- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.281
Bende de oyle oldu cnm gece 12 de pikti sabah 6 da ilsiki oldu ama sonuc alamadim nerden okuyorsun yabancilarin yorumlarini bend3 bi bakimYabancıların yorumlarına bakıyorum piki gördükleri gün ve ertesi günü değerlendiriyorlar, biz çok kasıyoruz yani kız olacaksa yumurta çatladığı anı yakalasan da kız olur.. ben yumurta çatlamasına çok az kala ilişki oldu tutmadı.. hamile kalamadım
Canım çok stres yapıyorsunuz ondan olmuyor ben düzenli adet olan biriyim bende adet programı var Orda yumurtlama gününü gösteriyor ona uyarak deneme yaptım ve tuttu ama siz çok takıyorsunuz ya sizin için diyorum kafa dağıtın biraz kiminiz stresten adet olmuyorsunuz yazık değil mi size benim doktorum buranın en iyi doktorlarından biri o asla ovulasyon testi önermedi bunlar para tuzağı gerçektende öyle. Iciniz rahat edecekse kullanın ama kendinizi yıpratmayınYabancıların yorumlarına bakıyorum piki gördükleri gün ve ertesi günü değerlendiriyorlar, biz çok kasıyoruz yani kız olacaksa yumurta çatladığı anı yakalasan da kız olur.. ben yumurta çatlamasına çok az kala ilişki oldu tutmadı.. hamile kalamadım
BennnnnnnKızlar Ağustos ayında deneme yapacaklar kimler
Bende de oyle oldu cnm gece 12 de pikti sabah 6 da ilsiki oldu ama sonuc alamadim nerden okuyorsun yabancilarin yorumlarini bend3 bi bakim
Ben yapcemmm insallahhh bayrama dogru denk geliyor ama bakacazzGaliba bu sefer hiç kimse yapmaz temmuz karmakarışık oldu
Canım çok stres yapıyorsunuz ondan olmuyor ben düzenli adet olan biriyim bende adet programı var Orda yumurtlama gününü gösteriyor ona uyarak deneme yaptım ve tuttu ama siz çok takıyorsunuz ya sizin için diyorum kafa dağıtın biraz kiminiz stresten adet olmuyorsunuz yazık değil mi size benim doktorum buranın en iyi doktorlarından biri o asla ovulasyon testi önermedi bunlar para tuzağı gerçektende öyle. Iciniz rahat edecekse kullanın ama kendinizi yıpratmayın
Canım çok stres yapıyorsunuz ondan olmuyor ben düzenli adet olan biriyim bende adet programı var Orda yumurtlama gününü gösteriyor ona uyarak deneme yaptım ve tuttu ama siz çok takıyorsunuz ya sizin için diyorum kafa dağıtın biraz kiminiz stresten adet olmuyorsunuz yazık değil mi size benim doktorum buranın en iyi doktorlarından biri o asla ovulasyon testi önermedi bunlar para tuzağı gerçektende öyle. Iciniz rahat edecekse kullanın ama kendinizi yıpratmayın
Tuttuguda oldu tutmadığıda canım ben 2 kızdan sonra 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım ilk bebeklerim ikizdi kucağıma almak nasip olmadıÇin takvimine ne diyorsun? Tuttu mu sende
Ayy o kadar cok sey var ki hepsi birbirine karisiyor bi yontemi yapip digerinu unuttuyor insanTuttuguda oldu tutmadığıda canım ben 2 kızdan sonra 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım ilk bebeklerim ikizdi kucağıma almak nasip olmadıikiside erkekti sonraki çok şükür oğlumu kucağıma aldim bu defa yine planlı yaptık inşallah hayırlısıyla bunuda kucağıma almak nasip olur ve sizin kadar kendime eziyet etmeden hamile kaldım daha önce de anlattım uyguladigim metodları en önemli olanı yine söylüyorum bunu yaşlı bir kadından duyup öyle uyguladım. Iliskide kadın zevk almamalı deneme olacağı zaman kahve ve kırmızı et tükettim başkada hiç bir şey yapmadım
Rabbim ewlatlarini sana bagislasin canm saglikla kucagina almak nasip olsunTuttuguda oldu tutmadığıda canım ben 2 kızdan sonra 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım ilk bebeklerim ikizdi kucağıma almak nasip olmadıikiside erkekti sonraki çok şükür oğlumu kucağıma aldim bu defa yine planlı yaptık inşallah hayırlısıyla bunuda kucağıma almak nasip olur ve sizin kadar kendime eziyet etmeden hamile kaldım daha önce de anlattım uyguladigim metodları en önemli olanı yine söylüyorum bunu yaşlı bir kadından duyup öyle uyguladım. Iliskide kadın zevk almamalı deneme olacağı zaman kahve ve kırmızı et tükettim başkada hiç bir şey yapmadım
