- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.401
Paylastim programin iceriginiBu değil mi
Kaç çin takvimi var ya?
Bu tarihe bak bi 26 yaş nisan ayı
Kiz gosteriyoKaç çin takvimi var ya?
Bu tarihe bak bi 26 yaş nisan ayı
Ya boş çin takvimi inanmayın kız değil erkekti bebeğim
Demek o da dogru degil. Cin takvimiyle uymuyo bu zatenYa boş çin takvimi inanmayın kız değil erkekti bebeğim
Canım hepsi yalan %50 ihtimal var zaten illaki tutan olur ona göre senin çocuklar kız mı çıkıyorDemek o da dogru degil. Cin takvimiyle uymuyo bu zaten
Bunlar tutuyo.Kızlarımı yazayim onlarada bakın bari
20 yaş ekim ayı
22 yaş haziran
Evet canim 3 kizimda dogru ciktiCanım hepsi yalan %50 ihtimal var zaten illaki tutan olur ona göre senin çocuklar kız mı çıkıyor
Son cocugumu yazim kizimi onu hatirliyorum 30 yas mart ayi 2017 deDemek o da dogru degil. Cin takvimiyle uymuyo bu zaten
Hmm bilemedim hiç takvime göre yapmadım olacağı varsa olur siz yinede nasıl rahat hisedecekseniz oyle yapınBunlar tutuyo.
Kiz cikiyo canimSon cocugumu yazim kizimi onu hatirliyorum 30 yas mart ayi 2017 de
Allah bagislasin prensesleri o zaman tersini uygula bu sefer için rahat etsinEvet canim 3 kizimda dogru cikti
Allah bagislasin prensesleri o zaman tersini uygula bu sefer için rahat etsin
Bende öyleyim kafama eser yaparimben kirk fikirliyim ne yapacagim hic belli olmaz .
Iyi mi kotu mu yapiyom bilmiyom valla. Bi anda bodoslama atliyom.Bende öyleyim kafama eser yaparim
Bu arada kizlarimiz yasit. Benimde 2017 de mart 30 son adet yumurtlama nisan gelmis ama iki ayda kiz gosteriyo zatenSon cocugumu yazim kizimi onu hatirliyorum 30 yas mart ayi 2017 de
Yay burcu musun valla bende öyleyim çokta sabirsizim aklıma takılsa illa yapıyorum ama kendimizi frenlemeyi bilmeliyiz artık yaş oldu 32Iyi mi kotu mu yapiyom bilmiyom valla. Bi anda bodoslama atliyom.
Yok canim kova burcuyum. Benim yasta 32 ayni bende cok sabirsizim. Ani karar cok veriyorum. MalesefYay burcu musun valla bende öyleyim çokta sabirsizim aklıma takılsa illa yapıyorum ama kendimizi frenlemeyi bilmeliyiz artık yaş oldu 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?