Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar buraya sürekli bakmıyorum kadir gecesine kadar 41 tane Fetih süresi okuyalım duayı katılıp almak isteyen özelden yazsın sayıyı paylaşıp niyetimize okuyalım burdan takip edemiyorum sayımız çok olursa kişi başı az sayı düşer bize

Çok teşekkür ederim canım saol Rabbim gönlüne göre versin şu mübarek ayda

Rabbim sağ salim kavustursun canim herhangi bişey yapmadimi

erbek bebek isteyenler anneler size öğrendiğim bilgilerin vr
Merhaba benim de iki kızım var ilerde tekrar hamile kalmayı düşünüyorum bende çok araştırdım erkek bebek için ne yapılması gerektiğini aradığım cevapları buldum inşallah ile yarar ilk öncelikle eşinin sağ tarafında uyuyacak anne adayı ilişkiye girmeden önce baba adayı elini anne adayın karnının üzerine koyup 3 ihlas Şerif okuyacak yumurtalık çatladığı zaman ilişki yaşanacak 3 gün üs üste olacak şekilde kadının önceden boşalması şart tabikide yapan arkadaşlarım var onların oldu darısı tüm isteyen annelere olsun

Merhaba hanımlar bn dün epey geri mesajları okudumda acaba o zmndan kalan kimse kaldımi artık birisini hele hic unutmam cok kotu 2 kizindan sonra ovulasyon takibiyle hamile kalmis erkekte olmus ama 20 haftalikken dogum yapmak zorunda kalmis ne aci bi duygu rabbim hic kimseye yasatmasin hala onun etkisindeyim rabbim hakkimizda hayirli olani versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…