Bir hadis var duydun mu bilmiyorum kadının suyu erkeğin suyunun üstünde olursa kız erkeğin suyu kadının suyu üstünde olursa doğacak bebek erkektir diye ilk 2 kızımda olunca istekliydim hatta eşimden önce inzal oldum ogullarimda zevk almamaya çalıştım bende tuttuAyy o kadar cok sey var ki hepsi birbirine karisiyor bi yontemi yapip digerinu unuttuyor insansen zevk alma diyorsun cogu yerde once kadin inzal olmali diyor napcam bilmiyom temmuz bitmeden deneme yapcam
Aminnn allah sizede her iki meyveden tattirsin olmayan herkese evlat nasip etsin kimse bu duygulardan mahrum kalmasın inşallahRabbim ewlatlarini sana bagislasin canm saglikla kucagina almak nasip olsun
Duydum canm arastirma yapmakdan bi hal oluyorumBir hadis var duydun mu bilmiyorum kadının suyu erkeğin suyunun üstünde olursa kız erkeğin suyu kadının suyu üstünde olursa doğacak bebek erkektir diye ilk 2 kızımda olunca istekliydim hatta eşimden önce inzal oldum ogullarimda zevk almamaya çalıştım bende tuttu
Bende adet takvimi var Orda yumurta gününü gösteriyor ya o günden 1 gün önce ve yumurtlama gününü değerlendirdim. Ben spermlerin yumurtaya geç ulaştığını düşünerek 1 gün öncesinde deneme yaptım. Benim hemen ilk yaptığım gün tutmuş erken döllenme olmuştu bendeDuydum canm arastirma yapmakdan bi hal oluyorumbakalim denicemm peki tek ilsiki mi oldu canm sende
Ne guzel yaa erkek gebeliklerinde hep ayni şekil degerlendirdin dimi canm cok soru sordum kusura bakma birden fazla tecrüben var bulmusken soruyomBende adet takvimi var Orda yumurta gününü gösteriyor ya o günden 1 gün önce ve yumurtlama gününü değerlendirdim. Ben spermlerin yumurtaya geç ulaştığını düşünerek 1 gün öncesinde deneme yaptım. Benim hemen ilk yaptığım gün tutmuş erken döllenme olmuştu bende
Est. Aklına geleni sor işe yararsa ne mutlu bana. Evet canim hepsinde aynı uygulama yalnız 3 gün cinsel perhiz daha uzun olmasın birde imkanınız varsa dışarda yemek yiyin bol kırmızı et tükettim sadece ilişki günü tükettim ama eşimde tüketti bu arada onun dışında perhiz yaptığı günden ibaret eşim evde 1 fincan iş yerinde 3 fincan kadar türk kahvesi tüketti ben sadece 1 fincan tükettimNe guzel yaa erkek gebeliklerinde hep ayni şekil degerlendirdin dimi canm cok soru sordum kusura bakma birden fazla tecrüben var bulmusken soruyom
Birde canım açık olayım biraz isteksiz yaptım yani nasıl desemlNe guzel yaa erkek gebeliklerinde hep ayni şekil degerlendirdin dimi canm cok soru sordum kusura bakma birden fazla tecrüben var bulmusken soruyom
Bu aksamdan itibaren bende basliyim turk kahvesine o zmn soda iciyorduk duzenli kahv3de ekliyim et de yeriz sorun degil olsun Yeter ki 3 gunluk cinsel perhiz yetiyor diyorsun ayy insallh yaa rabbim bizlerede nasip etsinEst. Aklına geleni sor işe yararsa ne mutlu bana. Evet canim hepsinde aynı uygulama yalnız 3 gün cinsel perhiz daha uzun olmasın birde imkanınız varsa dışarda yemek yiyin bol kırmızı et tükettim sadece ilişki günü tükettim ama eşimde tüketti bu arada onun dışında perhiz yaptığı günden ibaret eşim evde 1 fincan iş yerinde 3 fincan kadar türk kahvesi tüketti ben sadece 1 fincan tükettim
Bize yetti canım soda içmedim ben ama nasıl rahat hissediyorsan onu ye iç aklında şüphe kalmasın ovulasyon kullanacak mısın?Bence nette spermlerin yumurtaya ulaşma süresini araştır ona göre yumurtlama zamanında deneme yapBu aksamdan itibaren bende basliyim turk kahvesine o zmn soda iciyorduk duzenli kahv3de ekliyim et de yeriz sorun degil olsun Yeter ki 3 gunluk cinsel perhiz yetiyor diyorsun ayy insallh yaa rabbim bizlerede nasip etsin
Rabbim sanada isteyen herkese de versin inşallah emekleriniz boşa gitmesinBu aksamdan itibaren bende basliyim turk kahvesine o zmn soda iciyorduk duzenli kahv3de ekliyim et de yeriz sorun degil olsun Yeter ki 3 gunluk cinsel perhiz yetiyor diyorsun ayy insallh yaa rabbim bizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?