- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.081
aynen umutlari hazirana tasidim☹Canin sagolsun. Demek hayirlisi boyleymis
Yok canim leke halinde devam ediyo. Yarin yada diger gun tam biter.canm senin adettin bittimiki
Saglik olsun enfeksiyon dan tamamen kurtul ondan sonra dusun derim.aynen umutlari hazirana tasidim☹
İnstagramda bir gebenin gunlugu var ordan aldım canım benPki nettenmi getittirdiniz hangi siteden öğrenebilirmiyim
Aaa baya yumurtluyo gibisin :) adetin pesine hemen catlicak mi acabaGitdigide koyulasiyo kizlar.
bu durumda deneme yapacakmisinYok canim leke halinde devam ediyo. Yarin yada diger gun tam biter.
Canim eger yarin aksam olursa banyo yapip deneme yaparim.bu durumda deneme yapacakmisin
Canim eger yarin aksam olursa banyo yapip deneme yaparim.
Gitdigide koyulasiyo kizlar.
Canim valla belim agriyo ama dun temizlik yapmistim ondan mi bilmiyorum biraz karin agrim da varAkinti falan var mı canım kasık ağrın
Canim valla belim agriyo ama dun temizlik yapmistim ondan mi bilmiyorum biraz karin agrim da var
Akinti da kahve rengi kanamayla biraz geliyo.
Dizlerimde sizliyo.
Bilemedim yani
Ay canım kızımla uyumak ne mümkünuyku kız da olur derler ama bizde tersi oluyor demekki :)
Canım sen ovulasyon testiyle mi hamile kaldın oğluna? Test hangi aşamadayken deneme oldu ?
Aynen canım tek ve kaza üç kız iki erkek olacakHayirli olsun sag salim kucagina almak nasip olsun diger cocuklarinin cinsiyetleri nedir bide tam yumurtlama gunu tek iliski ile oldu dimi test kullanmadin sanirim sadece 14 gunu baz alarak yumurtlama hesabi yaptin dogru anlamis miyim
Miratech canımAcaba bn netten ovulasyon testi siparis vericemde kullananlar hangi markayi onerirsiniz hangisi daha iyi
Senin erken yumurtlama olacak canımGitdigide koyulasiyo kizlar.
Canım sen ovulasyon testiyle mi hamile kaldın oğluna? Test hangi aşamadayken deneme oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?