Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yada gunde 2-3 sefer yerine 1 sefer mi yapsan bilemedim ki yaptikca kafa karisiyor 1 kere yapsan neyse o dicen
Galiba evet gercekten kafam cok karisik.
Bugun bu saate kadar 4 tane yaptim. Biraz once 1 bardak kadar su istim. 3 saat sonra bi daha yapayim bakalim o nasil cikicak.

Tekrar test yap canım şimdi 1 bardak su iç 3 saat sıvı alma idrara cıkma hic o sekilde tekrar yap
Adetiniz yeni bitti yanlis anlamadiysan herzamanki gibimi oldunuz hamile olabilirmisibiz acaba bi yerde okumustum kadin yapiyormus hep pik cikiyormus 1 hafta sonra gebelik yapmis pozitif cikmis üstune gormus

Galiba evet gercekten kafam cok karisik.
Bugun bu saate kadar 4 tane yaptim. Biraz once 1 bardak kadar su istim. 3 saat sonra bi daha yapayim bakalim o nasil cikicak.
Canim ben yaptigimda ilk idrarimi yapiyordum kahvaltimi yapip sonra tekrar 11 gibi wc gidiyordum testidr 2 de yapıyordum gayet guzel sonuc almıştım yarin bi de istersen boyle dene

Canim ben yaptigimda ilk idrarimi yapiyordum kahvaltimi yapip sonra tekrar 11 gibi wc gidiyordum testidr 2 de yapıyordum gayet guzel sonuc almıştım yarin bi de istersen boyle dene
Canim sen 2 de test yaptigin zaman sıkışık mi oluyodun normal mi. Mesela ben sıkısiksam idrar rengim su gibi eger degilsem koyu geliyo.
Iste su renginde oldugunda silik cikiyo. Eger idrarim sari ise koyu cikiyo

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
kız sen grup açmışın bu kadar isteyerek olan bir erkek desene
rabbim gönlüne göre verdi uçmuşundur sanırım birşeylerde yaptın bunun için

Kızlar 11 haftalik hamileyim esim her ne kadar belli etmemeye calissa da erkek bebek istiyor. Acaba bana bi cinsiyet tahmini yapabilir misinz. Resimler 11 haftalik

Eklentiler

• 20190514_150027.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190514_145533.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…