Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay ins. Canim ya bi nebze rahatladim. Bide benim ayaklarim hep yaniyo. Gerci herzaman oyleydi. Idrar rengim simdilik acik.
Allah razi olsun.

Kızlar erkek bebeğe hamilelikle burun tıkanıklığı olur mu kızlarımda böyle bir şey yaşamadım burnum büyümüş sanki birde felaket bir bas ağrısı anlamadım gitti

Kızlar erkek bebeğe hamilelikle burun tıkanıklığı olur mu kızlarımda böyle bir şey yaşamadım burnum büyümüş sanki birde felaket bir bas ağrısı anlamadım gitti
Erkek cocugunda bas agrisi olurmus bendede oldu yutube da kagan kocatepe diye bi doktor var oda söylüyor erkek cocuklarda bas agrisi olur diye

Erkek cocugunda bas agrisi olurmus bendede oldu yutube da kagan kocatepe diye bi doktor var oda söylüyor erkek cocuklarda bas agrisi olur diye
Erkek değil ama erkek fatma çıkarıcam ben bu gidişle herhalde :) ilk 4 ay bende de burun tıkanıklığı baş ağrısı ve geniz akıntısı yaşadım burnum hala sabahları tıkanık uyanıyorum

Bilmiyorum ki o ağrı sinüzit lere indi ve burnum tıkandı inşallah erkektir kismetimizde varsa allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…