Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar toplaşın, shettles yönteminin kaynağını okudum.
Şimdi önce rahat olacağız, yani kısmette kız varsa amuda da kalksak işe yaramaz, bir güçlü kız sperm oğlanları sollayabilir, bu kısma yapcak bir şey yok
Şimdi diyor ki, erkek bebek için en ideal ilişki zamanı yumurtlama öncesi 24 saat yani piki gördün 24 saatin var. En ideal ise yumurtlamadan 12 saat öncesi. Mesela öğlen negatifti ama akşam baktın pik yapmış, 24 saat içinde çatladığını göstermiş en iyi çalışmalar. Akşam 9 da piki gördün sabaha kurcan saati ilişki olacak (sabaha doğru ilişki erkek dinlenik olduğu için daha iyi) .. yani yumurtasının ne zaman çatladığını bilenler için iş kolay, silikleştikten sonra ilişkiyi önermiyor, zaten spermler yumurtaya gidecek falan gebe kalma ihtimali düşüyormuş.
Eğer asidik tipte kadınsanız, mide ağrısı ya da vajinit sık sık geçiriyorsanız sodalı duş olabilir demiş ama bu da enfeksiyona davetiye çıkardığı için cok da önermiyor, yani bir kadın doğumcuya gidip enfeksiyon varsa önce fitille onu halletmek öncelik.
Erkek 15-30 dk önce 3-4 bardak kahve içmeli diyor, ya da 1 enerji içeceği gibi.. yüksek dozda kafein almalı ama başka zaman almamalı diyor.
Erkek sıcaktan kaçınacak sıcakta uzun saatler araba sürmeyecek, sıcak duş yok..
haftasonuna denk gelirse on numara, erkek iyice dinlenecek falan
Kız bebek yapmak en zoruymuş, o yüzden helal bize zoru başarmışız..
Eğer servikal mukusunuz genelde kuruysa yumurtlamadan 3-4 gün önce öksürük şurubu için (kodein içermeyecek, guaifenasin içercek, internetten bakın balgam sökücü)
Şimdi piki kısa sürenler piki görmeyle, piki uzun sürenler 2 gün kadarsa ertesi gece, piki 1 gün sürenler pikten 12 saat sonra
Yazanlar bunlar..
Kıdemliler yorum yapsın, ne diyorsunuz bacılarım

Canm acaba seninki cok mu silindi ve asitik ortam oldu oyle oluyormus ya insallh dr yanilmistir
canim testim koyulastiktan sonra sivi tüketimime dikkat ettim yani acikcasi su falan icmedim mesela saat 6 da pik yapti 9 10 gibi sivi tuketmeden bidaha test yaptim t daha koyuydu saat 2 de kalktim test yapiyim bari dedim (onceki ay kacirmistim ben 2 gun surer saniyordum baska yazanlardan okudugum kadariyla) 2deki testte t de acilma olmustu degerlendirdim sabahta hatta tekrar test yaptim t tamamen silinmisti cikmadi (onceki ayda denedigim icin benim cok hizli koyulasip siliniyor) daha once yazmadim foruma ama ben enbasindan beri bu topiki okudum eski kisileri falan baya iyi biliyorum konusmasamda yazdiklarini..resim cekmedim ama cok cok eminim..bide cinsel perhiz uygulamistik gerci 5 gun olmustu ama 1 2 gun falan degildi enazindan

Kismetten otesi olmuyor ama biz elimizden geleni yapip sonucu beklemek istiyoruz bide canm 2-3 saat aralikla test yapilacakda hic su icmemekden ziyada 1 bardak su icmek öneriliyor

test siliklesti derken t nin pik yaptiktan sonra yani c den daha koyu olduktan sonra bidahaki testte c ile ayni olmasi ya da az daha acik olmasi..yoksa onceki ayda dedigin gibi bilemedim siliklesmesini bekledim iyice emin olauim diye ve tutmadi

Kismetten otesi olmuyor ama biz elimizden geleni yapip sonucu beklemek istiyoruz bide canm 2-3 saat aralikla test yapilacakda hic su icmemekden ziyada 1 bardak su icmek öneriliyor
aynen enazindan suan bak bunu yapsaydim demiyorum..Allah ne nasip ederse o,ama insan geriye donemedigi icin yapsaydim dememek icin deniyoruz bu yollari..Allah ins sizlerin gönlune gore nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…