Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pik kısa sürüyorsa catlamaya 3,4 saat kala dene canım
Canim gecen sefer 3. Gun sabah catladi ama piki gordukten sonra mecburen baska marka test kullandım. Elimdeki bitmisti.
Belki ondan dolayi gecen ay oyle gordum.
Testlerde bence normal sadece cizgisi kaymis.
Bilerek 12 de olani sivi alimina dikkat etmeden yaptim. Sonuc ayni olucak mi diye. Ama gördüğün gibi farkli cikmis.
Babah bi daha yapayim testi bakayim ne olucak. Sizden ricam ara ara bakarsaniz testlerimi paylisicam. Fikirleriniz benim icin cok degerli.

Canım netim yok sabah degil ama öglene bakarım inşallah ben. Sıvı alımına ve beklemiş idrar olmasına dikkat ederek yap testlerini canım

Canım netim yok sabah degil ama öglene bakarım inşallah ben. Sıvı alımına ve beklemiş idrar olmasına dikkat ederek yap testlerini canım
Saat 11 gibi yaparim.
Beklemis idrar derken mesela sabah ilk idrarimi yapip sonra saat 11 e kadar bi daha yapmicam test yapana kadar dimi

Kızlar hayırlı sabahlar. Bugün bebeğin cinsiyetini gördük. Allah izin verir se oğlumuz olacak. Size de söylemiştim gördüğüm rüyadan dolayı hep kız bekliyordum. Hamile değilken kızım olacağını görmüştüm. Sınra istemeden hamile kaldım ertesi gün hapı'na rağmen. Hamileyken de hep kız gördüm. Ama tersi çıktı. Ben kızlarda çok bulantı ve aşırı koku hassasiyeti yaşadım. Erkeklerde az bulantı sıfır koku hassasiyetti ve çokça kanama yaşadım. Bu da kanamalıydı zaten. Dediğim gibi bebek olduğu gün eşim uzun süredir şehir dışındaydı ve korunma yöntemimizde sorun oldu tam adetime 14 gün vardı. Belki yumurtlama günümdür diye hap alıyım dedim hatta eşim yalvardı nolur elleme Rabbim verirse dursun dedi. Yök dedim dört tane zaten sen yeni iş yerini kapattın hiç sırası değil..ertesi gün ertes 72 kullandım. Ama benim yumurta içeride hali hazırda bekliyormuş. Ve günlerdir ilişki olmayınca hiç sperm yok içeride. Sonuç bu işte erkek bebek. Size tavsiyem kız istiyenler sürekli düzenli ilişki ve mümkünse yumurtlama gününden önce. Erkek isteyenler ise sondan gelerek yani t tam bat tan 14 gün önce tek ilişki diğerlerinde korunun. O ay gebelik olmaz sa bat tan 14 gün birkaç saat daha önce yani saat saat yumurtayı yakalamak için. Ben şuna çok inandım bizim beylerin x taşıyan spermleri gerçekten de rahimde çok uzun süre canlı kalıyor. Ve düzenli ilişki ile mutlaka kız oluyor sadece tam yumurtlama anında birleşme olmadığı sürece . Rabbim herkesin gönlündekiini nasip etsin hayırlısı ile sağlıkla... Bizler insan olarak çabalıyoruz tabiki gönül hepsinden istiyor vermezse o da kabulümüz elden gelecek birşey yok

Hayirli olsun sag salim kucagina almak nasip olsun diger cocuklarinin cinsiyetleri nedir bide tam yumurtlama gunu tek iliski ile oldu dimi test kullanmadin sanirim sadece 14 gunu baz alarak yumurtlama hesabi yaptin dogru anlamis miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…