Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hayırlısı olsun canım ya aynen çok tatlii bi kasintii evt ama arada oluyor oyle bilemedimm neyse cumaya ne kaldiki diye kendimi teselli ediyomm az kaldi sadece 2 güncük varr
Hayırlısı olsun canım. Hiç ev ebelerine gittin mi hani eski usül tedavi eden kadınlar var ya o işte ben ikizlerimden sonra bi süre hamile kalmadım olmuyordu doktora gittim çatlatma habi verdi kullandim olmadı en son bi kadına gittim ikizlerin doğumu çok zor oldu o zaman rahmin ters dönmüş ondan olmuyor dedi masajla düzeltti o ay hamile kaldım sende bi dene istersen

Ayyy deme hayirdir ne olduu kisss
Tutturdu bu apartmanda gece 1 de 2 de ve 3 de makine çalıştırıyorsunuz diye calıstırmıyoruz diyoruz komsularla inanmıyor evlere bakacakmış ses duyunca yani gece 1 de 2 de 3 de gelecekmiş evlerimize buraya geldi geleli uyuyamıyormuş

Baksen su ise kendine fantazi ariyor heralde manyak kariii cani dayak istiyor herhall

Kadin uyuyamadigi icin gece sabahin köründe kalkip calisma yapıyor desene nasilda dayaniyor uykusuz o yasta aşne fişne yapmaya

Baksen su ise kendine fantazi ariyor heralde manyak kariii cani dayak istiyor herhall
Kız milleti usandırdı makine diye diye halbuki bizim apartmanda 11 den sonra makine calısmaz gece üst komsusu var kızla yasıtız aglama derecesine geldim diyor surekli gece 1 de makineni kapat yazıyormuş ona yöneticinin hanımı geldi kapısına sese bende cıktım sinirim tepemdeydi tuhaf seslerine uyanmıştım yine üstüne tuz biber oldu bi patladım kadına

Kiraciysan menmun degisle tasin kuzum deseydin onlar en iyi musatkil eve ciksin baska insanlarida rahatsiz etmesinler bence dedem yasindaki adamlar alip eline tesbih cekecegi yerde neler dusunuyo bak sen o sizleri idaree edecegi yerde

Benimde yukardaki beni uyuz ediyor sofra cirpma dedikce inadina cirpiyor balkonu gorseniz firinci dukkanina donmus hergun silip supurmekten alip artik supurgeyi kafasina gomecem az kaldi

Kiraciysan menmun degisle tasin kuzum deseydin onlar en iyi musatkil eve ciksin baska insanlarida rahatsiz etmesinler bence dedem yasindaki adamlar alip eline tesbih cekecegi yerde neler dusunuyo bak sen o sizleri idaree edecegi yerde
3 senede 4. Eviymiş bu malesef ev sahibi canım karı koca ses seda yok evlerinde oturup ses dinliyorlar. Apartmanda cok cocuk var madem hassassın almasaydın bu evi dedim. Yakında iki bebek daha gelecek biri ben yan tarafı digeri de üst katına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…