- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.321
canim peki adet sonrasi kalinan gebelikde erkek olurmus ona bi yorumun var miNedense siliklestikten sonra ki deneme bana pek güven vermiyor daha öncede dediğim gibi sanki geç kalıyorsunuz denemeye yumurta çatlamadan ilişki daha mantıklı geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi öyle kısa bi süre değil iyice araştırın isterseniz
Adet bitiminden sonraki denemelerde 2 kızım oldu benimcanim peki adet sonrasi kalinan gebelikde erkek olurmus ona bi yorumun var mi
Cok sagol canimGecmis olsun canim
Amin canim ins.Insallah cnm ilacla olurda gerek kalmaz baska işleme
Çünkü y kromozomu 24 saat x 72 saat yaşıyor yumurtlamaya kadar y ler ölüyor x ler kalıyorcanim peki adet sonrasi kalinan gebelikde erkek olurmus ona bi yorumun var mi
Tutuyoda kuruyomu acaba icinde canim sonradan acabaKizlar bugun 2 farkli test yaptim. Gecen silik cikan markanin ki, bi de baska bu defa tamamen negatif. Sonradan bile cizgi cikmadi. Niye boyle oluyo acaba gecen ayda aynisi oldu
Adetten sonra temizlenip 5 gun icinde hamile olan oglu olan cok kisi var sende sık iliski mi oldu ilk 5 gunde mi oldu ilsiki senindeAdet bitiminden sonraki denemelerde 2 kızım oldu benim
Gecen ay dr gitmismiydin neden diye bide cnm gecen ay adetin kac gun gecikmeli olduKizlar bugun 2 farkli test yaptim. Gecen silik cikan markanin ki, bi de baska bu defa tamamen negatif. Sonradan bile cizgi cikmadi. Niye boyle oluyo acaba gecen ayda aynisi oldu
Adetten temizlenip ertesi gün oluyordu o zaman yumurta gününe kadar x ler kalıyordu galiba ilk 2 çocuğum kız olduAdetten sonra temizlenip 5 gun icinde hamile olan oglu olan cok kisi var sende sık iliski mi oldu ilk 5 gunde mi oldu ilsiki seninde
Sen erken yumrutladigin icin olabailir ama temizlenip 14. Gun yumurtlayan icin kiz spermde kalmaz adetle atilan son yumrutalar dolleniyormus erkek orani o yuzden fazlaymis diye duydumAdetten temizlenip ertesi gün oluyordu o zaman yumurta gününe kadar x ler kalıyordu galiba ilk 2 çocuğum kız oldu
Nasil yani canim anlayamadim.Tutuyoda kuruyomu acaba icinde canim sonradan acaba
Olabilir canım mesela ben 14. Gün yaptigimda hamile kalmıyordum benim için geç oluyordu işte sizin adet döngünüz düzenli ise her ay o günde yumurtlama olurSen erken yumrutladigin icin olabailir ama temizlenip 14. Gun yumurtlayan icin kiz spermde kalmaz adetle atilan son yumrutalar dolleniyormus erkek orani o yuzden fazlaymis diye duydum
Aynen canm ayy hergun kafam daha cok karisiyor aksama esime şunu ogrendim bunu denicez diyorum adam artik araştırma diyor bıktım yontemden anam yontem mi denemisde ben olmusum diyorOlabilir canım mesela ben 14. Gün yaptigimda hamile kalmıyordum benim için geç oluyordu işte sizin adet döngünüz düzenli ise her ay o günde yumurtlama olur
Yok canim gitmedim gecen ay. Bu ay deneme sabahi gittim yumurta gormuyorum catlamis dedi. Gecen ay 2 gun gecikmisti.Gecen ay dr gitmismiydin neden diye bide cnm gecen ay adetin kac gun gecikmeli oldu
Hani derler ya tup bebek felan yapanlaronce tutdu bebek sonra kuru icimde diye aklima bir anda o geldi o yuzden dedim canim kulakda dolma birsey yaniNasil yani canim anlayamadim.
Diger yaptigim silik testler icin soyluyosan 5 dk icinde cikti.
Denemeden 1 hafta sonra yaptiklarimda sonradan cikmisti.
Simdi hic yok sonradan bile cikmadi.
Bilmiyom ki valla biseyler oluyo ama anlayamiyomHani derler ya tup bebek felan yapanlaronce tutdu bebek sonra kuru icimde diye aklima bir anda o geldi o yuzden dedim canim kulakda dolma birsey yani
Adam haklı aslında ben deneme yaparken burdan habersizdim o sıralar (ilk ikizlere hamile kaldığım zaman yani) belki de o yüzden o kadar araştırma yapmadım ilk yaptığım tuttuğu için diğerlerinide o şekilde değerlendirdim herkesin yapısı çok farklı kiminde tutar kiminde tutmaz o yüzden sana ne desem boş çünkü insan neyi uygulayacağını şaşıyor hangisi sana daha mantıklı geliyorsa onu dene kısmetinde varsa tutar zatenAynen canm ayy hergun kafam daha cok karisiyor aksama esime şunu ogrendim bunu denicez diyorum adam artik araştırma diyor bıktım yontemden anam yontem mi denemisde ben olmusum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?