Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya benim de bugun oglenden sonra koltuk altimdan baslayan gogus agrim var. Bu seferde gec dollenmeden korkuyorum. Ins degildir. Ama olsa en azinda deger 5 in ustu cikardi heralde di mi?
Benim arkadasin gec dollenme sonucu oglu oldu bizim gibi hic de test felan yapmadi

Kiz sen su maydanoz tarifini bana da ver 2 gune adet olmazsam iceyim.
vereyim canm ama insallh olmazsin hamilesindir bi demet maydonozu kap 1 lt suyu kaynat icine at 30 dk demlensin sonra kana kana ic essiz lezzetli suyu ben 3-4 saat icinde bitimistim gun icinde de iciliebilir ama ben icip kurtulmaya baktim

vereyim canm ama insallh olmazsin hamilesindir bi demet maydonozu kap 1 lt suyu kaynat icine at 30 dk demlensin sonra kana kana ic essiz lezzetli suyu ben 3-4 saat icinde bitimistim gun icinde de iciliebilir ama ben icip kurtulmaya baktim
Olur canim icerim sıkinti yok. Dua etme kiz hamilesindir falan diye. Ediyosanda oglana hamilesindir falan de bari

Aynen hep oldugu icin anlamak zor yogunlasmadim hic akinti takibine canm esim mecburi uzine haftaya ayriliyor araya haftasonu giriyor 5 gun kullanacak 2 si haftasonu izinimi maf etmiyim dedim ben ayrilmicam bakalim nasil yapcax
Bende normalde anlamiyodum hep var diye ama yumurtlama zamani daha bi yogun oluyo. Isi ne yapican izine ayrilican mi?

Bende normalde anlamiyodum hep var diye ama yumurtlama zamani daha bi yogun oluyo. Isi ne yapican izine ayrilican mi?
Canm bide anamin bi sözü vardir birseye niyetlenince olmadan soyleme diye bu ay temmuz temmuz dedik yalan oldu çoğu arkds icin izin dedim bi terslik cikti ona inandirmiyim diyorum kendimi sartlar gibi dedim ya kesin olmaz yapacağım ama anamin sozu doğru cikiyo bazen

Aslinda hakkimizda hayirli olan oluyo demek ki. Rabbim endogru sonuca yoneltsin bizleri ins.

Aslinda hakkimizda hayirli olan oluyo demek ki. Rabbim endogru sonuca yoneltsin bizleri ins.
Aynen canm orasi oyle tabi bide bugun erkek cocuk istediğimi bilen bi arkdsim 2 oğlu olan arkdsi ile konuşmuş meger o kadinda test kullanmis ben hic bilmiyor gibi ne testi nasil yapmış falan dedim internetten alsin demis çizgilerin en koyu oldugu gunle berber 3gun iliski olsun demis ben ikisinide oyle yaptim oldu demis

Ya evet onu bende cok okudum. Ovulasyon takibiyle kalanlarin cogunun oyle olmus ama cinsiyet icin degil sadece bebek olsun diye kullanmislar. Benimde aklimi cok karistiriyo bu durum

Ya evet onu bende cok okudum. Ovulasyon takibiyle kalanlarin cogunun oyle olmus ama cinsiyet icin degil sadece bebek olsun diye kullanmislar. Benimde aklimi cok karistiriyo bu durum
Aynen adett bitimi erkege hamile olan çok varr pikken 3 gun deneyip oglu olan var napcam kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…