Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar size sorayım benim iki oglum var Rabbim nasip ederse bir kız kardeş istiyor ovu testim bu şekilde sizce bu gecede ilişki olsun mu akıntım gelmedi henüz

Eklentiler

• B8ABD2AD-BF43-46AC-B99A-74A697E86B66.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar size sorayım benim iki oglum var Rabbim nasip ederse bir kız kardeş istiyor ovu testim bu şekilde sizce bu gecede ilişki olsun mu akıntım gelmedi henüz
Meltem Tçizgisi yeni mi koyulaşıyor yoksa koyulaştıktan sonra siliniyor mu, hangisi?
Buarada ben de şunu sorayım, 2 oğluna nasıl yöntemler izlemiştin hatırlıyor musun canım

Meltem Tçizgisi yeni mi koyulaşıyor yoksa koyulaştıktan sonra siliniyor mu, hangisi?
Buarada ben de şunu sorayım, 2 oğluna nasıl yöntemler izlemiştin hatırlıyor musun canım
Birinciyi bilmiyorum canım hemen kaldım evlenince ikinci yedi ay olmayınca ovu testi yapmıştım yumurtlama günü ve çatladıgı gün ilişki oldu derin ilişki kalmayıp yapmıştım bir saat

Testin son hali bu 11 gibi yaptım yarın pik yapar Perşembe de koyu olur Cuma çatlar diye düşünüyorum bu gece ilişki olmalı gibi geliyo bana ama bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…