- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.561
Alllahhhh seniii asna fisneee ahahahahahKadin uyuyamadigi icin gece sabahin köründe kalkip calisma yapıyor desenenasilda dayaniyor uykusuz o yasta aşne fişne yapmaya
Malesef ogle canimmO daha zor ya acik birakamaya gelmez birsey koysan batar anlayissiz insanla ugrasmak laf anlatmak cok zor ya
Benim komsum da cok cırpar ama takmam pek bi iki dedim anlamıyor onun dısında kızımla falan cok ilgilenir her zmaan oyuncak alır verir batmıyor pek gözüme ondanBenimde yukardaki beni uyuz ediyor sofra cirpma dedikce inadina cirpiyor balkonu gorseniz firinci dukkanina donmus hergun silip supurmekten alip artik supurgeyi kafasina gomecem az kaldi
Ohhh iyi etmisinKız milleti usandırdı makine diye diye halbuki bizim apartmanda 11 den sonra makine calısmaz geceüst komsusu var kızla yasıtız aglama derecesine geldim diyor surekli gece 1 de makineni kapat yazıyormuş ona yöneticinin hanımı geldi kapısına sese bende cıktım sinirim tepemdeydi tuhaf seslerine uyanmıştım yine üstüne tuz biber oldu bi patladım kadına
Dayanamaz kaçar belki3 senede 4. Eviymiş bumalesef ev sahibi canım karı koca ses seda yok evlerinde oturup ses dinliyorlar. Apartmanda cok cocuk var madem hassassın almasaydın bu evi dedim. Yakında iki bebek daha gelecek biri ben yan tarafı digeri de üst katına
Sizin bebekler desene sizin ahinizi alacakk3 senede 4. Eviymiş bumalesef ev sahibi canım karı koca ses seda yok evlerinde oturup ses dinliyorlar. Apartmanda cok cocuk var madem hassassın almasaydın bu evi dedim. Yakında iki bebek daha gelecek biri ben yan tarafı digeri de üst katına
Uyardim git baska pencereden cirp balkon hosunami gidiyor acaba anlamiyorBenim komsum da cok cırpar ama takmam pek bi iki dedim anlamıyor onun dısında kızımla falan cok ilgilenir her zmaan oyuncak alır verir batmıyor pek gözüme ondan
Yuhhh ahahahahah tam manyakmiissKadına bi patladımbak su yüzümün haline senin yüzünden ruh gibi geziyorum uykusuzluktan bende siz geldiniz geleli uyuyamıyorum sesten 7 ile 8 bucuk arası sesiniz bitmiyor dedim ama biz o saatte bişey yapmayızki diyor
Pencere darmış zor oluyormus benim komsu öyle dediUyardim git baska pencereden cirp balkon hosunami gidiyor acaba anlamiyor
Ben öyle diyince geri adım attı hemen alttan alsam tepeme cıkacak tuhaf tuhaf sesleriniz geliyor ben bilmem dedim tamam canım dikkat edeyim dediYuhhh ahahahahah tam manyakmiiss
Allah akil fikir versin delilerle ugrasiyoruzPencere darmış zor oluyormus benim komsu öyle dedi
Tam Merakli melahatmis şisliycen gozunu bidaha bakamiycak gerizekaliBen öyle diyince geri adım attı hemen alttan alsam tepeme cıkacak tuhaf tuhaf sesleriniz geliyor ben bilmem dedim tamam canım dikkat edeyim dediiki üç gundur sesleri kesildi baska odaya gectiler heralde bizim kapı acıldı mı kapının deliğine kosar eşim pazar günü farketti baktığını utanmaz kadın bide dinliyor gözetliyor bak diye baya söylendi
Canım ben ovulasyon testi kullanmadım sadece bende bi program var Orda yumurtlama gününü gösteriyor hatta yumurtlama günü yanında erkek bebek olasılığı yüksek gün diye gösteriyor ona uyarak deneme yaptım birde mesela ayın 2 si yumurtlama günü ya ayın 1 'ni 2 sine bağlayan gece deneme yaptım çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresini göz önüne aldim.
Cok meraklı ya benim zile basılır hemen kosar dairenin kapısını acarTam Merakli melahatmis şisliycen gozunu bidaha bakamiycak gerizekali
TakvimimAdı ne programın ??
Takvimim
Bu canımSadece takvimim mi adı? Bulamadım uygulamayı
gittim cnm banada aynen rahmin ters donmus dedi elle duzelti karindan baski yaparak satim 22 mayis adetin 5. ghnu gitmistim kadina o zamandandir adet olamiyorum isteeeHayırlısı olsun canım. Hiç ev ebelerine gittin mi hani eski usül tedavi eden kadınlar var ya o işte ben ikizlerimden sonra bi süre hamile kalmadım olmuyordu doktora gittim çatlatma habi verdi kullandim olmadı en son bi kadına gittim ikizlerin doğumu çok zor oldu o zaman rahmin ters dönmüş ondan olmuyor dedi masajla düzeltti o ay hamile kaldım sende bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?