Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde yukardaki beni uyuz ediyor sofra cirpma dedikce inadina cirpiyor balkonu gorseniz firinci dukkanina donmus hergun silip supurmekten alip artik supurgeyi kafasina gomecem az kaldi
Benim komsum da cok cırpar ama takmam pek bi iki dedim anlamıyor onun dısında kızımla falan cok ilgilenir her zmaan oyuncak alır verir batmıyor pek gözüme ondan

Ohhh iyi etmisin

Sizin bebekler desene sizin ahinizi alacakk

Kadına bi patladım bak su yüzümün haline senin yüzünden ruh gibi geziyorum uykusuzluktan bende siz geldiniz geleli uyuyamıyorum sesten 7 ile 8 bucuk arası sesiniz bitmiyor dedim ama biz o saatte bişey yapmayızki diyor

Yuhhh ahahahahah tam manyakmiiss
Ben öyle diyince geri adım attı hemen alttan alsam tepeme cıkacak tuhaf tuhaf sesleriniz geliyor ben bilmem dedim tamam canım dikkat edeyim dedi iki üç gundur sesleri kesildi baska odaya gectiler heralde bizim kapı acıldı mı kapının deliğine kosar eşim pazar günü farketti baktığını utanmaz kadın bide dinliyor gözetliyor bak diye baya söylendi

Tam Merakli melahatmis şisliycen gozunu bidaha bakamiycak gerizekali

Adı ne programın ??

gittim cnm banada aynen rahmin ters donmus dedi elle duzelti karindan baski yaparak satim 22 mayis adetin 5. ghnu gitmistim kadina o zamandandir adet olamiyorum isteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…