- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.261
Mide bulantısı bazı kişilerde adet belirtisi olabiliyor evet ama sen kendini daha iyi bilirsin canım ama ben psikolojik oldugunu düşünüyorum bence cok kafana taktıgından oluyor diye düşğnğuprım
kizlar benim 2 kizim var 3. de erkek olsun cok istiyorum tabi öncelikle saglikli olmasini adetden kac gün sonra iliski olmasi lazim ve sizce en önemli ünsur nedir cok bilgi yaziyor kafam karisti deneyip erkek cocuk sahibi olanlar yardimci olursa sevinirim lütfeen
Evet kız gösteriyorduCanım kızına hamile kaldığında çin takvimi ilişki ayında kız mı gösteriyordu?
Bunlar son 2canım diğerleri de aynı.. Testi yapıp ilk 5ile10dk içinde hemen foto çekiyorum önemli olan o dklar diye kıyaslama da o yardımcı oluyor kurıyunca yanıltıyor ama pik de olsun tüm testleri koyup alt alta paylasırmAtsana canim bakalim
Galiba bu sefer hiç kimse yapmaz temmuz karmakarışık olduKızlar Ağustos ayında deneme yapacaklar kimler
Evet kız gösteriyordu
12 deniyor ama bence 6 saat sonra canımKizlar bi sorum olacak catlamadan kac saat sonra vucud asidik oluyo bilen varmi
Alkali diyete cok dikkat edenlerin 12 saati buluyor bence ama dikkat etmeyen yarım yamalak yapanların 6 sat falanKizlar bi sorum olacak catlamadan kac saat sonra vucud asidik oluyo bilen varmi
Tsk ederim canim kadin kulubun rengi degismis bu renkler mutluluk renkleri acik eflatun hepimize insmutluluk getirsinAlkali diyete cok dikkat edenlerin 12 saati buluyor bence ama dikkat etmeyen yarım yamalak yapanların 6 sat falan
Aynen ben eylülde yapicamGaliba bu sefer hiç kimse yapmaz temmuz karmakarışık oldu
Ağustosu niy3 es geciyon canmAynen ben eylülde yapicam
12 saat diyorlardı ama?Kizlar bi sorum olacak catlamadan kac saat sonra vucud asidik oluyo bilen varmi
Tskler canim12 saat diyorlardı ama?
Arkadaşlar sperm yumurtaya hemen ulaşmıyor tahminimce koyuyken birliktelik olursa yumurta çatlayana kadar anca yumurtaya ulaşır siliklestikten sonra sanki geç kalıyorsunuz gibime geliyor birde ovulasyon testi kullanmadım hiç düzenli adet döngünüz var ise muhtemelen düzenli olarak yumurtluyorsunuz bu ovulasyon testi insanı daha da bir paranoyak yapıyor strese giriyorsunuz o zamanı tutturmak için allah gönlünüzde ne varsa onu versin
Ovulasyon testinde 2 çizgiden t çizgisinin daha koyu olmasıçok saol canim denicem hepsini ama pik ne onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?