Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
sadece allah biliyor ya bunun kacinci test oldugunu gercekten yaptiktan sonra cok pisman oluyorum bidaha yapmiyacam diyorum ama kendime engel olamiyorum cumaya kadar durmam gerekiyor bisekilde ve yeni uyandimm midem bulaniyorrr kizlarrr esim sigara iciyodu kokuku oyle kotu bi koku olaark burnuma geliyodukii anlatamam normalde sigaradan çekinmem off ya niye boyle oluyorrr kiii bana bi degismeyen tek yer gogusler baska heryerim degisti simdilik midem bulaniyor esim kahvalti hazirlaamami istedi ama ben bunun kokusuna nasil dayanacam hazirlarkenn bilmiyorummm☹

Canım mide bulantıları için çok erken ama psikolojik olabilir insan bazen bir seyleri çok kafasına taktığı dan sindiriö sistemi çabuk etkileniyor. Çinliler diyor ya midemiz 2.beynimiz diye o hesap

Canim test yapma kendini yipratiyorsun cumaya kadar bekle testte tek cizgiyi görünce belirtiler bitiyor geneldr ama sende dewam ediyor tuhaflık var bi yerde

Canım mide bulantıları için çok erken ama psikolojik olabilir insan bazen bir seyleri çok kafasına taktığı dan sindiriö sistemi çabuk etkileniyor. Çinliler diyor ya midemiz 2.beynimiz diye o hesap
ayy bilmiyirumkii artik o kadar bıkmışımki kendimden mide bulantisindan goz yaslarim sel oldu ya 40 yil dusunseydim aklima gelmezdi bunun yuzunden agliyacagimii bide erken degilkii cnm 62 gun olduu yumurtlamadan 19 20 gun gectiii

ayy bilmiyirumkii artik o kadar bıkmışımki kendimden mide bulantisindan goz yaslarim sel oldu ya 40 yil dusunseydim aklima gelmezdi bunun yuzunden agliyacagimii bide erken degilkii cnm 62 gun olduu yumurtlamadan 19 20 gun gectiii
Hcg testi yaptın mı canım kusura bak a o kadar geçtiğini bilmiyordum. Hcg kan veya idrarda net cıkmasi lazım sonuc.

Hcg testi yaptın mı canım kusura bak a o kadar geçtiğini bilmiyordum. Hcg kan veya idrarda net cıkmasi lazım sonuc.
hcg testi cnm 8. belkide 9. testimdi bu sali gunu kanda 0 cikmisti doktor 10 gun daha bekliyelim demistii sizce bu mide bulantisi adet olma belirtisi olabilirmi suan midemle beraber kasiklarimda agriyip sanci yapmaya basladiii

hcg testi cnm 8. belkide 9. testimdi bu sali gunu kanda 0 cikmisti doktor 10 gun daha bekliyelim demistii sizce bu mide bulantisi adet olma belirtisi olabilirmi suan midemle beraber kasiklarimda agriyip sanci yapmaya basladiii
Mide bulantısı bazı kişilerde adet belirtisi olabiliyor evet ama sen kendini daha iyi bilirsin canım ama ben psikolojik oldugunu düşünüyorum bence cok kafana taktıgından oluyor diye düşğnğuprım

Mide bulantısı bazı kişilerde adet belirtisi olabiliyor evet ama sen kendini daha iyi bilirsin canım ama ben psikolojik oldugunu düşünüyorum bence cok kafana taktıgından oluyor diye düşğnğuprım
offf cnm ya dua edinnnn sancimm cok var adet olabileyimmm ben kendimden hicbisi anlamiyorum artikk

Çok streslisin canım bulantı bundan olabilir adet belirtisi olabilir psikolojik olabilir biraz daha sakin olmaya çalış dua oku için rahatlasın çik dışarı su çok rahatlatır insani nerdesin bilmiyorum ama deniz kenarına veya gol kenarına git iyi gelir biraz sakinles. Söylemesi kolay deme benim de bu ay 6. Ay kendim de aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum Rabbim bilir zamanını olsa da Allahtan olmasa da Allahtan

kafa dağitmayi o kaadar cok isterimkii hatta bugun cikcaktimm ama sabahtanfir adet olacak gibi sanci oluyorum araada bicak saplanir gibi cok sanci oluyor aradada hafif kasilmalar bu yuzden bu agriyla disari cikmak istemedim ciksaydimda bisi anlmazdimki kendimdennn

Görürsün canim ben olamayacak heralde dedim ama çok sukur oldu plan ne deneme yapacakmisin
Evet canım koyu ve siliklestiği günü değerlendirecez inşaallah cinsiyet önemli değil ilk çocuk kız ama sorun değil saglıkl olsunda... İlkinde hem koyu hem siliklestiği günü toplam 4gün olduydu ilişki bebiş kız oldu

kizlar benim 2 kizim var 3. de erkek olsun cok istiyorum tabi öncelikle saglikli olmasini adetden kac gün sonra iliski olmasi lazim ve sizce en önemli ünsur nedir cok bilgi yaziyor kafam karisti deneyip erkek cocuk sahibi olanlar yardimci olursa sevinirim lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…