- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.021
Yok canım tşk ederimHayirli olsun canim. Yok canim artik degismez 16. haftada kesin belli oluyor cinsiyeti. Tebrik ederim.
Erkek olmasi icin bir yol izlemismiydin canim
Çok teşekkür ederim canım saolOzamanlar çok düzenli adet oluyordum saatli kurulu gibi . Adet bitimi gün aşırı ama son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Çok Emin’im tarihinden bile çünkü eşimin babası bize gelmişti devam edememiştikama biz zaten kız istiyorduk eşimle biraz tesadüf biraz şans ilk ay da hemen hamile kalmıştım zaten
Rabbim sağ salim kavustursun canim herhangi bişey yapmadimiSlm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor allah isinizi rast getirsin bugun gorumcemle doktora gittik oda hamile iki oglu var kiz olsun diye gece gunduz dua ediyordu ama ne gorelim bide baktikki pipio beni bugune kadar 3. Kiza icin tesseli ediyordu bende artik Onu 3 erkege tesseli ediyorum bakin iste dunyanin adaletine
Merhaba benim de iki kızım var ilerde tekrar hamile kalmayı düşünüyorum bende çok araştırdım erkek bebek için ne yapılması gerektiğini aradığım cevapları buldum inşallah ile yarar ilk öncelikle eşinin sağ tarafında uyuyacak anne adayı ilişkiye girmeden önce baba adayı elini anne adayın karnının üzerine koyup 3 ihlas Şerif okuyacak yumurtalık çatladığı zaman ilişki yaşanacak 3 gün üs üste olacak şekilde kadının önceden boşalması şart tabikide yapan arkadaşlarım var onların oldu darısı tüm isteyen annelere olsunerbek bebek isteyenler anneler size öğrendiğim bilgilerin vr
Yok Canim yapmamis gerci biz yaptikta nolduRabbim sağ salim kavustursun canim herhangi bişey yapmadimi
Anladım canım Rabbim saglikla kavustursunYok Canim yapmamis gerci biz yaptikta noldu
Merhaba benim de iki kızım var ilerde tekrar hamile kalmayı düşünüyorum bende çok araştırdım erkek bebek için ne yapılması gerektiğini aradığım cevapları buldum inşallah ile yarar ilk öncelikle eşinin sağ tarafında uyuyacak anne adayı ilişkiye girmeden önce baba adayı elini anne adayın karnının üzerine koyup 3 ihlas Şerif okuyacak yumurtalık çatladığı zaman ilişki yaşanacak 3 gün üs üste olacak şekilde kadının önceden boşalması şart tabikide yapan arkadaşlarım var onların oldu darısı tüm isteyen annelere olsun
Burdayim ben adet bitimini bekliyorum. Kafanizi sisirmek icinKızlar nasılsınız sakinsiniz bu ara pek kimse yok ☺
Hadi bakalım inşallah olur bu mübarek gunlerin hürmetine canımBurdayim ben adet bitimini bekliyorum. Kafanizi sisirmek icin
Ben çalışıyorum vakit buldukca bakıyorum canm vakit bulamiyor kimse sanirimKimseler yok
Amin canim Allah razi olsun.Hadi bakalım inşallah olur bu mübarek gunlerin hürmetine canım
Rabbim gonlundekini hakkina hayirli etsin ins. Adetin kac gun suruyo kacinci gun basladin testeBen de ara ara bakıyorum ama herkes sakin bu ara. Benim de adet bitti takipe başladım bakalım ne zaman yakalicam bugün 7. Gün dua edin banada
adet bitiminin kacinci gununde basladin canm incir ye yumurta gelistiriyor havuc da catlatiyor aklinda olsunBen de ara ara bakıyorum ama herkes sakin bu ara. Benim de adet bitti takipe başladım bakalım ne zaman yakalicam bugün 7. Gün dua edin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?