yüzde 60-65 sans artar dedi
Takviyeleri unutmaInsallh canm ya siliklesme tam olmadan denicem instegramdaki ebru ablaya takip ettircem insallh hayırlısı nasip olur şunun surasinda temmuza ne kaldi
Koyulasma var canımEki Görüntüle 2264735 kizlar usteki dun altaki bugunun sizce nasil bu defa cok uzadi ya bu sefer adete 10 gun var hala yumurtlamayi goremedim
evt cnm onu bende farkettim bugun gittim doktora yasli basli bi dok oturmus gozundeki gozlukle ultrasonun icine icine koymus gozlerini insanlari muayene ediyo eltimle beraberdik valla bu benden bisey anlamaz dedim hakatende oyle oldu daha tam bakmadann hani yum varmi yokmu diye soracaktimki daha maalesef bana dediki sende iltahaplanma var enfeksiyin olmus baya bi ilac yazdi fitil bile verdi bende aldim iste bikacgundur iliskiden sonra hafif yanma oluyidu yani boyle asiri derecede sikayet edecegim bi durum yoktu iste doktorda bugun oyle deyince sasirdim aslinda bilmiyorum ya hem o ilaclari kullanmak hemde deneme yapmak nasil olacaksa artik bilmiyorumKoyulasma var canım
Yok unuturmuyum hicTakviyeleri unutma
ben netten mucize dogada diye bi sayfada esime çakşır suyu aldim yani iyi biseyede benziyodu iste iki gundur kullaniyo ins faydasini gorutuz bende macunhaneden macun aliyom 2. kavanozdayim bakalim rabbim bunlari vesile edipte nasip eder insallahYok unuturmuyum hicesimede takviyeler aldircam kullanmaya baslasin biran once
Bu ay temizlensin canım bekle sonra tekrar kontrole git temizlenince dene olmaz mıevt cnm onu bende farkettim bugun gittim doktora yasli basli bi dok oturmus gozundeki gozlukle ultrasonun icine icine koymus gozlerini insanlari muayene ediyo eltimle beraberdik valla bu benden bisey anlamaz dedim hakatende oyle oldu daha tam bakmadann hani yum varmi yokmu diye soracaktimki daha maalesef bana dediki sende iltahaplanma var enfeksiyin olmus baya bi ilac yazdi fitil bile verdi bende aldim iste bikacgundur iliskiden sonra hafif yanma oluyidu yani boyle asiri derecede sikayet edecegim bi durum yoktu iste doktorda bugun oyle deyince sasirdim aslinda bilmiyorum ya hem o ilaclari kullanmak hemde deneme yapmak nasil olacaksa artik bilmiyorum
Enfeksiyon varken deneme yapma bence canim bence bi arkdsimda vardi gebe kaldi ama dusukle sonuclandi ablamda da oldu dr sakat dogma ihtimali cok fazla dedi kesin bi sounu olur dediler kac dr hstane dolasti doğdu cok sukur bi sorun yoktu ama gozlrinde kayma oldu acaba dedik enfeksiyondan dolayi mi olduevt cnm onu bende farkettim bugun gittim doktora yasli basli bi dok oturmus gozundeki gozlukle ultrasonun icine icine koymus gozlerini insanlari muayene ediyo eltimle beraberdik valla bu benden bisey anlamaz dedim hakatende oyle oldu daha tam bakmadann hani yum varmi yokmu diye soracaktimki daha maalesef bana dediki sende iltahaplanma var enfeksiyin olmus baya bi ilac yazdi fitil bile verdi bende aldim iste bikacgundur iliskiden sonra hafif yanma oluyidu yani boyle asiri derecede sikayet edecegim bi durum yoktu iste doktorda bugun oyle deyince sasirdim aslinda bilmiyorum ya hem o ilaclari kullanmak hemde deneme yapmak nasil olacaksa artik bilmiyorum
