- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.141
Canim cok az aldim. Simdi test yaptim boyle cikti.10.30 dan bu yana sıvı aldın mı canım
Galiba evet gercekten kafam cok karisik.Yada gunde 2-3 sefer yerine 1 sefer mi yapsan bilemedim ki yaptikca kafa karisiyor 1 kere yapsan neyse o dicen
Adetiniz yeni bitti yanlis anlamadiysan herzamanki gibimi oldunuz hamile olabilirmisibiz acaba bi yerde okumustum kadin yapiyormus hep pik cikiyormus 1 hafta sonra gebelik yapmis pozitif cikmis üstune gormusTekrar test yap canım şimdi 1 bardak su iç 3 saat sıvı alma idrara cıkma hic o sekilde tekrar yap
Canim ben yaptigimda ilk idrarimi yapiyordum kahvaltimi yapip sonra tekrar 11 gibi wc gidiyordum testidr 2 de yapıyordum gayet guzel sonuc almıştım yarin bi de istersen boyle deneGaliba evet gercekten kafam cok karisik.
Bugun bu saate kadar 4 tane yaptim. Biraz once 1 bardak kadar su istim. 3 saat sonra bi daha yapayim bakalim o nasil cikicak.
Her zaman ki gibi canim. Cok yogun oldu.Adetiniz yeni bitti yanlis anlamadiysan herzamanki gibimi oldunuz hamile olabilirmisibiz acaba bi yerde okumustum kadin yapiyormus hep pik cikiyormus 1 hafta sonra gebelik yapmis pozitif cikmis üstune gormus
Tamam canim oyle yapayimCanim ben yaptigimda ilk idrarimi yapiyordum kahvaltimi yapip sonra tekrar 11 gibi wc gidiyordum testidr 2 de yapıyordum gayet guzel sonuc almıştım yarin bi de istersen boyle dene
Canim sen 2 de test yaptigin zaman sıkışık mi oluyodun normal mi. Mesela ben sıkısiksam idrar rengim su gibi eger degilsem koyu geliyo.Canim ben yaptigimda ilk idrarimi yapiyordum kahvaltimi yapip sonra tekrar 11 gibi wc gidiyordum testidr 2 de yapıyordum gayet guzel sonuc almıştım yarin bi de istersen boyle dene
kız sen grup açmışın bu kadar isteyerek olan bir erkek desenebenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Kahvaltida 3 büyük kupa cay içtiğim icin sıkışma oluyordu canmTamam canim oyle yapayim
Anladim canim sagol.Kahvaltida 3 büyük kupa cay içtiğim icin sıkışma oluyordu canm
Sıkışık idrar daha koyu olmali ya sende o da değişik sanki canmAnladim canim sagol.
Aynen canim bende cozemedimSıkışık idrar daha koyu olmali ya sende o da değişik sanki canm
Amin canim aminsonumuz hayir olsun
Grubu ben acmadım canım sonradan bana devredildikız sen grup açmışın bu kadar isteyerek olan bir erkek desene
rabbim gönlüne göre verdi uçmuşundur sanırım birşeylerde yaptın bunun için
anladım cnımGrubu ben acmadım canım sonradan bana devredildi
Sıvı etkiliyor canımCanim cok az aldim. Simdi test yaptim boyle cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?