- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.381
Canim sana kasim ve aralik erkek gosteriyo.
Temmuz agustos eylul ekim kiz gosteriyo
Kizlar bir kac kisi soyleyin bakayim bi tutuyo mu. Hamile kaldiginiz yas ve hamile kaldiginiz ay
32 yaşındayım martta hamile kaldım bana bak bakalımKizlar bir kac kisi soyleyin bakayim bi tutuyo mu. Hamile kaldiginiz yas ve hamile kaldiginiz ay
Erkek cikiyo canim32 yaşındayım martta hamile kaldım bana bak bakalım
Anladığım kadarıyla t çizgisi açılmaya başlayınca deneme yaptınız değil mitest siliklesti derken t nin pik yaptiktan sonra yani c den daha koyu olduktan sonra bidahaki testte c ile ayni olmasi ya da az daha acik olmasi..yoksa onceki ayda dedigin gibi bilemedim siliklesmesini bekledim iyice emin olauim diye ve tutmadi
Allah allah benim baktığımda kız çıkıyor hangisi doğru bilemedimErkek cikiyo canim
benim ilk gebeligim sadece yumurtlama gunu iliskiye girdik ve erkek.
Canim sana kasim ve aralik erkek gosteriyo.
Temmuz agustos eylul ekim kiz gosteriyo
Banada bakarmisin 32 yasindayim temmuzde deneme yaptimErkek cikiyo canim
benim ilk gebeligim sadece yumurtlama gunu iliskiye girdik ve erkek.
Canim layd timer programinda mi baktin sendeAllah allah benim baktığımda kız çıkıyor hangisi doğru bilemedim
Canim bende 32 yasindayim temmuza da baktim az once kiz gosteriyo. Aralik erkek gosteriyoBanada bakarmisin 32 yasindayim temmuzde deneme yaptim
Canim agustos erkek gosteriyoBana da bakar mısın? , 35 yaşındayım ağustos ne gösteriyor ya da sonrası
Abowwwww en iyisi cin takvimi ozmanCanim bende 32 yasindayim temmuza da baktim az once kiz gosteriyo. Aralik erkek gosteriyo
Abowwwww en iyisi cin takvimi ozmanCanim bende 32 yasindayim temmuza da baktim az once kiz gosteriyo. Aralik erkek gosteriyo
Yok canim degilBu değil mi
Kaç çin takvimi var ya?Yok canim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?