Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Onu bilemiyecegim cnim ne desem vebal olur üstüme öncesi olabilir mesela saati saatine sasmazsa yum günün saati mesela pikten önce 6 saate ayarlayabilirsin

Kadın doğumcuya git, pik olduğunda çatlıyor mu bir bak.. benim pik yumurtam 18 mm olunca olmuştu.. sonra gidemedim ne zaman çatladı ben de bilmiyorum

Daha önceden bahsettim bu konuyu evet spermlerin yumurta ya varma suresi var siliklestiginde geç kalınıyor tam yum gunu deneme olması daha iyi bence Rabbim saglikla kavustursun kiz cocuklarinizda sık ilişki mi oldu sizin
Amin canım ilk kızımda sık oldu 2. Kızda tek ilişki

Canim sabahtan beri hast deydik. Benim kucuk kizin geceleri uyku arasinda siddetli bi sekilde burnu kaniyodu. Onu goturdum. Biraz once geldim. Sen nasilsin.
Gecmis olsun canim ayni sorunu bizde yasadik gece burun kanamasiyla uyandik bizde doktordaydik bugun burun damarini yakicaklarmis cok stresli bi durum kiyamiyorum daha cok kucuk 4 yasinda ama yaz gunleri kaniyo ozellikle gece uyku arasinda

Gecmis olsun canim ayni sorunu bizde yasadik gece burun kanamasiyla uyandik bizde doktordaydik bugun burun damarini yakicaklarmis cok stresli bi durum kiyamiyorum daha cok kucuk 4 yasinda ama yaz gunleri kaniyo ozellikle gece uyku arasinda
Sanada gecmis olsun canimm rabbim sifa versin ❤❤❤

Off yavrum ya gercekten insan ne yapacagini sasiriyo. Benim kiz da 1 bucuk yasinda. Sizede cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…