- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.461
Onuda dediğim gibi yparsin bir peygamber eşi 60 yaşında kalmış Rabbim ol derse olur inseAllah35 yaşındayım tek ilişki tutmaz gibi geliyor ama bu sefer öyle deneyeyim bari.. eğer yine tutmazsa 2 ilişkiye dönerim
Allah en sağlıklısından versin
Onu bilemiyecegim cnim ne desem vebal olur üstüme öncesi olabilir mesela saati saatine sasmazsa yum günün saati mesela pikten önce 6 saate ayarlayabilirsinPeki sadece 3 saat kaliyosak pikimiz1 bucuk saatemi ayarliyacgiz
Onu bilemiyecegim cnim ne desem vebal olur üstüme öncesi olabilir mesela saati saatine sasmazsa yum günün saati mesela pikten önce 6 saate ayarlayabilirsin
Tskler canimPiki görür görmez yap, piki kısa sürenler en şanslı, pik uzadıkça işler sarpa sarıyo
Tskler canimmOnu bilemiyecegim cnim ne desem vebal olur üstüme öncesi olabilir mesela saati saatine sasmazsa yum günün saati mesela pikten önce 6 saate ayarlayabilirsin
Amin canım ilk kızımda sık oldu 2. Kızda tek ilişkiDaha önceden bahsettim bu konuyu evet spermlerin yumurta ya varma suresi var siliklestiginde geç kalınıyor tam yum gunu deneme olması daha iyi bence Rabbim saglikla kavustursun kiz cocuklarinizda sık ilişki mi oldu sizin
Kaçıncı günde tek ilişki?Amin canım ilk kızımda sık oldu 2. Kızda tek ilişki
Gecmis olsun canim ayni sorunu bizde yasadik gece burun kanamasiyla uyandik bizde doktordaydik bugun burun damarini yakicaklarmis cok stresli bi durum kiyamiyorum daha cok kucuk 4 yasinda ama yaz gunleri kaniyo ozellikle gece uyku arasindaCanim sabahtan beri hast deydik. Benim kucuk kizin geceleri uyku arasinda siddetli bi sekilde burnu kaniyodu. Onu goturdum. Biraz once geldim. Sen nasilsin.
Hayirlisi canim ❤ bu ay kismette yokmusAn itibariylekirmizilari gordum.
Sanada gecmis olsun canimm rabbim sifa versin ❤❤❤Gecmis olsun canim ayni sorunu bizde yasadik gece burun kanamasiyla uyandik bizde doktordaydik bugun burun damarini yakicaklarmis cok stresli bi durum kiyamiyorum daha cok kucuk 4 yasinda ama yaz gunleri kaniyo ozellikle gece uyku arasinda
cok akintim oldu. bi de takvimde de aynıydı. sasmiyordu zaten adetim. o yuzdenYumurtlama gününü nasıl tespit ettin anlatırmısın?
yok canim takip etmemistim hic. Allah saglikli bebisler versin inşallah hepimizeNe guzel ya tam istediğim sonucinsallh aynı sonucu alirim seninle cnm test falan takip ettin mu yeme icme cin takvimi falan dikkat ettin mi bunlara
Adetten hemen sonra canımKaçıncı günde tek ilişki?
Off yavrum ya gercekten insan ne yapacagini sasiriyo. Benim kiz da 1 bucuk yasinda. Sizede cok gecmis olsun.Gecmis olsun canim ayni sorunu bizde yasadik gece burun kanamasiyla uyandik bizde doktordaydik bugun burun damarini yakicaklarmis cok stresli bi durum kiyamiyorum daha cok kucuk 4 yasinda ama yaz gunleri kaniyo ozellikle gece uyku arasinda
Gozun aydin yanlismis. Bir kac kisinin ki tutmadi.yanlis o yanlis
Ayy nasil sevindim anlatamamGozun aydin yanlismis. Bir kac kisinin ki tutmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?