- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.301
Birde canım açık olayım biraz isteksiz yaptım yani nasıl desemlön sevişmede olmadı direk birleşme ve derin ilişki
Kullancamm canm kacirmak istemiyorum bu ayi aynen aklimda keske sunuda yapsaydim demek istemiyorumBize yetti canım soda içmedim ben ama nasıl rahat hissediyorsan onu ye iç aklında şüphe kalmasın ovulasyon kullanacak mısın?Bence nette spermlerin yumurtaya ulaşma süresini araştır ona göre yumurtlama zamanında deneme yap
Canım ben yağ yada başka bir şey kullanmadım deneme olunca başta zorlandım kuru olduğu için ama herhalde yumurtlama zamaniymis sonrada ıslandım ama zevkten değildirek bodoslama dalış yapmak lazim demek canm bide kadin kuru olunca suyla bebe yagi yada tukuruk ile islatmak spermi öldürüyormus isteksiz olunca kuru olunur dogru mu acaba öldürüyor mudur bilgin deneyimin var mi
Tmm canm cok sağol cewaplarin icin aklima gelenler bunlar he bide sagina falan yattın mi ayagini havaya diktin mi bide o ay icind3 sadece o iki gun mi iliski olduCanım ben yağ yada başka bir şey kullanmadım deneme olunca başta zorlandım kuru olduğu için ama herhalde yumurtlama zamaniymis sonrada ıslandım ama zevkten değil
Evet dal boşal oldudirek bodoslama dalış yapmak lazim demek canm bide kadin kuru olunca suyla bebe yagi yada tukuruk ile islatmak spermi öldürüyormus isteksiz olunca kuru olunur dogru mu acaba öldürüyor mudur bilgin deneyimin var mi
Evet sağa yattım zaten boşalma olduğu an hem derin hem de bacaklar biraz havadaydı dediğim gibi ben takvime bakarak yaptım ayın 1. De adet olmuştum ayın 10 ve 11 'ni denedimTmm canm cok sağol cewaplarin icin aklima gelenler bunlar he bide sagina falan yattın mi ayagini havaya diktin mi bide o ay icind3 sadece o iki gun mi iliski oldu
Canm tavkimler hep 14. Gunu gosteriyor bende de var adet takvimi ama testle tutmuyor baktigimda sende erken yumurtlama oluyor o zmn takvim nasil gosterdi ki 10 gunu yumurtlama diyeEvet sağa yattım zaten boşalma olduğu an hem derin hem de bacaklar biraz havadaydı dediğim gibi ben takvime bakarak yaptım ayın 1. De adet olmuştum ayın 10 ve 11 'ni denedim
Ben erken adet oluyorum canım 7 gün adet oluyorum 17 yada 18 gün temiz kalıyorum ona göre gösterdi herhaldeCanm tavkimler hep 14. Gunu gosteriyor bende de var adet takvimi ama testle tutmuyor baktigimda sende erken yumurtlama oluyor o zmn takvim nasil gosterdi ki 10 gunu yumurtlama diye
Takvime pek inanamiyorum ama sende tutmus cnm bakalim artik hakkimizda hayirlisi canm 2 deneme yapcam artik hayirlisi diyip beklicemm rabbim ne nasip ederseBen erken adet oluyorum canım 7 gün adet oluyorum 17 yada 18 gün temiz kalıyorum ona göre gösterdi herhalde
Aynen hayırlısı neyse o olsun ya bizimki umut işte denedik oldu ama herşey kurban olduğum Allah 'ın elinde o istese verir denemedir metoddur hepsi boş kısmetinde ne varsa onu alacaksın yine kucağına dilerim ki kalbinden geçen kısmetin olsunTakvime pek inanamiyorum ama sende tutmus cnm bakalim artik hakkimizda hayirlisi canm 2 deneme yapcam artik hayirlisi diyip beklicemm rabbim ne nasip ederse
Canim sabahtan beri hast deydik. Benim kucuk kizin geceleri uyku arasinda siddetli bi sekilde burnu kaniyodu. Onu goturdum. Biraz once geldim. Sen nasilsin.Zeynooo üccicekannesi nerelerdesinizzz ozledim sohbetinizii kizlarrr ❤❤❤❤❤❤
Sağol canm ınsallh rabbim nasip eder bana ve tum isteyeneAynen hayırlısı neyse o olsun ya bizimki umut işte denedik oldu ama herşey kurban olduğum Allah 'ın elinde o istese verir denemedir metoddur hepsi boş kısmetinde ne varsa onu alacaksın yine kucağına dilerim ki kalbinden geçen kısmetin olsun
Gecmis olsun canm ciddi birsey yoktur umarim damar falan catlamis olabilirCanim sabahtan beri hast deydik. Benim kucuk kizin geceleri uyku arasinda siddetli bi sekilde burnu kaniyodu. Onu goturdum. Biraz once geldim. Sen nasilsin.
