- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.141
Canim rabbim evlatlarini sana bagaslasin.Inşallah allah hepinize nasip eder unutmayın en önemlisi isteksiz iliskiye gireceksiniz biraz daha açık olacam girerken zorlandım çünkü kuruydu o şekilde ilişki oldu aklınızda olsun her şey gönlünüzce olsun banada dua edin hayırlısıyla doğum yapayım
Sen bu sefer tersini yap canım ben öyle yaptımCanim rabbim evlatlarini sana bagaslasin.
Bende 3 kizimda da orgazm olmadim. O degisebiliyo bence.
Evet canım öyle oldu rabbim senin evladinida kucağına almayı nasip etsin ben sezeryan olacağım için 15 kasımda doğum yapacam inşallahCanım tum erkek gebeliklerinde mi öyle oldu ilişki anında,, Rabbim Saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende hamileyim sende bana dua ethatta aramızda cokta fark yok bende 18. Haftamdayım
Tersini yaptim bakalim nolcekSen bu sefer tersini yap canım ben öyle yaptım
Benimde 10 Kasım gösteriyor normal doguma göre ama ekimin sonunda olur herhalde canım benimde sezeryanEvet canım öyle oldu rabbim senin evladinida kucağına almayı nasip etsin ben sezeryan olacağım için 15 kasımda doğum yapacam inşallah
3 çiçek 1 böcek yazacaksın nickineTersini yaptim bakalim nolcek
İlk 9 hafta normal sarıydıHamile arkadaslar idrar renginiz nasil?
Zaten ilk iki kızımda bende orgazm olmadım ama öncesinde ilişkiye girince istekliydim. Yani istekli ilişkiye girdim ama orgazm olmadımCanim rabbim evlatlarini sana bagaslasin.
Bende 3 kizimda da orgazm olmadim. O degisebiliyo bence.
BendeInşallah allah hepinize nasip eder unutmayın en önemlisi isteksiz iliskiye gireceksiniz biraz daha açık olacam girerken zorlandım çünkü kuruydu o şekilde ilişki oldu aklınızda olsun her şey gönlünüzce olsun banada dua edin hayırlısıyla doğum yapayım
AminSağol canm rabbim hamile olanlara en kolay dogumu nasip etsin saglikli sihatli hamile olmak isteyenlere de hayirli erkek ewlat nasip etsin aminnn aminnn aminnn
Aynen katılıyorum 2 oglu olan bir arkadasım da kokuyu demişti,, bende de oldu bu koku olayı canımİlk 9 hafta normal sarıydı
Sonra açıldı ama ilk haftalarda tuhaf bi kokusu vardı
Burda o şekilde açılan konuları okumuştum koku fark edenlerin sonradan hep oğlu olmuştu
Bende bu sabah kokudan rahatsiz oldum. Ayy ne bilim ya cok kafaya takiyorum.İlk 9 hafta normal sarıydı
Sonra açıldı ama ilk haftalarda tuhaf bi kokusu vardı
Burda o şekilde açılan konuları okumuştum koku fark edenlerin sonradan hep oğlu olmuştu
Yanlislik oldu bende yazisi sadece amin yazacaktim kizlarBende
Amin
Aminnn canımSağol canm rabbim hamile olanlara en kolay dogumu nasip etsin saglikli sihatli hamile olmak isteyenlere de hayirli erkek ewlat nasip etsin aminnn aminnn aminnn
Kiz agzin bal yesin insss. Allah razi olsun.3 çiçek 1 böcek yazacaksın nickine
Ben düz yattımKızlar ilişkiden sonra sağamı sola mı yatılmalı
Sağol canım darısı sana isteyen herkese insallah@3cicekannesi ne yaptin kan verdinmi cnm @elifeylulhira hayirli olsun saglikla gelsin pasan insalh
Kac sezeryan oldunuz acabaEvet canım öyle oldu rabbim senin evladinida kucağına almayı nasip etsin ben sezeryan olacağım için 15 kasımda doğum yapacam inşallah
Bu 2. Sezeryan olacak canım öncekiler normal doğurdum oğlumun kordonu boynuna dolanmıştı 3 defa normal riskliydi sezeryan oldumKac sezeryan oldunuz acaba
Kız için yumurtlamana 2 gün kala son denemeyi yapİki oğlum var yumurta çatladın da ilişki yaşayın öncesinde cinsel perhiz yapın dua edin ben de kızım olsun istiyorum nasip artık
Canım şimdi eski mesajları okuyordum da sen sonra başka test yaptın mı?Bende bu sabah kokudan rahatsiz oldum. Ayy ne bilim ya cok kafaya takiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?