Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bazıları testte piki gördükleri güne yumurtlama günü diyor, yumurtlama günü tek ilişki erkek bebek derken, yumurtanın çatladığı gün mü yoksa pik yaptığı gün mü?
Catladıgı gun canım. Kiminin pikler en fazla 24 saat surer hem pik hem catlama aynı gun olur ama kiminin de benim gibi 2 gun pik olur

idare cnm cok sukur iyiyimm 8+6dayimm ne adet olabildim nede bebek var hicbisi anlayamadim kendkmdenn cumaya da az kaldi zaten o zaman belli olcak herseyy
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ben hsg cekildikten sonra hamile kalacağına inanıyorum birde eşinin test vermesi gerektiğini düşünüyorum

Son 2 oğluna gebelikte yumurtlama testinde ne zaman ilişki oldu.. yumurtlama gününe yakın demişsin ama piki gördükten sonra mı?
Canım ben ovulasyon testi kullanmadım sadece bende bi program var Orda yumurtlama gününü gösteriyor hatta yumurtlama günü yanında erkek bebek olasılığı yüksek gün diye gösteriyor ona uyarak deneme yaptım birde mesela ayın 2 si yumurtlama günü ya ayın 1 'ni 2 sine bağlayan gece deneme yaptım çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresini göz önüne aldim.

Kese konumu diyorsan o cok tutmuyor canım iwashereonce iki cocugu da aynı konumdaymış bak biri kız biri erkek. Ben belirtilerden yola cıkarak erkek diyorum ♥
Hmm anladım canm umarım allah gönlüme göre verir bende kızımın kesesiyle karşılaştırdım farklı ama bakalım yaşadığım belirtilerde farklı

Hamileligimin başından beri aynı sıkıntı birde bazen ulu orta kaşınıyor nasıl tatlı bir kaşıntı anlatamam doktora sordum hormonlardandır dedi
hayırlısı olsun canım ya aynen çok tatlii bi kasintii evt ama arada oluyor oyle bilemedimm neyse cumaya ne kaldiki diye kendimi teselli ediyomm az kaldi sadece 2 güncük varr

Hmm anladım canm umarım allah gönlüme göre verir bende kızımın kesesiyle karşılaştırdım farklı ama bakalım yaşadığım belirtilerde farklı
Zemzem Safa da demişti sanırım canım oglu soldaydı onunda. Belirtiler farklıysa cinsiyet farklıdır sen bunlarla aklını karıstırma hic bol bol dua et. Tefriciye hatmine basla, 41 yasini serif hatmi yap, yapabilirsen Kuranı Kerim hatmi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…