Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende de oyle oldu cnm gece 12 de pikti sabah 6 da ilsiki oldu ama sonuc alamadim nerden okuyorsun yabancilarin yorumlarini bend3 bi bakim

Canım çok stres yapıyorsunuz ondan olmuyor ben düzenli adet olan biriyim bende adet programı var Orda yumurtlama gününü gösteriyor ona uyarak deneme yaptım ve tuttu ama siz çok takıyorsunuz ya sizin için diyorum kafa dağıtın biraz kiminiz stresten adet olmuyorsunuz yazık değil mi size benim doktorum buranın en iyi doktorlarından biri o asla ovulasyon testi önermedi bunlar para tuzağı gerçektende öyle. Iciniz rahat edecekse kullanın ama kendinizi yıpratmayın

Çin takvimine ne diyorsun? Tuttu mu sende

Çin takvimine ne diyorsun? Tuttu mu sende
Tuttuguda oldu tutmadığıda canım ben 2 kızdan sonra 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım ilk bebeklerim ikizdi kucağıma almak nasip olmadı ikiside erkekti sonraki çok şükür oğlumu kucağıma aldim bu defa yine planlı yaptık inşallah hayırlısıyla bunuda kucağıma almak nasip olur ve sizin kadar kendime eziyet etmeden hamile kaldım daha önce de anlattım uyguladigim metodları en önemli olanı yine söylüyorum bunu yaşlı bir kadından duyup öyle uyguladım. Iliskide kadın zevk almamalı deneme olacağı zaman kahve ve kırmızı et tükettim başkada hiç bir şey yapmadım

Ayy o kadar cok sey var ki hepsi birbirine karisiyor bi yontemi yapip digerinu unuttuyor insan sen zevk alma diyorsun cogu yerde once kadin inzal olmali diyor napcam bilmiyom temmuz bitmeden deneme yapcam

Rabbim ewlatlarini sana bagislasin canm saglikla kucagina almak nasip olsun

Ayy o kadar cok sey var ki hepsi birbirine karisiyor bi yontemi yapip digerinu unuttuyor insan sen zevk alma diyorsun cogu yerde once kadin inzal olmali diyor napcam bilmiyom temmuz bitmeden deneme yapcam
Bir hadis var duydun mu bilmiyorum kadının suyu erkeğin suyunun üstünde olursa kız erkeğin suyu kadının suyu üstünde olursa doğacak bebek erkektir diye ilk 2 kızımda olunca istekliydim hatta eşimden önce inzal oldum ogullarimda zevk almamaya çalıştım bende tuttu

Duydum canm arastirma yapmakdan bi hal oluyorum bakalim denicemm peki tek ilsiki mi oldu canm sende

Duydum canm arastirma yapmakdan bi hal oluyorum bakalim denicemm peki tek ilsiki mi oldu canm sende
Bende adet takvimi var Orda yumurta gününü gösteriyor ya o günden 1 gün önce ve yumurtlama gününü değerlendirdim. Ben spermlerin yumurtaya geç ulaştığını düşünerek 1 gün öncesinde deneme yaptım. Benim hemen ilk yaptığım gün tutmuş erken döllenme olmuştu bende

Ne guzel yaa erkek gebeliklerinde hep ayni şekil degerlendirdin dimi canm cok soru sordum kusura bakma birden fazla tecrüben var bulmusken soruyom

Ne guzel yaa erkek gebeliklerinde hep ayni şekil degerlendirdin dimi canm cok soru sordum kusura bakma birden fazla tecrüben var bulmusken soruyom
Est. Aklına geleni sor işe yararsa ne mutlu bana. Evet canim hepsinde aynı uygulama yalnız 3 gün cinsel perhiz daha uzun olmasın birde imkanınız varsa dışarda yemek yiyin bol kırmızı et tükettim sadece ilişki günü tükettim ama eşimde tüketti bu arada onun dışında perhiz yaptığı günden ibaret eşim evde 1 fincan iş yerinde 3 fincan kadar türk kahvesi tüketti ben sadece 1 fincan tükettim

Birde canım açık olayım biraz isteksiz yaptım yani nasıl deseml ön sevişmede olmadı direk birleşme ve derin ilişki

Bu aksamdan itibaren bende basliyim turk kahvesine o zmn soda iciyorduk duzenli kahv3de ekliyim et de yeriz sorun degil olsun Yeter ki 3 gunluk cinsel perhiz yetiyor diyorsun ayy insallh yaa rabbim bizlerede nasip etsin

Bu aksamdan itibaren bende basliyim turk kahvesine o zmn soda iciyorduk duzenli kahv3de ekliyim et de yeriz sorun degil olsun Yeter ki 3 gunluk cinsel perhiz yetiyor diyorsun ayy insallh yaa rabbim bizlerede nasip etsin
Bize yetti canım soda içmedim ben ama nasıl rahat hissediyorsan onu ye iç aklında şüphe kalmasın ovulasyon kullanacak mısın?Bence nette spermlerin yumurtaya ulaşma süresini araştır ona göre yumurtlama zamanında deneme yap

Rabbim sanada isteyen herkese de versin inşallah emekleriniz boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…