- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.361
gecmis olsun cnmmAmin canim ins.
Cok sagol canim.gecmis olsun cnmm
darisi bana olsun artikk yaaaAn itibariylekirmizilari gordum.
Gonlunce olsun ins canim.darisi bana olsun artikk yaaa
Canim ben aralik ayina birakicam galiba. Telefonumda bi program var simdi ordan kizlara hamile kaldigim aya baktim hepsi tuttu. Aralik ayi bana erkek gorunuyo ordan.Umudumuz sendin yaa
Canm neymis o nasil birseymis banada baksana temmuz ne gosteriyorCanim ben aralik ayina birakicam galiba. Telefonumda bi program var simdi ordan kizlara hamile kaldigim aya baktim hepsi tuttu. Aralik ayi bana erkek gorunuyo ordan.
bu arada Çin takvimine baktım orda erkek gösteriyor ne kadar dogru bilemembenim ilk gebeligim sadece yumurtlama gunu iliskiye girdik ve erkek.
Ne guzel ya tam istediğim sonucbenim ilk gebeligim sadece yumurtlama gunu iliskiye girdik ve erkek.
allah razi olsun ins cnmmGonlunce olsun ins canim.
canim testim koyulastiktan sonra sivi tüketimime dikkat ettim yani acikcasi su falan icmedim mesela saat 6 da pik yapti 9 10 gibi sivi tuketmeden bidaha test yaptim t daha koyuydu saat 2 de kalktim test yapiyim bari dedim (onceki ay kacirmistim ben 2 gun surer saniyordum baska yazanlardan okudugum kadariyla) 2deki testte t de acilma olmustu degerlendirdim sabahta hatta tekrar test yaptim t tamamen silinmisti cikmadi (onceki ayda denedigim icin benim cok hizli koyulasip siliniyor) daha once yazmadim foruma ama ben enbasindan beri bu topiki okudum eski kisileri falan baya iyi biliyorum konusmasamda yazdiklarini..resim cekmedim ama cok cok eminim..bide cinsel perhiz uygulamistik gerci 5 gun olmustu ama 1 2 gun falan degildi enazindanCanm acaba seninki cok mu silindi ve asitik ortam oldu oyle oluyormus ya insallh dr yanilmistir
Kismetten otesi olmuyor ama biz elimizden geleni yapip sonucu beklemek istiyoruz bide canm 2-3 saat aralikla test yapilacakda hic su icmemekden ziyada 1 bardak su icmek öneriliyorcanim testim koyulastiktan sonra sivi tüketimime dikkat ettim yani acikcasi su falan icmedim mesela saat 6 da pik yapti 9 10 gibi sivi tuketmeden bidaha test yaptim t daha koyuydu saat 2 de kalktim test yapiyim bari dedim (onceki ay kacirmistim ben 2 gun surer saniyordum baska yazanlardan okudugum kadariyla) 2deki testte t de acilma olmustu degerlendirdim sabahta hatta tekrar test yaptim t tamamen silinmisti cikmadi (onceki ayda denedigim icin benim cok hizli koyulasip siliniyor) daha once yazmadim foruma ama ben enbasindan beri bu topiki okudum eski kisileri falan baya iyi biliyorum konusmasamda yazdiklarini..resim cekmedim ama cok cok eminim..bide cinsel perhiz uygulamistik gerci 5 gun olmustu ama 1 2 gun falan degildi enazindan
Canim adet takvimi lady timer. Suan kac yasindasinCanm neymis o nasil birseymis banada baksana temmuz ne gosteriyor
test siliklesti derken t nin pik yaptiktan sonra yani c den daha koyu olduktan sonra bidahaki testte c ile ayni olmasi ya da az daha acik olmasi..yoksa onceki ayda dedigin gibi bilemedim siliklesmesini bekledim iyice emin olauim diye ve tutmadiNedense siliklestikten sonra ki deneme bana pek güven vermiyor daha öncede dediğim gibi sanki geç kalıyorsunuz denemeye yumurta çatlamadan ilişki daha mantıklı geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi öyle kısa bi süre değil iyice araştırın isterseniz
30 oldum 5 gun onceCanim adet takvimi lady timer. Suan kac yasindasin
aynen enazindan suan bak bunu yapsaydim demiyorum..Allah ne nasip ederse o,ama insan geriye donemedigi icin yapsaydim dememek icin deniyoruz bu yollari..Allah ins sizlerin gönlune gore nasip etsinKismetten otesi olmuyor ama biz elimizden geleni yapip sonucu beklemek istiyoruz bide canm 2-3 saat aralikla test yapilacakda hic su icmemekden ziyada 1 bardak su icmek öneriliyor
Canim sana kasim ve aralik erkek gosteriyo.30 oldum 5 gun once
Aminnn tüm isteyenlere ınsallhaynen enazindan suan bak bunu yapsaydim demiyorum..Allah ne nasip ederse o,ama insan geriye donemedigi icin yapsaydim dememek icin deniyoruz bu yollari..Allah ins sizlerin gönlune gore nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?