- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.121
Evet canım erkek dedimistiniz
Konuyu ben acmadım canım sonradan bana devredildi. Ama 2 bucuk, 3 senedir bende arastırdım okudum hep
Tesadüfmu bilmiyorum ama norrmalde benimde 16 17. Gün oluyordu yumutlama hamile kaldigim ay 14. Gün yumurtlama oldu 15.gün sabah çatlamisti benimde oğlum olacak insallahCanım hamile kaldığım ay benim de erken yumurtlama oldu normalde en az 15,16 hatta 17 leri görürdüm 14 de catladı hadi bakalım inşallah oglus tutunur
Masallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin.Deneme nasilken olmustu. Kusura bakma belki daha oncede sormus olabilirim.Tesadüfmu bilmiyorum ama norrmalde benimde 16 17. Gün oluyordu yumutlama hamile kaldigim ay 14. Gün yumurtlama oldu 15.gün sabah çatlamisti benimde oğlum olacak insallah
Adetin 13 14. Günü pozitif gördum o 2 günü degerlendikdik 15. Sabah yaptigimda silikti test.Hic özel bisey yapmadim ne esim ne ben esimi ovulasyon testine bile zor ikna etmistim sadece hamile kalmayi kolaylatirsin diye sogan kuru yaptimMasallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin.Deneme nasilken olmustu. Kusura bakma belki daha oncede sormus olabilirim.
Hayirlisiyla oglunu kucagina alirsin ins.
Tesekkur ederim cevapladigin icin canim. Allah razi olsun.Adetin 13 14. Günü pozitif gördum o 2 günü degerlendikdik 15. Sabah yaptigimda silikti test.Hic özel bisey yapmadim ne esim ne ben esimi ovulasyon testine bile zor ikna etmistim sadece hamile kalmayi kolaylatirsin diye sogan kuru yaptim
Tesadüfmu bilmiyorum ama norrmalde benimde 16 17. Gün oluyordu yumutlama hamile kaldigim ay 14. Gün yumurtlama oldu 15.gün sabah çatlamisti benimde oğlum olacak insallah
Baslatalım canım tabi katılmak isteyenler yazsın hemen oluşturalım
Canım sabah ilk idrarı kacta yaptın. Testti kacta yaptınKizlar bilenler cevaplarsa sevinirim.
Şöyle ki sabah kalkip ilk idrarimi yaptim. Azcik su ictim. Saat 9 da bi test yaptim. Hemen hemen ayni gibi cikti renkler. Sonra 10.30 da bi daha test yaptim pik gorundu. Ama idrarim cok cok az geldi pik ciktigi zaman. Kahvalti yaptim cay su derken biraz once bi daha test yaptim t cizgisi acik cikti.
Yani illa sıkışık olmak mi lazim. Yoksa az mi olmasi lazim idrarin.
Canim 7 de ilk idrari yaptim. 9 da test yaptimCanım sabah ilk idrarı kacta yaptın. Testti kacta yaptın
Canım 10 ile 11 arası yap testlerini. O saatler dogru sonuc veriyorCanim 7 de ilk idrari yaptim. 9 da test yaptim
Canim 10.30 da yaptigim test bu ama idrar cok cok azdi acaba ondan mi bu kadar koyu ciktiCanım 10 ile 11 arası yap testlerini. O saatler dogru sonuc veriyor
[/QUOT
10.30 dan bu yana sıvı aldın mı canımCanim 10.30 da yaptigim test bu ama idrar cok cok azdi acaba ondan mi bu kadar koyu cikti
Tekrar test yap canım şimdi 1 bardak su iç 3 saat sıvı alma idrara cıkma hic o sekilde tekrar yapCanim 10.30 da yaptigim test bu ama idrar cok cok azdi acaba ondan mi bu kadar koyu cikti
Testlerin cok ilginc canm ya daha kac gun koyu cikacak merak etttim silinsede koyulasiyorCanim 10.30 da yaptigim test bu ama idrar cok cok azdi acaba ondan mi bu kadar koyu cikti
Ya bence ben sivi alimi idrar olayini tutturamiyorum.Testlerin cok ilginc canm ya daha kac gun koyu cikacak merak etttim silinsede koyulasiyor
Yada gunde 2-3 sefer yerine 1 sefer mi yapsan bilemedim ki yaptikca kafa karisiyor 1 kere yapsan neyse o dicenYa bence ben sivi alimi idrar olayini tutturamiyorum.
Mesela su icmeyi kessemde 3 saat idrarimi tutup yaptigimda eger sıkışıksam pembe cikiyo. Tuttugum halde az idrar varsa koyu cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?