Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birde canım açık olayım biraz isteksiz yaptım yani nasıl deseml ön sevişmede olmadı direk birleşme ve derin ilişki
direk bodoslama dalış yapmak lazim demek canm bide kadin kuru olunca suyla bebe yagi yada tukuruk ile islatmak spermi öldürüyormus isteksiz olunca kuru olunur dogru mu acaba öldürüyor mudur bilgin deneyimin var mi

Kullancamm canm kacirmak istemiyorum bu ayi aynen aklimda keske sunuda yapsaydim demek istemiyorum

direk bodoslama dalış yapmak lazim demek canm bide kadin kuru olunca suyla bebe yagi yada tukuruk ile islatmak spermi öldürüyormus isteksiz olunca kuru olunur dogru mu acaba öldürüyor mudur bilgin deneyimin var mi
Canım ben yağ yada başka bir şey kullanmadım deneme olunca başta zorlandım kuru olduğu için ama herhalde yumurtlama zamaniymis sonrada ıslandım ama zevkten değil

Canım ben yağ yada başka bir şey kullanmadım deneme olunca başta zorlandım kuru olduğu için ama herhalde yumurtlama zamaniymis sonrada ıslandım ama zevkten değil
Tmm canm cok sağol cewaplarin icin aklima gelenler bunlar he bide sagina falan yattın mi ayagini havaya diktin mi bide o ay icind3 sadece o iki gun mi iliski oldu

Tmm canm cok sağol cewaplarin icin aklima gelenler bunlar he bide sagina falan yattın mi ayagini havaya diktin mi bide o ay icind3 sadece o iki gun mi iliski oldu
Evet sağa yattım zaten boşalma olduğu an hem derin hem de bacaklar biraz havadaydı dediğim gibi ben takvime bakarak yaptım ayın 1. De adet olmuştum ayın 10 ve 11 'ni denedim

Evet sağa yattım zaten boşalma olduğu an hem derin hem de bacaklar biraz havadaydı dediğim gibi ben takvime bakarak yaptım ayın 1. De adet olmuştum ayın 10 ve 11 'ni denedim
Canm tavkimler hep 14. Gunu gosteriyor bende de var adet takvimi ama testle tutmuyor baktigimda sende erken yumurtlama oluyor o zmn takvim nasil gosterdi ki 10 gunu yumurtlama diye

Canm tavkimler hep 14. Gunu gosteriyor bende de var adet takvimi ama testle tutmuyor baktigimda sende erken yumurtlama oluyor o zmn takvim nasil gosterdi ki 10 gunu yumurtlama diye
Ben erken adet oluyorum canım 7 gün adet oluyorum 17 yada 18 gün temiz kalıyorum ona göre gösterdi herhalde

Takvime pek inanamiyorum ama sende tutmus cnm bakalim artik hakkimizda hayirlisi canm 2 deneme yapcam artik hayirlisi diyip beklicemm rabbim ne nasip ederse
Aynen hayırlısı neyse o olsun ya bizimki umut işte denedik oldu ama herşey kurban olduğum Allah 'ın elinde o istese verir denemedir metoddur hepsi boş kısmetinde ne varsa onu alacaksın yine kucağına dilerim ki kalbinden geçen kısmetin olsun

ovulasyon testi kullandim takvim uygulamasinda da ayni gun yumurtlama gosteriyordu sansa..siliklestiginde deneme oldu hatta sabah tekrar test yaptigimda tamamen 2. cizgi yoktu yani yumurtlamadan eminim..soda tukettik et yedik 12+0 suan doktorumuz kıza benzetti herseyin hayirlisi Allah ne verirse o olur saglıklisıni ve hayirlisini nasip etsin ins..

Sağol canm ınsallh rabbim nasip eder bana ve tum isteyene

Arkadaşlar sperm yumurtaya hemen ulaşmıyor
Deneme yaptigin testini atabilirmisn canim lutfen

Canm acaba seninki cok mu silindi ve asitik ortam oldu oyle oluyormus ya insallh dr yanilmistir

Nedense siliklestikten sonra ki deneme bana pek güven vermiyor daha öncede dediğim gibi sanki geç kalıyorsunuz denemeye yumurta çatlamadan ilişki daha mantıklı geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi öyle kısa bi süre değil iyice araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…