Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canim peki adet sonrasi kalinan gebelikde erkek olurmus ona bi yorumun var mi

Kizlar bugun 2 farkli test yaptim. Gecen silik cikan markanin ki, bi de baska bu defa tamamen negatif. Sonradan bile cizgi cikmadi. Niye boyle oluyo acaba gecen ayda aynisi oldu

Adetten temizlenip ertesi gün oluyordu o zaman yumurta gününe kadar x ler kalıyordu galiba ilk 2 çocuğum kız oldu
Sen erken yumrutladigin icin olabailir ama temizlenip 14. Gun yumurtlayan icin kiz spermde kalmaz adetle atilan son yumrutalar dolleniyormus erkek orani o yuzden fazlaymis diye duydum

Kızlar gönderdiğiniz yabancı siteyi okurken iki kadına denk geldim, ovulasyon gününden 2 gün önce olan denemeden erkek çocukları olduğunu yazmışlar ikisi de. Yani demekki bu işler baya değişiyor, kesinlik yok gibi hiç bir zaman.

Arkadaşlar birde size bir şey diyecem çok takıyorsunuz bu şekilde size zarar mesela hamile kalmadan önce ilerde doğacak bebeklerinize bir şeyler yapın el isi örgü yapın çok iyi stres atıyor bu şekilde hamile kalmanızda kolaylaşır benimki tavsiye sadece yinede siz bilirsiniz

Sen erken yumrutladigin icin olabailir ama temizlenip 14. Gun yumurtlayan icin kiz spermde kalmaz adetle atilan son yumrutalar dolleniyormus erkek orani o yuzden fazlaymis diye duydum
Olabilir canım mesela ben 14. Gün yaptigimda hamile kalmıyordum benim için geç oluyordu işte sizin adet döngünüz düzenli ise her ay o günde yumurtlama olur

Olabilir canım mesela ben 14. Gün yaptigimda hamile kalmıyordum benim için geç oluyordu işte sizin adet döngünüz düzenli ise her ay o günde yumurtlama olur
Aynen canm ayy hergun kafam daha cok karisiyor aksama esime şunu ogrendim bunu denicez diyorum adam artik araştırma diyor bıktım yontemden anam yontem mi denemisde ben olmusum diyor

Nasil yani canim anlayamadim.

Diger yaptigim silik testler icin soyluyosan 5 dk icinde cikti.

Denemeden 1 hafta sonra yaptiklarimda sonradan cikmisti.
Simdi hic yok sonradan bile cikmadi.
Hani derler ya tup bebek felan yapanlaronce tutdu bebek sonra kuru icimde diye aklima bir anda o geldi o yuzden dedim canim kulakda dolma birsey yani

Aynen canm ayy hergun kafam daha cok karisiyor aksama esime şunu ogrendim bunu denicez diyorum adam artik araştırma diyor bıktım yontemden anam yontem mi denemisde ben olmusum diyor
Adam haklı aslında ben deneme yaparken burdan habersizdim o sıralar (ilk ikizlere hamile kaldığım zaman yani) belki de o yüzden o kadar araştırma yapmadım ilk yaptığım tuttuğu için diğerlerinide o şekilde değerlendirdim herkesin yapısı çok farklı kiminde tutar kiminde tutmaz o yüzden sana ne desem boş çünkü insan neyi uygulayacağını şaşıyor hangisi sana daha mantıklı geliyorsa onu dene kısmetinde varsa tutar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…