Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
En koyu pik görünce ilişki olmali he bide şu var mesela pik kaç saat kalıyor diyelim 20 saat ozaman 12 saat kala yapılmalı kanimca

Benim pikim geçen sefer bir gün sürdü sonra eşitlenmeye başlamıştı, ben piki gördükten 12 saat sonra başlayacağım ilişkiye silinene kadar 2 ilişki planlıyorum (gebe de kalabilmek için)

Benim pikim geçen sefer bir gün sürdü sonra eşitlenmeye başlamıştı, ben piki gördükten 12 saat sonra başlayacağım ilişkiye silinene kadar 2 ilişki planlıyorum (gebe de kalabilmek için)
1 gün sürüyorsa 12 saat kala bide bide çok az açılınca olsun ama tek ilişki yeterli bence

Benimde şükürler olsun 2 prensesim var yorumları okudukça kafam çook karışıyr bu arada ben de 32 yaşındayım

Garanti yöntem yok, o yüzden 3. Kız da olabilir fikriyle dene deneyeceksen, ben çok okudum buradakileri önce kendi kontrolümde olabilir sandım ama sonra baktım herşeyi deneyip de kızı olan da var , yine kadere bıraktım..

3 cicek annesi oo kuzum buraya demir atmışsın maşallah arada banada uğra
İnşaallah hepinizin hayırlı sağlıklı oğluşları olur
Kiz napim benim derdimi biliyosun. Buranin demir baslarindan oldum artik.
Tamam arada geleyim ama bence sen buraya gel.

Ben şu takvim olayında da takılıyorum 32 yaşında ağustosta deneme yapan yok mu acaba
Ayrıca kızlar bütün bu yöntemlerin hepsini bi arada nasıl yapıcaz ya

Kiz napim benim derdimi biliyosun. Buranin demir baslarindan oldum artik.
Tamam arada geleyim ama bence sen buraya gel.

Bende gelirim sorun değil ama ben kız istiyorum sende 3 çiçek var sırrı ne biraz taktik ver tabiki Allah'ın takdiri bu işler tabi maksat deneyimleri paylaşmak

Ben şu takvim olayında da takılıyorum 32 yaşında ağustosta deneme yapan yok mu acaba
Ayrıca kızlar bütün bu yöntemlerin hepsini bi arada nasıl yapıcaz ya

Bende 32 yaşındayım ama kız istiyorum takdir Allah'ın tabiki özellikle kürtaj olduktan sonra cinsiyet üstüne fazla düşmüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…