- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.581
Tamam ozaman simdi yollayayim. Ins oglum olucakAy canım daha neler ya daha hamile oldugun bile belli değil, pozitif enerji yolluyoruz her zaman
Kız içinse devam etme canım, erkek istiyorsan et ama, Rabbim bilir ama kız olasılığı yuksek gibi tutarsa
Tamam ozaman simdi yollayayim. Ins oglum olucak
Bekliyorum mutlaka canım, gönlüne göre olsun inşallah hayırlısıylaInsallah sonucum belli olunca seninle paylasicam canim cok sagol.
Gonlumuze gore olsun hayirlisiyla her sey
Canim ben nerdeyse eminim. Belim agriyo goguslerim agriyo . Basim dönüyo. Bugun biraz gezdik iki defa dusuyodum nerdeyse bas donmesinden. Ben butun hamileliklerimi cok erken hissettimBen test yapmadan ben hamileyim diye geziyordum evde
Ben de bu sefer cok hissettim canım, kızımda acemilige geldi herhalde pek bilemedimCanim ben nerdeyse eminim. Belim agriyo goguslerim agriyo . Basim dönüyo. Bugun biraz gezdik iki defa dusuyodum nerdeyse bas donmesinden. Ben butun hamileliklerimi cok erken hissettim
Canim sen buralarda eskisin bilirsin yerlesme kanamasi olmadan oglu olan var mi?Ben de bu sefer cok hissettim canım, kızımda acemilige geldi herhalde pek bilemedim
N nisem12 var Z Zemzem Safa var canım son zamanlarda aklımda kalan takılma kanamaya, burdaCanim sen buralarda eskisin bilirsin yerlesme kanamasi olmadan oglu olan var mi?
Benim direk gogusler tepki verdi
Ay ins. Canim ya bi nebze rahatladim. Bide benim ayaklarim hep yaniyo. Gerci herzaman oyleydi. Idrar rengim simdilik acik.N nisem12 var Z Zemzem Safa var canım son zamanlarda aklımda kalan takılma kanamaya, burdaiwashereonce ve ciko nun kanaması olmustu ben ikisine de erkek dedim ama ciko kızdı Ceymiceyn erkek bunlar bir belirtec degil yani
sağol cnmGecmiş olsun canım
hadi inşallahYapicam canim.
Kesin var ama ben vucudumu cok iyi taniyorum.
Insallah olur canim. Hayirlisiyla gönlunden geceni nasip etsin rabbim banada ve isteyen herkese ❤❤❤❤Tamam ozaman simdi yollayayim. Ins oglum olucak
Amin amin insAllahInsallah olur canim. Hayirlisiyla gönlunden geceni nasip etsin rabbim banada ve isteyen herkese ❤❤❤❤
Benim tıkandı canım kızımda olmamıstıKızlar erkek bebeğe hamilelikle burun tıkanıklığı olur mu kızlarımda böyle bir şey yaşamadım burnum büyümüş sanki birde felaket bir bas ağrısı anlamadım gitti
Benim kizlarimdada simdiki hamileligimdede yerlesme kanamasi olmadiCanim sen buralarda eskisin bilirsin yerlesme kanamasi olmadan oglu olan var mi?
Benim direk gogusler tepki verdi
Erkek cocugunda bas agrisi olurmus bendede oldu yutube da kagan kocatepe diye bi doktor var oda söylüyor erkek cocuklarda bas agrisi olur diyeKızlar erkek bebeğe hamilelikle burun tıkanıklığı olur mu kızlarımda böyle bir şey yaşamadım burnum büyümüş sanki birde felaket bir bas ağrısı anlamadım gitti
Erkek değil ama erkek fatma çıkarıcam ben bu gidişle herhalde :) ilk 4 ay bende de burun tıkanıklığı baş ağrısı ve geniz akıntısı yaşadım burnum hala sabahları tıkanık uyanıyorumErkek cocugunda bas agrisi olurmus bendede oldu yutube da kagan kocatepe diye bi doktor var oda söylüyor erkek cocuklarda bas agrisi olur diye
Bilmiyorum ki o ağrı sinüzit lere indi ve burnum tıkandı inşallah erkektir kismetimizde varsa allahım bana ve isteyen herkese nasip etsinErkek cocugunda bas agrisi olurmus bendede oldu yutube da kagan kocatepe diye bi doktor var oda söylüyor erkek cocuklarda bas agrisi olur diye
Saglicakla al kucagina ins. Tesekkur ederim cevapladigin icin.Benim kizlarimdada simdiki hamileligimdede yerlesme kanamasi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?