Ağustos başında ilk yumurtlamam , fitil kullanıcam tedavim yarım kalmıştı , bu ayı es mi geçsem yine il dışında olacağız, mantar için hap da içeceğim, yumurtlamadan 2-3 gün önce biter tedavim ama zararı olur mu bebeğe? Ağustos çin takviminde erkek eylül ve sonrası kız..ağustos sonu var bir de yumurtlamam ama eylüle sarkar gibi o.. ne diyorsunuz
Arkadaşlar sperm yumurtaya hemen ulaşmıyor
Deneme yaptigin testini atabilirmisn canim lutfenovulasyon testi kullandim takvim uygulamasinda da ayni gun yumurtlama gosteriyordu sansa..siliklestiginde deneme oldu hatta sabah tekrar test yaptigimda tamamen 2. cizgi yoktu yani yumurtlamadan eminim..soda tukettik et yedik 12+0 suan doktorumuz kıza benzetti herseyin hayirlisi Allah ne verirse o olur saglıklisıni ve hayirlisini nasip etsin ins..
Canm acaba seninki cok mu silindi ve asitik ortam oldu oyle oluyormus ya insallh dr yanilmistirovulasyon testi kullandim takvim uygulamasinda da ayni gun yumurtlama gosteriyordu sansa..siliklestiginde deneme oldu hatta sabah tekrar test yaptigimda tamamen 2. cizgi yoktu yani yumurtlamadan eminim..soda tukettik et yedik 12+0 suan doktorumuz kıza benzetti herseyin hayirlisi Allah ne verirse o olur saglıklisıni ve hayirlisini nasip etsin ins..
Galiba simdilik 2 farkli ilac yazdi. Kullanicaz, eger devam ederse kbb ye goturup yaktirin dedi. Ins gerek kalmaz.Gecmis olsun canm ciddi birsey yoktur umarim damar falan catlamis olabilir
Insallah cnm ilacla olurda gerek kalmaz baska işlemeGaliba simdilik 2 farkli ilac yazdi. Kullanicaz, eger devam ederse kbb ye goturup yaktirin dedi. Ins gerek kalmaz.
Coook tesekkur ederim
Gecmis olsun canimGaliba simdilik 2 farkli ilac yazdi. Kullanicaz, eger devam ederse kbb ye goturup yaktirin dedi. Ins gerek kalmaz.
Coook tesekkur ederim
Nedense siliklestikten sonra ki deneme bana pek güven vermiyor daha öncede dediğim gibi sanki geç kalıyorsunuz denemeye yumurta çatlamadan ilişki daha mantıklı geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi öyle kısa bi süre değil iyice araştırın istersenizovulasyon testi kullandim takvim uygulamasinda da ayni gun yumurtlama gosteriyordu sansa..siliklestiginde deneme oldu hatta sabah tekrar test yaptigimda tamamen 2. cizgi yoktu yani yumurtlamadan eminim..soda tukettik et yedik 12+0 suan doktorumuz kıza benzetti herseyin hayirlisi Allah ne verirse o olur saglıklisıni ve hayirlisini nasip etsin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?