- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.101
Aynen canım tek ve kaza üç kız iki erkek olacak
Bir de konuyu üç yıl önce açmışsın bu sene nasipse oğlun olacak. Bu zamanlar içinde araştırma mı yaptın konuyla ilgili bende şimdiden araştırıyorum kazayla bir daha ikinciye hamile kalmamak için.
Bana da oyle geliyo. Takipdeyim bakalim.Senin erken yumurtlama olacak canım
Canım hamile kaldığım ay benim de erken yumurtlama oldu normalde en az 15,16 hatta 17 leri görürdüm 14 de catladı hadi bakalım inşallah oglus tutunurBana da oyle geliyo. Takipdeyim bakalim.
Hayırlısıyla Rabbim bana ve isteyen herkese erkek bebek tadini da tattirsin ins.
Hamile olanlarda sag salim kucagina alir ins.
Hiç duymadım canımAy amin ins ins. Rabbim herkese tattirsin.
Bazen hic oglum olmayacak gibi geliyo
Bide bisey sorucam bi yerde duymustum. Iki defa yumurtlayip ikisinide degerlendirenlerin cift yumurta ikizi olabiliyormus. Daha once siz hic karsilastiniz mi var mi tanidiginiz falan
Istagramda bir gebenin gunlugu var. O bayan soylemisti. 5 kiside denemis 3 u kisinin ki cift yumurta ikizi dediHiç duymadım canım
Valla canım ilkinde tutmazsa ikinciye x ler kalır ama onlar tutar benceIstagramda bir gebenin gunlugu var. O bayan soylemisti. 5 kiside denemis 3 u kisinin ki cift yumurta ikizi dedi
Tesaduf mu bilemedim.
Bende takip ediyorum verdigi bilgilerede guveniyorum ikiz istiyorsan deneyebilirsinIstagramda bir gebenin gunlugu var. O bayan soylemisti. 5 kiside denemis 3 u kisinin ki cift yumurta ikizi dedi
Tesaduf mu bilemedim.
Canim ikinci yumurtlama bence bi daha ki ayin basi olacak gibime geliyo. Yani 12 gun sonra falanValla canım ilkinde tutmazsa ikinciye x ler kalır ama onlar tutar bence
Ikiz oglum olmasini okadar cok iserim ki. Keske olsa.Bende takip ediyorum verdigi bilgilerede guveniyorum ikiz istiyorsan deneyebilirsin
Valla bende isterim burdaki bütün bayanlar isterIkiz oglum olmasini okadar cok iserim ki. Keske olsa.
Ins canim inssValla bende isterim burdaki bütün bayanlar isterrabbim nasip etsin hepimize ınsallh
Bayramdan sonra gideceğim inşallah canım doğru hatirliyonE Elif eylul hira canım nasılsın gittin mi doktora. Seni de burda takip etmiştik dmi catladıktan sonra deneme olmustu yanlıs mı hatırlıyorum
Ayy inşallah öyledir benimde hep uykuyla geciyorUyu buyusun emir paşa benim oğluslarda da oleydi bol uykulu geçti
Bayramdan sonra gideceğim inşallah canım doğru hatirliyon
İnşallah öyledir canım yaHadi bakalım inşallah erkektir bebegin ♥
Buraya usg attın erkek dedik demi canımİnşallah öyledir canım ya
hayirlisi cnmCanim eger yarin aksam olursa banyo yapip deneme yaparim.
Evet canım erkek dedimistinizBuraya usg attın erkek dedik demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?