- 22 Temmuz 2019
- 75
- 139
- 8
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.441
En koyu pik görünce ilişki olmali he bide şu var mesela pik kaç saat kalıyor diyelim 20 saat ozaman 12 saat kala yapılmalı kanimcaPik gördükten sonra silikleşene kadar mı?
En koyu pik görünce ilişki olmali he bide şu var mesela pik kaç saat kalıyor diyelim 20 saat ozaman 12 saat kala yapılmalı kanimca
1 gün sürüyorsa 12 saat kala bide bide çok az açılınca olsun ama tek ilişki yeterli benceBenim pikim geçen sefer bir gün sürdü sonra eşitlenmeye başlamıştı, ben piki gördükten 12 saat sonra başlayacağım ilişkiye silinene kadar 2 ilişki planlıyorum (gebe de kalabilmek için)
Benimde şükürler olsun 2 prensesim var yorumları okudukça kafam çook karışıyr bu arada ben de 32 yaşındayım
1 gün sürüyorsa 12 saat kala bide bide çok az açılınca olsun ama tek ilişki yeterli bence
Kiz napim benim derdimi biliyosun. Buranin demir baslarindan oldum artik.3 cicek annesi oo kuzum buraya demir atmışsın maşallah arada banada uğra
İnşaallah hepinizin hayırlı sağlıklı oğluşları olur
Bu demek oluyorki yumurtadan 14 gun sonrasi yalan.Bugün oldum adet, inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla hepimize..
Kiz napim benim derdimi biliyosun. Buranin demir baslarindan oldum artik.
Tamam arada geleyim ama bence sen buraya gel.
Peki sadece 3 saat kaliyosak pikimiz1 bucuk saatemi ayarliyacgizEn koyu pik görünce ilişki olmali he bide şu var mesela pik kaç saat kalıyor diyelim 20 saat ozaman 12 saat kala yapılmalı kanimca
Kuzum valla bilmiyom keske bilsemde soylesem. Hepsi rast gele olduBende gelirim sorun değil ama ben kız istiyorumsende 3 çiçek var sırrı ne biraz taktik ver tabiki Allah'ın takdiri bu işler tabi maksat deneyimleri paylaşmak
Ben şu takvim olayında da takılıyorum 32 yaşında ağustosta deneme yapan yok mu acaba
Ayrıca kızlar bütün bu yöntemlerin hepsini bi arada nasıl yapıcaz ya
Rabbim bir daha yasatmasin insBende 32 yaşındayım ama kız istiyorumtakdir Allah'ın tabiki özellikle kürtaj olduktan sonra cinsiyet üstüne fazla düşmüyorum artık
Bu demek oluyorki yumurtadan 14 gun sonrasi yalan.
Bu demek oluyorki yumurtadan 14 gun sonrasi yalan.
Bende 32 yaşındayım ama kız istiyorumtakdir Allah'ın tabiki özellikle kürtaj olduktan sonra cinsiyet üstüne fazla düşmüyorum artık
Peki sadece 3 saat kaliyosak pikimiz1 bucuk saatemi ayarliyacgiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?