Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Evet canım , ben de hep okudum işte yabancılar ne diyor bu duruma falan, 24 saati değerlendirin diyorlar pikten sonra.. rahatlık erkek bebek, stres kız bebek getirirmiş.. bence 4 saatte bir takip etmek yerine sabah piki gördün mesela o gece ilişki (hatta sabaha karşı en ideal) ertesi gün pik devam ediyorsa bir daha ilişki.. sonra da nasip dicen

Aynen canm valla aklima yatani uygulucamm kismetten oteye gitmiyor zaten cnm bide ikize hamile kalirken bazi aylar cift yumurtlama olurmus o zmnlarda iliski olursa iki yumurtlamada da dollenirmis ikiz olurmus sık ilisiki mi olmustu hatirliyor musun tek yada pesinden cift iliski ile olazmis

Bi bakimdan haklisin canm testi sık yapinca dewamli pik pik insan ne zmn yapacagini sasiriyor kendimden ornek verim oglen yaptığım test pik degildi aksam ustu ve gece yaptim pikti ertesi gun oglen pikti aksam pikti yani gunde 1 test yapmis olsaydim sadece piki 2. Gun oglen gormus olup o gunu değerlendirecektim kafamda karışmamış olacaktı

Tek ilişki tek kese tek plesanta ikizi yani tek yumurta ikizi hemde en riskli ikiz gebelikte 10 haftaya kadar tek bebek sanıyorduk 10. Hafta 2. Bebeği diğer bebeğin yanında gördük

Anladım cnm keske sormasydim seni uzmek istemedim cennet seni bekleyen meleklerin var
Hep aklimdalar sormanla alakası yok evet 2 meleğim var allah kimseye yaşatmasın evlat acısı ne zor bir şey hiç bir şeye benzemiyor 7 yıl oldu çok şükür kucağıma almadım sevmedim buyutmedim o zaman daha zor olurdu rabbim evladını kaybetmiş herkesin yardımcısı olsun

Amin aminn rabbim kimseye yasatmasin ewlat acisi ile sinamasin kimseyi

Ya peki madem erkek spermler daha hızlı ölüyor, ovulasyondan birkaç gün önce yapılan deneme ile meydana gelen erkek bebekler nasıl oluyor ozaman. Bu bizim teori de tam kesin değil, kız spermler gibi uzun yaşayan erkek spermler de var demek ki.

Bazen adet zamanında tüm yumurtaları atmıyorsun kalan yumurtada ilişki olunca erkek sperm tutma olasılığı yüksek oluyor

En hizli spermin yumurtaya ulasma suresi 45 dk bu arada bilginiz olsun
Dinledim bende yeni you tube dan mesala benimde hem pik hem catlama ayni gun oluyo 3 saat icinde icinde pik ve diyet 3 saat icinde catlama oluyo hatta sunu anladim ben 1 bucuk 2 saatde tekrarliyacam cabuk acilma oluyor hemen

Dinledim bende yeni you tube dan mesala benimde hem pik hem catlama ayni gun oluyo 3 saat icinde icinde pik ve diyet 3 saat icinde catlama oluyo hatta sunu anladim ben 1 bucuk 2 saatde tekrarliyacam cabuk acilma oluyor hemen
Zaten ben en hizli spermi söyledim ki bu 12 saate kadarda uzayabiliyormuş mesela bakın ikizlerime hamile kaldığım geceyi hatırladım ilişkiden sonra belime dehşet derecede bir ağrı girdi yani ilişkiden 50dk sonra o gece ağrıdan uyuyamadım ertesi günde devam etti hemen tutmus demek ki zaten adet günüm geçmeden idrar testinde de cıktı

Anladimm canim seninde basin sagolsun bu arada ikizlerinin ins bizimde oglumuz olur tutunur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…