- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.241
Galiba nasipten otesi yok.Aynen adett bitimi erkege hamile olan çok varr pikken 3 gun deneyip oglu olan var napcam kafam cok karisik
Eki Görüntüle 2290874 sadece allah biliyor ya bunun kacinci test oldugunu gercekten yaptiktan sonra cok pisman oluyorum bidaha yapmiyacam diyorum ama kendime engel olamiyorum cumaya kadar durmam gerekiyor bisekilde ve yeni uyandimm midem bulaniyorrr kizlarrr esim sigara iciyodu kokuku oyle kotu bi koku olaark burnuma geliyodukii anlatamam normalde sigaradan çekinmem off ya niye boyle oluyorrr kiii bana bi degismeyen tek yer gogusler baska heryerim degisti simdilik midem bulaniyor esim kahvalti hazirlaamami istedi ama ben bunun kokusuna nasil dayanacam hazirlarkenn bilmiyorummm☹
Canim test yapma kendini yipratiyorsun cumaya kadar bekle testte tek cizgiyi görünce belirtiler bitiyor geneldr ama sende dewam ediyor tuhaflık var bi yerdeEki Görüntüle 2290874 sadece allah biliyor ya bunun kacinci test oldugunu gercekten yaptiktan sonra cok pisman oluyorum bidaha yapmiyacam diyorum ama kendime engel olamiyorum cumaya kadar durmam gerekiyor bisekilde ve yeni uyandimm midem bulaniyorrr kizlarrr esim sigara iciyodu kokuku oyle kotu bi koku olaark burnuma geliyodukii anlatamam normalde sigaradan çekinmem off ya niye boyle oluyorrr kiii bana bi degismeyen tek yer gogusler baska heryerim degisti simdilik midem bulaniyor esim kahvalti hazirlaamami istedi ama ben bunun kokusuna nasil dayanacam hazirlarkenn bilmiyorummm☹
ayy bilmiyirumkii artik o kadar bıkmışımki kendimden mide bulantisindan goz yaslarim sel oldu ya 40 yil dusunseydim aklima gelmezdi bunun yuzunden agliyacagimii bide erken degilkii cnm 62 gun olduu yumurtlamadan 19 20 gun gectiiiCanım mide bulantıları için çok erken ama psikolojik olabilir insan bazen bir seyleri çok kafasına taktığı dan sindiriö sistemi çabuk etkileniyor. Çinliler diyor ya midemiz 2.beynimiz diye o hesap
var ama nerdeee bende bilmiyorummm bi an cok kotu oldum ya halende oyleyimmmCanim test yapma kendini yipratiyorsun cumaya kadar bekle testte tek cizgiyi görünce belirtiler bitiyor geneldr ama sende dewam ediyor tuhaflık var bi yerde
Hcg testi yaptın mı canım kusura bak a o kadar geçtiğini bilmiyordum. Hcg kan veya idrarda net cıkmasi lazım sonuc.ayy bilmiyirumkii artik o kadar bıkmışımki kendimden mide bulantisindan goz yaslarim sel oldu ya 40 yil dusunseydim aklima gelmezdi bunun yuzunden agliyacagimii bide erken degilkii cnm 62 gun olduu yumurtlamadan 19 20 gun gectiii
hcg testi cnm 8. belkide 9. testimdi bu sali gunu kanda 0 cikmisti doktor 10 gun daha bekliyelim demistii sizce bu mide bulantisi adet olma belirtisi olabilirmi suan midemle beraber kasiklarimda agriyip sanci yapmaya basladiiiHcg testi yaptın mı canım kusura bak a o kadar geçtiğini bilmiyordum. Hcg kan veya idrarda net cıkmasi lazım sonuc.
Mide bulantısı bazı kişilerde adet belirtisi olabiliyor evet ama sen kendini daha iyi bilirsin canım ama ben psikolojik oldugunu düşünüyorum bence cok kafana taktıgından oluyor diye düşğnğuprımhcg testi cnm 8. belkide 9. testimdi bu sali gunu kanda 0 cikmisti doktor 10 gun daha bekliyelim demistii sizce bu mide bulantisi adet olma belirtisi olabilirmi suan midemle beraber kasiklarimda agriyip sanci yapmaya basladiii
offf cnm ya dua edinnnn sancimm cok var adet olabileyimmm ben kendimden hicbisi anlamiyorum artikkMide bulantısı bazı kişilerde adet belirtisi olabiliyor evet ama sen kendini daha iyi bilirsin canım ama ben psikolojik oldugunu düşünüyorum bence cok kafana taktıgından oluyor diye düşğnğuprım
Mide bulantısı bazı kişilerde adet belirtisi olabiliyor evet ama sen kendini daha iyi bilirsin canım ama ben psikolojik oldugunu düşünüyorum bence cok kafana taktıgından oluyor diye düşğnğuprım
kafa dağitmayi o kaadar cok isterimkii hatta bugun cikcaktimm ama sabahtanfir adet olacak gibi sanci oluyorum araada bicak saplanir gibi cok sanci oluyor aradada hafif kasilmalar bu yuzden bu agriyla disari cikmak istemedim ciksaydimda bisi anlmazdimki kendimdennnÇok streslisin canım bulantı bundan olabilir adet belirtisi olabilir psikolojik olabilir biraz daha sakin olmaya çalış dua oku için rahatlasın çik dışarı su çok rahatlatır insani nerdesin bilmiyorum ama deniz kenarına veya gol kenarına git iyi gelir biraz sakinles. Söylemesi kolay deme benim de bu ay 6. Ay kendim de aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum Rabbim bilir zamanını olsa da Allahtan olmasa da Allahtan
Görürsün canim ben olamayacak heralde dedim ama çok sukur oldu plan ne deneme yapacakmisinBende de dün aksamda beridir var akıntı henüz çok yogun değil ve pik olmadı hala beklemedeyim. Tesekkür ederim cvbşn için
Evet canım koyu ve siliklestiği günü değerlendirecez inşaallah cinsiyet önemli değil ilk çocuk kız ama sorun değil saglıkl olsunda...Görürsün canim ben olamayacak heralde dedim ama çok sukur oldu plan ne deneme yapacakmisin
Pik olmadı daha ama atayım mıDeneme yapan arkadaşlar varsa testlerini atsa ya bi bakalim
Atsana canim bakalimPik olmadı daha ama atayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?