bunlari kullan adet olunca gel dedi bana cnm bilmiyom cok kotu hisediyorum kendimi artik ya cevremdedde artik baya hamilelik haberi aliyom bunalim geldi bana ya hastanaye gidiyom agzi burnunda hamileler her yerden herseyden cok sıkıldim canim yABu ay temizlensin canım bekle sonra tekrar kontrole git temizlenince dene olmaz mı
iste bende bundan korkuyorum canm bakalim tKibe devam etcem bakalim.merK ediyom yumurtlamaui ne zaman gorcem denemeyi belki yapmam diye dusunuyom son dusukten 9 ay gecti 1 yil bitcek neredeyse bende hala yok olmadi bisilerEnfek
Enfeksiyon varken deneme yapma bence canim bence bi arkdsimda vardi gebe kaldi ama dusukle sonuclandi ablamda da oldu dr sakat dogma ihtimali cok fazla dedi kesin bi sounu olur dediler kac dr hstane dolasti doğdu cok sukur bi sorun yoktu ama gozlrinde kayma oldu acaba dedik enfeksiyondan dolayi mi oldu
Canım sen temizlendikten sonra dene biliyorum cok yoruldun sıkıldın ama Saglıkla hayırlısıyla bir hamile kaldın mı hepsini unutursun inankibunlari kullan adet olunca gel dedi bana cnm bilmiyom cok kotu hisediyorum kendimi artik ya cevremdedde artik baya hamilelik haberi aliyom bunalim geldi bana ya hastanaye gidiyom agzi burnunda hamileler her yerden herseyden cok sıkıldim canim yA
ben netten mucize dogada diye bi sayfada esime çakşır suyu aldim yani iyi biseyede benziyodu iste iki gundur kullaniyo ins faydasini gorutuz bende macunhaneden macun aliyom 2. kavanozdayim bakalim rabbim bunlari vesile edipte nasip eder insallah
Insallah canm rabbim emegimizi boşa cikarmasinben netten mucize dogada diye bi sayfada esime çakşır suyu aldim yani iyi biseyede benziyodu iste iki gundur kullaniyo ins faydasini gorutuz bende macunhaneden macun aliyom 2. kavanozdayim bakalim rabbim bunlari vesile edipte nasip eder insallah
insallah canm hersey nasip yarin gitsem tup bebek yaptirsam bile olmayacagi varsa o sekilde bile tutmaz olmak icin zamanini bekliyo ama gecen bu herzaman daha cok sıkıcı oluyor benim icinCanım sen temizlendikten sonra dene biliyorum cok yoruldun sıkıldın ama Saglıkla hayırlısıyla bir hamile kaldın mı hepsini unutursun inanki
amin cnm dileyen ve isteyen herkesin insallahInsallah canm rabbim emegimizi boşa cikarmasin
Aynen tstlere dewam et yumurtlamayi görelim ne zmn catliyo falan hayirlisi olsun herseyin olur insallh en kisa zmndaiste bende bundan korkuyorum canm bakalim tKibe devam etcem bakalim.merK ediyom yumurtlamaui ne zaman gorcem denemeyi belki yapmam diye dusunuyom son dusukten 9 ay gecti 1 yil bitcek neredeyse bende hala yok olmadi bisiler
Anlıyorum canım inşallah Rabbim daha fazla aratmadan hayırlı saglıklı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkeseinsallah canm hersey nasip yarin gitsem tup bebek yaptirsam bile olmayacagi varsa o sekilde bile tutmaz olmak icin zamanini bekliyo ama gecen bu herzaman daha cok sıkıcı oluyor benim icin
Çift rakam olunca kız daha çok çıkıyor şans ama erkek de olabilirCanim tam anlamadim desem ayip eder miyim. Kucuk kizimin ki 30 mart onun gununu net hatirliyorum.
Simdi de deneme yapiyorum. Bu ne olur acaba tezine gore. 10 nisan leke geldi. 11 de adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?