- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.201
Pik olmus sıvıya cok dikkat ederek sıkı takip yap canım
Canım acaba kimyasal mı oldu ki Koyulasması lazımEvet her acidan cektim yok cikmiyo.
Bilmiyorum ki dun de yapmistim oglen o bi tik daha belirgindi bu sabah ilk idrarla yaptigim daha silik.Canım acaba kimyasal mı oldu ki Koyulasması lazım
2 gun sonra kan ver bakalım canımBilmiyorum ki dun de yapmistim oglen o bi tik daha belirgindi bu sabah ilk idrarla yaptigim daha silik.
Canım akıntın filan nasıldı kıvamlı seffaf akıntı? Ne amaan baslado bugunde akı tı var mıÇok sukur 17.gun de gorduk
Canım akıntın filan nasıldı kıvamlı seffaf akıntı? Ne amaan baslado bugunde
Iyi aksamlar kizlar. Aksam kan verdim. Yine negatif. 0.14 cikmis. Bu saatten sonra yukselmez heralde.
[/QUOT Saglik olsun canim bakalim bizde deneme yaptik bizim tutacakmi acaba artik tek iliskiyle hamile kalan kadinlara hayran kalmaya basladim
Bende de dün aksamda beridir var akıntı henüz çok yogun değil ve pik olmadı hala beklemedeyim. Tesekkür ederim cvbşn içinCanim pik olduğundan 1 gun once yoğun şeffaf uzayan akıntı vardı
Bugün çok azaldi
Ben ayin 15de yaptim daha var benim ama goguslerim kasiniyo benim goguslerim kasindimi 1 hafta oncesi adet olurumCanim sen na zaman deneme yaptin kac gun oldu. Daha once sorduysamda affola kafam bi milyon durumdayim
hayrilisi cnm canin sagolsunIyi aksamlar kizlar. Aksam kan verdim. Yine negatif. 0.14 cikmis. Bu saatten sonra yukselmez heralde.
Ya benim de bugun oglenden sonra koltuk altimdan baslayan gogus agrim var. Bu seferde gec dollenmeden korkuyorum. Ins degildir. Ama olsa en azinda deger 5 in ustu cikardi heralde di mi?Ben ayin 15de yaptim daha var benim ama goguslerim kasiniyo benim goguslerim kasindimi 1 hafta oncesi adet olurum
Amin canim cok sagolhayrilisi cnm canin sagolsun
Hayirlisi olsun canm ama gec dollenme ile oğlu olanda var gec dollendi kesin kiz diye birsey yok hakkimizda hayirlisi artik her şekil denemissin ama olmayinca olmuyor ne yazik kiYa ben ilk ay siliklesince tek deneme yaptim tutmadi.
Gecen ay pik olan iki geceyi de degerlendirdik yine tutmadi.
Bu ay da hem pikken hemde siliklesince degerlendirdik yine tutmamis.
Ins bu saaten sonra yukselmez deger. Gec dollenme olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?