Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bana bisi yapmadi sadece duzeltti pismanimda aslinda duzelyigi zamanda cok sgrim oldu ramazan ayinda en son adett gordum bskada yok aklima geldikce deliriyorumm
Valla benim gittiğim kadın çok iyi biliyor hatta arkadaşıma doktor tüp bebek demişti en son 5 yıl çocuğu olmadı bu kadına gitti ertesi ay hamile kaldı

Allah allah ya benim hamilelik var diye göstermiyor şımdı vardı ama eminim erkek bebek tutma olasılığı yüksektir yazıyordu güncelleme falan mı yaptılar acaba bakayim ben az bekle
Bende bulamadim takip deyim sizi

Canim bende de bu takvim var ama erkege yatkin falan yazmiyor nerden bakiyorsun sen
Canim bende takvimim kullaniyorum 5 yildir ama hic bir dogrulugunu gormedim ayrica cinsiyet su gubler die gostermiyor iki gun once lady timer yukledim o daha iyi sanki erkek ve kiz gunlerini gosteriyor yumurtlamayida gosteriyor tabiki tahmini istersen onu yukle

Test yapip takip etmek daha iyi ya her takvim baska zmn gösteriyor ama kiz erkek gosterme olayi var keske bu kadar kolay olsa ya

Eklentiler

• Screenshot_20190723-171242.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…