- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.501
Ben hic yasamadim ama biri yazmisti baska sayfada sanirim adet belirtisi diye.kizlarr bugun degisik bisi yasiyorum ya gogys uclarim kasiniyorrr sizce neden boyle oluyor 63. gundeyimmm
Benim kasindimi adet olacam anlamina geliyo bende ama her kiside farkli olabilirkizlarr bugun degisik bisi yasiyorum ya gogys uclarim kasiniyorrr sizce neden boyle oluyor 63. gundeyimmm
Bendede canim o belirti oluyo her adet oncesiBen hic yasamadim ama biri yazmisti baska sayfada sanirim adet belirtisi diye.
Herkeste farkli belirtiler oluyo demek. Afedersiniz bende bi gun oncesi cırcır oluyomBendede canim o belirti oluyo her adet oncesi
İyi gidiyor cnm seni sormalı
hadi ins cok istiyorum ya ilk defa bu kadar cok adet gormeyi istiyomki oda naz yapip gelmiyooBen hic yasamadim ama biri yazmisti baska sayfada sanirim adet belirtisi diye.
olabilir ama ne bilim daha once bole olmamistim hicBenim kasindimi adet olacam anlamina geliyo bende ama her kiside farkli olabilir
idare cnm kac haftalik oldunnnİyi gidiyor cnm seni sormalı
Meltem Tçizgisi yeni mi koyulaşıyor yoksa koyulaştıktan sonra siliniyor mu, hangisi?Kızlar size sorayım benim iki oglum var Rabbim nasip ederse bir kız kardeş istiyor ovu testim bu şekilde sizce bu gecede ilişki olsun mu akıntım gelmedi henüz
7. Haftaidare cnm kac haftalik oldunnn
Birinciyi bilmiyorum canım hemen kaldım evlenince ikinci yedi ay olmayınca ovu testi yapmıştım yumurtlama günü ve çatladıgı gün ilişki oldu derin ilişki kalmayıp yapmıştım bir saatMeltem Tçizgisi yeni mi koyulaşıyor yoksa koyulaştıktan sonra siliniyor mu, hangisi?
Buarada ben de şunu sorayım, 2 oğluna nasıl yöntemler izlemiştin hatırlıyor musun canım
Testin son hali bu 11 gibi yaptım yarın pik yapar Perşembe de koyu olur Cuma çatlar diye düşünüyorum bu gece ilişki olmalı gibi geliyo bana ama bilemedimMeltem Tçizgisi yeni mi koyulaşıyor yoksa koyulaştıktan sonra siliniyor mu, hangisi?
Buarada ben de şunu sorayım, 2 oğluna nasıl yöntemler izlemiştin hatırlıyor musun canım
Canım iyiyim şükür sen nasılsın sıcaklardan yorgunum ben yatıyorum hep bide tansiyonum 7/4 8/6 falan bu civarlarda hepSanada gecmis olsun canimm rabbim sifa versin ❤❤❤
Canım ilk kez mi yapıyorsun testi pikler kac gun suruyor kac gunde tam olarak silinme oluyorTestin son hali bu 11 gibi yaptım yarın pik yapar Perşembe de koyu olur Cuma çatlar diye düşünüyorum bu gece ilişki olmalı gibi geliyo bana ama bilemedim
7 hafta bitiyor suan teorilere ve belirtilere göre erkek
Yok bacım ne tatili düğünlerden fırsat olmuyor bizim burda pazartesiden cumartesiye düğün yapılırSonundaa tatilee ciktii heralde komsularda bunaldii
Ay bende diyorum kim tanıyamadımKizlar ben ismimi degistirdim. Uc cicek annesi oldu papyoon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?