- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.581
Canim bende de bu takvim var ama erkege yatkin falan yazmiyorBu canım
Canım yumurtlama günü yanına bak erkek bebek işareti varCanim bende de bu takvim var ama erkege yatkin falan yazmiyornerden bakiyorsun sen
Bu canım
Benim düzelttikten sonra reçel kavanozuyla 1 kerelik hacamat yaptı biraz ağrıdı ama işe yaradıgittim cnm banada aynen rahmin ters donmus dedi elle duzelti karindan baski yaparak satim 22 mayis adetin 5. ghnu gitmistim kadina o zamandandir adet olamiyorum isteee
Yumurtlama günü gösteriyor ya gelecek ay ki o resmi çekip yollayabilir misinCanim bende de bu takvim var ama erkege yatkin falan yazmiyornerden bakiyorsun sen
Flo kullanmadım benim bu kullandığım çok güzel amaTamam bu var indiriyorum , ben flo kullanıyordum bu daha mı iyi
Birsey yok cnmYumurtlama günü gösteriyor ya gelecek ay ki o resmi çekip yollayabilir misin
Grafiklere bak biBirsey yok cnm
bana bisi yapmadi sadece duzeltti pismanimda aslinda duzelyigi zamanda cok sgrim oldu ramazan ayinda en son adett gordum bskada yok aklima geldikce deliriyorummBenim düzelttikten sonra reçel kavanozuyla 1 kerelik hacamat yaptı biraz ağrıdı ama işe yaradı
bunu bende kullaniyom ama yumurtlamam duzensiz iste bende pek bi ise yaramiyorrFlo kullanmadım benim bu kullandığım çok güzel ama
Valla benim gittiğim kadın çok iyi biliyor hatta arkadaşıma doktor tüp bebek demişti en son 5 yıl çocuğu olmadı bu kadına gitti ertesi ay hamile kaldıbana bisi yapmadi sadece duzeltti pismanimda aslinda duzelyigi zamanda cok sgrim oldu ramazan ayinda en son adett gordum bskada yok aklima geldikce deliriyorumm
Adet düzensiz olunca yumurtada düzensiz oluyor düzenli adette yumurtlamada düzenlidir benim adetim hiç şaşmaz günü gününe her zamanbunu bende kullaniyom ama yumurtlamam duzensiz iste bende pek bi ise yaramiyorr
Allah allah ya benim hamilelik var diye göstermiyor şımdı vardı ama eminim erkek bebek tutma olasılığı yüksektir yazıyordu güncelleme falan mı yaptılar acaba bakayim ben az bekleBaktim canm yok birsey
Bende bulamadim takip deyim siziAllah allah ya benim hamilelik var diye göstermiyor şımdı vardı ama eminim erkek bebek tutma olasılığı yüksektir yazıyordu güncelleme falan mı yaptılar acaba bakayim ben az bekle
Yuhhhh yaa valla ne gerek var görgüsüz gibi gerci ikinci baharlariydi demiiii ondandirCok meraklı ya benim zile basılır hemen kosar dairenin kapısını acargülüyorum artık napiyim kocasının adı Mehmet aşkııımmmm memediiiimmmm diye bagırıyor balkonda
Canim bende takvimim kullaniyorum 5 yildir ama hic bir dogrulugunu gormedim ayrica cinsiyet su gubler die gostermiyor iki gun once lady timer yukledim o daha iyi sanki erkek ve kiz gunlerini gosteriyor yumurtlamayida gosteriyor tabiki tahmini istersen onu yukleCanim bende de bu takvim var ama erkege yatkin falan yazmiyornerden bakiyorsun sen
Yok güncelleyip kaldırmışlar eminim vardı çünkü yumurtanın yanında erkek bebek resmi vardıBaktim canm yok birsey
Test yapip takip etmek daha iyi ya her takvim baska zmn gösteriyor ama kiz erkek gosterme olayi varCanim bende takvimim kullaniyorum 5 yildir ama hic bir dogrulugunu gormedim ayrica cinsiyet su gubler die gostermiyor iki gun once lady timer yukledim o daha iyi sanki erkek ve kiz gunlerini gosteriyor yumurtlamayida gosteriyor tabiki tahmini istersen onu yukle
Bak mesala ben ayin 17 desin pik ve catlama oldu ama burda farkli gosterdi bendeTest yapip takip etmek daha iyi ya her takvim baska zmn gösteriyor ama kiz erkek gosterme olayi varkeske bu kadar kolay olsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?