- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.541
Amin inşallah canm çook saol. Allah seninde gönlüne göre versin
Kuran okumuyorum cnmZemzem Safa da demişti sanırım canım oglu soldaydı onunda. Belirtiler farklıysa cinsiyet farklıdır sen bunlarla aklını karıstırma hic bol bol dua et. Tefriciye hatmine basla, 41 yasini serif hatmi yap, yapabilirsen Kuranı Kerim hatmi,
Ayyy deme hayirdir ne olduu kisssYok bacım ne tatili düğünlerden fırsat olmuyor bizim burda pazartesiden cumartesiye düğün yapılırkomsumla ilgili yeni gelişmeler yasadık sorma
32 yasindayim agustos ayi hep kiz gosteriyo canimKızlar ya bana da bi tahmin yapar mısınız elinizde hangi takvimler varsa bakarmısınız
32 yaş ağustosta istiyorum kısmet olursa
Hayırlısı olsun canım. Hiç ev ebelerine gittin mi hani eski usül tedavi eden kadınlar var ya o işte ben ikizlerimden sonra bi süre hamile kalmadım olmuyordu doktora gittim çatlatma habi verdi kullandim olmadı en son bi kadına gittim ikizlerin doğumu çok zor oldu o zaman rahmin ters dönmüş ondan olmuyor dedi masajla düzeltti o ay hamile kaldım sende bi dene istersenhayırlısı olsun canım ya aynen çok tatlii bi kasintii evt ama arada oluyor oyle bilemedimm neyse cumaya ne kaldiki diye kendimi teselli ediyomm az kaldi sadece 2 güncük varr
Ayy canim dikkat et kendine bol bol dinlen rabbim sifa versin insallahhh❤❤❤❤Canım iyiyim şükür sen nasılsın sıcaklardan yorgunum ben yatıyorum hep bide tansiyonum 7/4 8/6 falan bu civarlarda hep
Ayy ben kacirmisim napti cilginlarAyyy deme hayirdir ne olduu kisss
Başka hangi aylar var cnmBende
32 yasindayim agustos ayi hep kiz gosteriyo canim
Tutturdu bu apartmanda gece 1 de 2 de ve 3 de makine çalıştırıyorsunuz diyeAyyy deme hayirdir ne olduu kisss
Eylul erkek cin takvinde ben.sadececin.takvimini takip.yapiyorum ama baska arkadas baska takvinde takip yapiyor ben cin takvimin hazir takmindeden.takip.yapiyorum otomatik olan degilBaşka hangi aylar var cnm
Apartman grubuna mesajlar atıyor cocuk gibi şikayet ediyorAyy ben kacirmisim napti cilginlar
Baksen su ise kendine fantazi ariyor heralde manyak kariii cani dayak istiyor herhallTutturdu bu apartmanda gece 1 de 2 de ve 3 de makine çalıştırıyorsunuz diyecalıstırmıyoruz diyoruz komsularla inanmıyor evlere bakacakmış ses duyunca yani gece 1 de 2 de 3 de gelecekmiş evlerimize buraya geldi geleli uyuyamıyormuş
Kadin uyuyamadigi icin gece sabahin köründe kalkip calisma yapıyor deseneTutturdu bu apartmanda gece 1 de 2 de ve 3 de makine çalıştırıyorsunuz diyecalıstırmıyoruz diyoruz komsularla inanmıyor evlere bakacakmış ses duyunca yani gece 1 de 2 de 3 de gelecekmiş evlerimize buraya geldi geleli uyuyamıyormuş
Kız milleti usandırdı makine diye diye halbuki bizim apartmanda 11 den sonra makine calısmaz geceBaksen su ise kendine fantazi ariyor heralde manyak kariii cani dayak istiyor herhall
Kiraciysan menmun degisle tasin kuzum deseydin onlar en iyi musatkil eve ciksin baska insanlarida rahatsiz etmesinlerTutturdu bu apartmanda gece 1 de 2 de ve 3 de makine çalıştırıyorsunuz diyecalıstırmıyoruz diyoruz komsularla inanmıyor evlere bakacakmış ses duyunca yani gece 1 de 2 de 3 de gelecekmiş evlerimize buraya geldi geleli uyuyamıyormuş
Gunduz uyuyormuş kızKadin uyuyamadigi icin gece sabahin köründe kalkip calisma yapıyor desenenasilda dayaniyor uykusuz o yasta aşne fişne yapmaya
3 senede 4. Eviymiş buKiraciysan menmun degisle tasin kuzum deseydin onlar en iyi musatkil eve ciksin baska insanlarida rahatsiz etmesinlerbence dedem yasindaki adamlar alip eline tesbih cekecegi yerde neler dusunuyo bak sen o sizleri idaree edecegi yerde
O daha zor ya acik birakamaya gelmez birsey koysan batar anlayissiz insanla ugrasmak laf anlatmak cok zor yaBenimde yukardaki beni uyuz ediyor sofra cirpma dedikce inadina cirpiyor balkonu gorseniz firinci dukkanina donmus hergun silip supurmekten alip artik supurgeyi kafasina gomecem az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?