Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mide bulantısı bazı kişilerde adet belirtisi olabiliyor evet ama sen kendini daha iyi bilirsin canım ama ben psikolojik oldugunu düşünüyorum bence cok kafana taktıgından oluyor diye düşğnğuprım

Canım kızına hamile kaldığında çin takvimi ilişki ayında kız mı gösteriyordu?

Kesin sonuç vermese de en önemli unsur zamanlama. Pikten sonra biraz silikleşince yumurta çatlamış oluyor o zamana denk getirmeye çalışıyor buradakiler. Piki görüp 3 gün ilişki olanın oğlu da var kızı da, yumurta çatladığı gün ilişkiden oğlu olanı da var kızı da.. garanti yöntem yok, o yüzden 3. İsterken kız olacakmış gibi düşün, hala olsun sağlıklı olsun da diyebiliyorsan dene canım, çin takvimini de destek alırsın.. bir de kadındoğumcuya git akıntın mantarın olmaması lazım.her gün limon sıkılmış soda iç, folik asit başla. Her gün muz ye ve yemekte tuzu arttır. Süt ürünlerini azalt..

Atsana canim bakalim
Bunlar son 2canım diğerleri de aynı.. Testi yapıp ilk 5ile10dk içinde hemen foto çekiyorum önemli olan o dklar diye kıyaslama da o yardımcı oluyor kurıyunca yanıltıyor ama pik de olsun tüm testleri koyup alt alta paylasırm kıyas açısından pik günü ve diğerleri daha anlaşılır olur... Foto ları da kolajlarm örnek olur kurumus halleri ve ilk 5dk diye

Eklentiler

• IMG_20190721_120736.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20190720_120855.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar bi sorum olacak catlamadan kac saat sonra vucud asidik oluyo bilen varmi

Ağustos başında ilk yumurtlamam , fitil kullanıcam tedavim yarım kalmıştı , bu ayı es mi geçsem yine il dışında olacağız, mantar için hap da içeceğim, yumurtlamadan 2-3 gün önce biter tedavim ama zararı olur mu bebeğe? Ağustos çin takviminde erkek eylül ve sonrası kız..ağustos sonu var bir de yumurtlamam ama eylüle sarkar gibi o.. ne diyorsunuz

Arkadaşlar sperm yumurtaya hemen ulaşmıyor tahminimce koyuyken birliktelik olursa yumurta çatlayana kadar anca yumurtaya ulaşır siliklestikten sonra sanki geç kalıyorsunuz gibime geliyor birde ovulasyon testi kullanmadım hiç düzenli adet döngünüz var ise muhtemelen düzenli olarak yumurtluyorsunuz bu ovulasyon testi insanı daha da bir paranoyak yapıyor strese giriyorsunuz o zamanı tutturmak için allah gönlünüzde ne varsa onu versin

Yabancıların yorumlarına bakıyorum piki gördükleri gün ve ertesi günü değerlendiriyorlar, biz çok kasıyoruz yani kız olacaksa yumurta çatladığı anı yakalasan da kız olur.. ben yumurta çatlamasına çok az kala ilişki oldu tutmadı.. hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…