- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.341
Kızlar gönderdiğiniz yabancı siteyi okurken iki kadına denk geldim, ovulasyon gününden 2 gün önce olan denemeden erkek çocukları olduğunu yazmışlar ikisi de. Yani demekki bu işler baya değişiyor, kesinlik yok gibi hiç bir zaman.
Aynen canm valla aklima yatani uygulucamm kismetten oteye gitmiyor zaten cnm bide ikize hamile kalirken bazi aylar cift yumurtlama olurmus o zmnlarda iliski olursa iki yumurtlamada da dollenirmis ikiz olurmus sık ilisiki mi olmustu hatirliyor musun tek yada pesinden cift iliski ile olazmisAdam haklı aslında ben deneme yaparken burdan habersizdim o sıralar (ilk ikizlere hamile kaldığım zaman yani) belki de o yüzden o kadar araştırma yapmadım ilk yaptığım tuttuğu için diğerlerinide o şekilde değerlendirdim herkesin yapısı çok farklı kiminde tutar kiminde tutmaz o yüzden sana ne desem boş çünkü insan neyi uygulayacağını şaşıyor hangisi sana daha mantıklı geliyorsa onu dene kısmetinde varsa tutar zaten
Bi bakimdan haklisin canm testi sık yapinca dewamli pik pik insan ne zmn yapacagini sasiriyor kendimden ornek verim oglen yaptığım test pik degildi aksam ustu ve gece yaptim pikti ertesi gun oglen pikti aksam pikti yani gunde 1 test yapmis olsaydim sadece piki 2. Gun oglen gormus olup o gunu değerlendirecektim kafamda karışmamış olacaktıEvet canım , ben de hep okudum işte yabancılar ne diyor bu duruma falan, 24 saati değerlendirin diyorlar pikten sonra.. rahatlık erkek bebek, stres kız bebek getirirmiş.. bence 4 saatte bir takip etmek yerine sabah piki gördün mesela o gece ilişki (hatta sabaha karşı en ideal) ertesi gün pik devam ediyorsa bir daha ilişki.. sonra da nasip dicen
Tek ilişki tek kese tek plesanta ikizi yani tek yumurta ikizi hemde en riskli ikiz gebelikte 10 haftaya kadar tek bebek sanıyorduk 10. Hafta 2. Bebeği diğer bebeğin yanında gördükAynen canm valla aklima yatani uygulucamm kismetten oteye gitmiyor zaten cnm bide ikize hamile kalirken bazi aylar cift yumurtlama olurmus o zmnlarda iliski olursa iki yumurtlamada da dollenirmis ikiz olurmus sık ilisiki mi olmustu hatirliyor musun tek yada pesinden cift iliski ile olazmis
Anladım cnm keske sormasydim seni uzmek istemedim cennet seni bekleyen meleklerin varTek ilişki tek kese tek plesanta ikizi yani tek yumurta ikizi hemde en riskli ikiz gebelikte 10 haftaya kadar tek bebek sanıyorduk 10. Hafta 2. Bebeği diğer bebeğin yanında gördük
Hep aklimdalar sormanla alakası yok evet 2 meleğim var allah kimseye yaşatmasın evlat acısı ne zor bir şey hiç bir şeye benzemiyor 7 yıl oldu çok şükür kucağıma almadım sevmedim buyutmedim o zaman daha zor olurdu rabbim evladını kaybetmiş herkesin yardımcısı olsunAnladım cnm keske sormasydim seni uzmek istemedim cennet seni bekleyen meleklerin var
Amin aminn rabbim kimseye yasatmasin ewlat acisi ile sinamasin kimseyiHep aklimdalar sormanla alakası yok evet 2 meleğim var allah kimseye yaşatmasın evlat acısı ne zor bir şey hiç bir şeye benzemiyor 7 yıl oldu çok şükür kucağıma almadım sevmedim buyutmedim o zaman daha zor olurdu rabbim evladını kaybetmiş herkesin yardımcısı olsun
Bazen adet zamanında tüm yumurtaları atmıyorsun kalan yumurtada ilişki olunca erkek sperm tutma olasılığı yüksek oluyorYa peki madem erkek spermler daha hızlı ölüyor, ovulasyondan birkaç gün önce yapılan deneme ile meydana gelen erkek bebekler nasıl oluyor ozaman.Bu bizim teori de tam kesin değil, kız spermler gibi uzun yaşayan erkek spermler de var demek ki.
Dinledim bende yeni you tube dan mesala benimde hem pik hem catlama ayni gun oluyo 3 saat icinde icinde pik ve diyet 3 saat icinde catlama oluyo hatta sunu anladim ben 1 bucuk 2 saatde tekrarliyacam cabuk acilma oluyor hemenEn hizli spermin yumurtaya ulasma suresi 45 dk bu arada bilginiz olsun
Ya peki madem erkek spermler daha hızlı ölüyor, ovulasyondan birkaç gün önce yapılan deneme ile meydana gelen erkek bebekler nasıl oluyor ozaman.Bu bizim teori de tam kesin değil, kız spermler gibi uzun yaşayan erkek spermler de var demek ki.
Zaten ben en hizli spermi söyledim ki bu 12 saate kadarda uzayabiliyormuş mesela bakın ikizlerime hamile kaldığım geceyi hatırladım ilişkiden sonra belime dehşet derecede bir ağrı girdi yani ilişkiden 50dk sonra o gece ağrıdan uyuyamadım ertesi günde devam etti hemen tutmus demek ki zaten adet günüm geçmeden idrar testinde de cıktıDinledim bende yeni you tube dan mesala benimde hem pik hem catlama ayni gun oluyo 3 saat icinde icinde pik ve diyet 3 saat icinde catlama oluyo hatta sunu anladim ben 1 bucuk 2 saatde tekrarliyacam cabuk acilma oluyor hemen
Anladimm canim seninde basin sagolsun bu arada ikizlerinin ins bizimde oglumuz olur tutunur insZaten ben en hizli spermi söyledim ki bu 12 saate kadarda uzayabiliyormuş mesela bakın ikizlerime hamile kaldığım geceyi hatırladım ilişkiden sonra belime dehşet derecede bir ağrı girdi yani ilişkiden 50dk sonra o gece ağrıdan uyuyamadım ertesi günde devam etti hemen tutmus demek ki zaten adet günüm geçmeden idrar testinde de cıktı
Sağol canım inşallah hayırlısıyla ogluşlarınız tutunurAnladimm canim seninde basin sagolsun bu arada ikizlerinin ins bizimde oglumuz olur tutunur ins
Gecmis olsun canim allah sifa versinn ne dedi doktor ? Bende iyiyim ugrasiyorum is guc yemekCanim sabahtan beri hast deydik. Benim kucuk kizin geceleri uyku arasinda siddetli bi sekilde burnu kaniyodu. Onu goturdum. Biraz once geldim. Sen nasilsin.
Canim iki ayri ilac verdi. Biri alerji digeri burunun nemli olmasini saglicak damla. Ilaclara ragmen devam ederse kbb ye goturup yaktirin dedi.Gecmis olsun canim allah sifa versinn ne dedi doktor ? Bende iyiyim ugrasiyorum is guc yemek
Insallah gecerde yaktirmaya gerek kalmazz canimm ❤❤❤❤❤Canim iki ayri ilac verdi. Biri alerji digeri burunun nemli olmasini saglicak damla. Ilaclara ragmen devam ederse kbb ye goturup yaktirin dedi.
Ins canimInsallah gecerde yaktirmaya gerek kalmazz canimm ❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?