- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.481
Cnm yumrtlamaya 3 4 saat kala yaparsan daha iyi olur çünkü zaten sperm yumurtaya ulaşana kadar yumurtlamış olacaksın.Kızlar bazıları testte piki gördükleri güne yumurtlama günü diyor, yumurtlama günü tek ilişki erkek bebek derken, yumurtanın çatladığı gün mü yoksa pik yaptığı gün mü?
Cnm yumrtlamaya 3 4 saat kala yaparsan daha iyi olur çünkü zaten sperm yumurtaya ulaşana kadar yumurtlamış olacaksın.
AynenYani pik 24 saat sürüyorsa çizgiler eşitlenmesen 3-4 saat önce mi?
Evet ama çatlamış olmuyor. Silinmeye başlayınca çatlamış oluyorzaten ovulasyon testleri koyu olunca pik olmuyor mu?
Saçma sapan o zamanı gelde tuttur şımdıEvet ama çatlamış olmuyor. Silinmeye başlayınca çatlamış oluyor ☺
Papyoon nerden esti?Kizlar ben ismimi degistirdim. Uc cicek annesi oldu papyoon
Totem yaptim canim. Belki ugurlu gelir.Papyoon nerden esti?
Hadi bakalım inşallahTotem yaptim canim. Belki ugurlu gelir.
Saçma sapan o zamanı gelde tuttur şımdı
Sonundaa tatilee ciktii heralde komsularda bunaldiiK Khvekokusu20 canim nerdesin. Yoklugun cok belli
Sonundaa tatilee ciktii heralde komsulardan bunaldii
Okurken bile yoruldum tek ilişki banada saçma geliyor tek ilişkiyle kızımda oldu oğlumda her şey kader kısmet olacağı varsa olur yoksa ne yapsan da boşT c den çok daha bariz koyu olduğu pik var, t ilk belirginleşmeye başladığından 36 saat içinde , pik yaptıktan 12 saat sonra yumurta çatlar diyor.. ama buradakilerde piki 48 saat görmüş insanlar var.. her yerde farklı bilgi, yumurta çatladıktan sonra vajen ph ı asidikleşip sperm geçişini engelliyormuş, en uygun zaman yumurta çatlamadan 12 saat içinde ilişki , o zaman ortam uygun oluyormuş vajenin. Ben böyle okudum ama herkesin tecrübesi farklı
Bir de 2 ilişkiyle erkeğe gebe kalanlar var burada hani tek ilişki derler ya
Okurken bile yoruldum tek ilişki banada saçma geliyor tek ilişkiyle kızımda oldu oğlumda her şey kader kısmet olacağı varsa olur yoksa ne yapsan da boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?