- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.521
Catladıgı gun canım. Kiminin pikler en fazla 24 saat surer hem pik hem catlama aynı gun olur ama kiminin de benim gibi 2 gun pik olurKızlar bazıları testte piki gördükleri güne yumurtlama günü diyor, yumurtlama günü tek ilişki erkek bebek derken, yumurtanın çatladığı gün mü yoksa pik yaptığı gün mü?
kalp atısini duydunmu gittinmi hastaneye7. Hafta
Canım nasılsınkalp atısini duydunmu gittinmi hastaneye
İlk yapıyorum oğlumda yaptığım da iki gün sürüyordu Çarşamba perşembe pik Cuma çatlama olur diye tahmin ediyorumCanım ilk kez mi yapıyorsun testi pikler kac gun suruyor kac gunde tam olarak silinme oluyor
Yani yarın catlamaz diyorsan bugun de ilişki olsun canım yoksa biraz zor hamile kalırsın en son ilişki dun mü olduİlk yapıyorum oğlumda yaptığım da iki gün sürüyordu Çarşamba perşembe pik Cuma çatlama olur diye tahmin ediyorum
idare cnm cok sukur iyiyimm 8+6dayimm ne adet olabildim nede bebek var hicbisi anlayamadim kendkmdenn cumaya da az kaldi zaten o zaman belli olcak herseyyCanım nasılsın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ben hsg cekildikten sonra hamile kalacağına inanıyorum birde eşinin test vermesi gerektiğini düşünüyorumidare cnm cok sukur iyiyimm 8+6dayimm ne adet olabildim nede bebek var hicbisi anlayamadim kendkmdenn cumaya da az kaldi zaten o zaman belli olcak herseyy
Canım ben ovulasyon testi kullanmadım sadece bende bi program var Orda yumurtlama gününü gösteriyor hatta yumurtlama günü yanında erkek bebek olasılığı yüksek gün diye gösteriyor ona uyarak deneme yaptım birde mesela ayın 2 si yumurtlama günü ya ayın 1 'ni 2 sine bağlayan gece deneme yaptım çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresini göz önüne aldim.Son 2 oğluna gebelikte yumurtlama testinde ne zaman ilişki oldu.. yumurtlama gününe yakın demişsin ama piki gördükten sonra mı?
Yumurtlama akıntım gelmedi henüz dü bu gecede ilişki olmalı bencede teşekkürler canımYani yarın catlamaz diyorsan bugun de ilişki olsun canım yoksa biraz zor hamile kalırsın en son ilişki dun mü oldu
Saglıklı hayırlı bir prensesin olur inşallah canımYumurtlama akıntım gelmedi henüz dü bu gecede ilişki olmalı bencede teşekkürler canım
Hamileligimin başından beri aynı sıkıntı birde bazen ulu orta kaşınıyor nasıl tatlı bir kaşıntı anlatamam doktora sordum hormonlardandır dedikizlarr bugun degisik bisi yasiyorum ya gogys uclarim kasiniyorrr sizce neden boyle oluyor 63. gundeyimmm
İyi yaptın cnm7 hafta bitiyor suan teorilere ve belirtilere göre erkekben atladım onun yerine cevapladım
Duydum çok şükürkalp atısini duydunmu gittinmi hastaneye
Kese konumu diyorsan o cok tutmuyor canımİyi yaptın cnmUmarım senin dediğin gibidir sen hariç diğerleri kız dediler ☹
inş allah razı olsun cnm ama biz doktora bunları söledik gerek olmadığını soyledii bilemiyorum artik ikilemde kalmudim bendeeHakkında hayırlısı olsun inşallah canım ben hsg cekildikten sonra hamile kalacağına inanıyorum birde eşinin test vermesi gerektiğini düşünüyorum
Hmm anladım canm umarım allah gönlüme göre verirKese konumu diyorsan o cok tutmuyor canımiwashereonce iki cocugu da aynı konumdaymış bak biri kız biri erkek. Ben belirtilerden yola cıkarak erkek diyorum ♥
hayırlısı olsun canım ya aynen çok tatlii bi kasintii evt ama arada oluyor oyle bilemedimm neyse cumaya ne kaldiki diye kendimi teselli ediyomm az kaldi sadece 2 güncük varrHamileligimin başından beri aynı sıkıntı birde bazen ulu orta kaşınıyor nasıl tatlı bir kaşıntı anlatamam doktora sordum hormonlardandır dedi
saglikla kucagina almak nasip olsun inssDuydum çok şükür
Zemzem Safa da demişti sanırım canım oglu soldaydı onunda. Belirtiler farklıysa cinsiyet farklıdır sen bunlarla aklını karıstırma hic bol bol dua et. Tefriciye hatmine basla, 41 yasini serif hatmi yap, yapabilirsen Kuranı Kerim hatmi,Hmm anladım canm umarım allah gönlüme göre verirbende kızımın kesesiyle karşılaştırdım farklı ama bakalım yaşadığım belirtilerde farklı
Amin inşallah canm çook saol. Allah seninde gönlüne göre versinsaglikla kucagina almak nasip olsun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?