- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.041
Bende gelecek ay deneme yapacgim Allah nasip ederse insKimseler yok
Ne sormuştun canmBn burdayimda soruma cvp veren olmamis
Amin canım hepimizinki inşallah. 5 gün suruyo bugün 7. Gün bugün başladım teste senin nasılRabbim gonlundekini hakkina hayirli etsin ins. Adetin kac gun suruyo kacinci gun basladin teste
Ben istiyorum canımKızlar buraya sürekli bakmıyorum kadir gecesine kadar 41 tane Fetih süresi okuyalım duayı katılıp almak isteyen özelden yazsın sayıyı paylaşıp niyetimize okuyalım burdan takip edemiyorum sayımız çok olursa kişi başı az sayı düşer bize
Benim tam temizlenmem 8 yada 9 gunu buluyoAmin canım hepimizinki inşallah. 5 gün suruyo bugün 7. Gün bugün başladım teste senin nasıl
Olabilir canım bence takibe devam et belki de adet sonu yumurtlarsın hemenBenim tam temizlenmem 8 yada 9 gunu buluyo
Biraz once test yaptim bayagi koyu cikti acaba iki defa mi yumurtluyorum. Bugun 6. Gun
Testini paylassana canımBenim tam temizlenmem 8 yada 9 gunu buluyo
Biraz once test yaptim bayagi koyu cikti acaba iki defa mi yumurtluyorum. Bugun 6. Gun
Paylastim canimTestini paylassana canım
Kizlar bi bakarmisiniz bugun adetimin 6. Gunu daha bitmedi merak edip test yaptim boyle cikti.
Ins bakalimOlabilir canım bence takibe devam et belki de adet sonu yumurtlarsın hemen
Olabilir mi acaba. Oglen sivi alimina dikkat etmeden bi tane yaptim. Onda silik ama onunda cizgisi boyle kaymis,hic bisey icmedim 4 saat sonra bunu yaptim boyle cikti. Bilemedim kiBozuk sanki çizgisi çok kaymis
Ne zaman canımAmin canim Allah razi olsun.
Eger sorun bana ise evet deneme yapicam ins
Benim bol uykulu geciyor canımKizlarr neler yaparsiniz nasıl geçiyor günlerinizarlo nerelerdesin bacim
Canim pikten sonra ki esitlikte dusunuyorum. Ins testlerimi attigim zaman gorurde yonlendirirsiniz beniNe zaman canım
Yada ne zaman yapmaliyim diye size sorayim.Ne zaman canım
Canım testlerin de tuhaflık var sanki. Ama iki defa yumurtluyor da olabilirsin. Agrı akıntı var mıK Khvekokusu20 canim testlerime bakar misin? 12 de yaptigimda siviya dikkat etmemistim. Iki defa yumurtluyo olabilir miyim?
Yada ne zaman yapmaliyim diye size sorayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?