- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.421
Bende indiriyorumKiz cikiyo canim
Benimde 31 de olmus fistigimm ama iyiki de olmus ins budan sonrada ayni anda hamile kaliriz ogluslarimiza bu seferde rabbim buyuk ins dualarimiz kabul ederde o mavisss tululara bizde sahip oluruz rabbimin izniykeBu arada kizlarimiz yasit. Benimde 2017 de mart 30 son adet yumurtlama nisan gelmis ama iki ayda kiz gosteriyo zaten
Zaten bu gençliğimde doktora gittim adam yaş sordu birde kaçıncı çocuk 4 diyince adamın ağzı açık kaldıYok canim kova burcuyum. Benim yasta 32 ayni bende cok sabirsizim. Ani karar cok veriyorum. Malesef
Amin canim ins.Bende indiriyorum
Benimde 31 de olmus fistigimm ama iyiki de olmus ins budan sonrada ayni anda hamile kaliriz ogluslarimiza bu seferde rabbim buyuk ins dualarimiz kabul ederde o mavisss tululara bizde sahip oluruz rabbimin izniyke
Bende 4 licemde olmuyo 4 aydir deniyomDo
Zaten bu gençliğimde doktora gittim adam yaş sordu birde kaçıncı çocuk 4 diyince adamın ağzı açık kaldı4 çocuk bu yaşta dedi diyemedim ki hocam esti yaptım
Gençliğimde ne yaaa gebeligimde olacaktıDo
Zaten bu gençliğimde doktora gittim adam yaş sordu birde kaçıncı çocuk 4 diyince adamın ağzı açık kaldı4 çocuk bu yaşta dedi diyemedim ki hocam esti yaptım
Canim ben onuda yaptim. Yine olmadiKızlar yaş ilerledikçe tek ilişkiyle gebe kalma ihtimali çok düşüyo, 35 yaş üstü özellikle.. bence pikten sonra 2 gün değerlendirilmeli
Canim ben onuda yaptim. Yine olmadi
Vaktini ve zamaini bekliyo ben kendimi boyle teslli ediyorum
Kesinlikle oyle. Ben kucugumle beraber buyurler diye acele ediyom. Gerci benim son numara korunmayi biraktiktan 13 ay sonra oldu. Kismet nasipleri ne zamansa o zaman gelicek pasalarimiz ins.
Daha önceden bahsettim bu konuyu evet spermlerin yumurta ya varma suresi var siliklestiginde geç kalınıyor tam yum gunu deneme olması daha iyi bence Rabbim saglikla kavustursun kiz cocuklarinizda sık ilişki mi oldu sizinNedense siliklestikten sonra ki deneme bana pek güven vermiyor daha öncede dediğim gibi sanki geç kalıyorsunuz denemeye yumurta çatlamadan ilişki daha mantıklı geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi öyle kısa bi süre değil iyice araştırın isterseniz
Vaktini ve zamaini bekliyo ben kendimi boyle teslli ediyorum
Ya ben bunu yazdim ama yarisi gelmis bende son numaraya 1 yil ugrastimKesinlikle oyle. Ben kucugumle beraber buyurler diye acele ediyom. Gerci benim son numara korunmayi biraktiktan 13 ay sonra oldu. Kismet nasipleri ne zamansa o zaman gelicek pasalarimiz ins.
Daha önceden bahsettim bu konuyu evet spermlerin yumurta ya varma suresi var siliklestiginde geç kalınıyor tam yum gunu deneme olması daha iyi bence Rabbim saglikla kavustursun kiz cocuklarinizda sık ilişki mi oldu sizin
Sen adet oldun dimi? Agustos ayni degerlendir canim bakarsin kizinin erkek kardesi olur. InsCanım zaten gebe kalma ihtimali bile zor, senin 3 kıza maşallah..ben de artık çok takılmadan cinsiyete kızıma kardeş için uğraşacağım öncelikle böyle böyle kaçırırsam yaşım ilerleyecek iyice
As. Canm hos geldin doğru karari veririsin umarim burdaS.a. kızlar kararsızlığımın sonunda burdayım artık
Aleykum selam canim. Hos geldin.S.a. kızlar kararsızlığımın sonunda burdayım artık
Sen adet oldun dimi? Agustos ayni degerlendir canim bakarsin kizinin erkek kardesi olur. Ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?