Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bugün pikten sonraki 15. Günüm, ilişkiden sonraki 14. Günüm.. eğer akşama adet olursam (genelde akşam geç başlar) sanırım ilişki günü yumurta çatlamıştı yani zamanlama iyiydi ama yumurtlama günü kullandığım fitil gebeliğe engel oldu gibi geliyor.. en son 11. Gün akşamı kanda negatifi görünce gebelikten umudumu kesmiştim..

Ya ben ilk ay siliklesince tek deneme yaptim tutmadi.
Gecen ay pik olan iki geceyi de degerlendirdik yine tutmadi.
Bu ay da hem pikken hemde siliklesince degerlendirdik yine tutmamis.
Ins bu saaten sonra yukselmez deger. Gec dollenme olur.

Canim pik olduğundan 1 gun once yoğun şeffaf uzayan akıntı vardı
Bugün çok azaldi
Bende de dün aksamda beridir var akıntı henüz çok yogun değil ve pik olmadı hala beklemedeyim. Tesekkür ederim cvbşn için

Canim sen na zaman deneme yaptin kac gun oldu. Daha once sorduysamda affola kafam bi milyon durumdayim
Ben ayin 15de yaptim daha var benim ama goguslerim kasiniyo benim goguslerim kasindimi 1 hafta oncesi adet olurum

Ben ayin 15de yaptim daha var benim ama goguslerim kasiniyo benim goguslerim kasindimi 1 hafta oncesi adet olurum
Ya benim de bugun oglenden sonra koltuk altimdan baslayan gogus agrim var. Bu seferde gec dollenmeden korkuyorum. Ins degildir. Ama olsa en azinda deger 5 in ustu cikardi heralde di mi?

Ya ben ilk ay siliklesince tek deneme yaptim tutmadi.
Gecen ay pik olan iki geceyi de degerlendirdik yine tutmadi.
Bu ay da hem pikken hemde siliklesince degerlendirdik yine tutmamis.
Ins bu saaten sonra yukselmez deger. Gec dollenme olur.
Hayirlisi olsun canm ama gec dollenme ile oğlu olanda var gec dollendi kesin kiz diye birsey yok hakkimizda hayirlisi artik her şekil denemissin ama olmayinca olmuyor ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…