• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
Amin canım saolasin. Aslında esim için hic fatketmiyo hatta bu kadar israrla dua etmemi bile istemiyo Rabbim versin hayırlı olanı biz ötesine gecemeyiz diyo ben de baslarda öyleydim ama galiba içten içe öyle bi istegim oldu. Rabbim sağlıklı ve hayırlı olanı versin isteyen herkese elimizden dua etmekten başka da bisey gelmiyo benim 5 aydır yumurtlama günlerimde ya eşim şehir dışında oldu ya da evde olamadık geçen ay denk geldi denedik ama olmadı. Nasipten ötesi yok rabbim kısmet ettiği zaman olucak insallah

1- en koyu olduğu anın aylarca kendini testle takip etmediysen kaç saat süreceğini bilemeyeceğin için risk oluyor diyorum. @Guzellerim ve @54Kbr54 arkadaşlarımızda olduğu gibi. Ama kendini uzun zaman takip edersin saatinden emin olup denersin o zaman risk olmaz ki rabbim nasip etmeyince deneme ayı değişip kızı olanlarda var.
2-Evet
3-Evet. Tam silinmiyor ama bir önceki haline göre hafif açılma oluyor.
Aynen bndede oldgu gbı bnm gbı pıkı kısa srenler pıkken deneyınce pglu oluyormus bnde bnu yanılarak ogrendm en dgrusu bıkac ay takıp etmk bncede 😄

Bu geceyi es mi gecsem. Kafamda deli sorular

Eklentiler

• P_20190524_230516.webp
    P_20190524_230516.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 59
Back
X