- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.601
Kac gun fark vardi canm onc3 mi sonra mi gosterdiBak mesala ben ayin 17 desin pik ve catlama oldu ama burda farkli gosterdi bende
15yazacaktim ya sonra normalde bana cumartesi pazar gosteriyo erkek bebege ayin 13 ve 14deKac gun fark vardi canm onc3 mi sonra mi gosterdi
Anladım cnm takvime uymuyorum zaten ama kiz erkek olayını görmüş oldumKac gun fark vardi canm onc3 mi sonra mi gosterdi
Bendede takvimim beni yaniltiyor hep iki gun oynama yapiyor ama bu yukledigim daha iyi geldi bak resmeKac gun fark vardi canm onc3 mi sonra mi gosterdi
Takvimin Gösterdiği günleri değerlendirdin mi15yazacaktim ya sonra normalde bana cumartesi pazar gosteriyo erkek bebege ayin 13 ve 14de
Yok canim degerlendirmedim esim yoktu 2 gun evde test yapmistim cizgide yoktu zaten pazartesiyi degerlendirdim sadeceTakvimin Gösterdiği günleri değerlendirdin mi
Benim doktorumda ovulasyon testi kullanmayın diyordu siz hiç doktora sordunuz muYok canim degerlendirmedim esim yoktu 2 gun evde test yapmistim cizgide yoktu zaten pazartesiyi degerlendirdim sadece
Adi ne canm bu takvimin bunuda indrip bakimBendede takvimim beni yaniltiyor hep iki gun oynama yapiyor ama bu yukledigim daha iyi geldi bak resme
Sormadim canimBenim doktorumda ovulasyon testi kullanmayın diyordu siz hiç doktora sordunuz mu
Bu hangi takvim verin bakayim tutuyor muEki Görüntüle 2291739 ben burayida seviyorum bazen ayni gun oluyo testle
Canm bu testide indireyim bunun adi neEki Görüntüle 2291739 ben burayida seviyorum bazen ayni gun oluyo testle
Bunu gogleden bakiyoz folie diyeAdi ne canm bu takvimin bunuda indrip bakim
Canm bize bi zarari yok ki dr lar genelde takibi kendileri yapmak icim yapmayin diyor diye duydumBenim doktorumda ovulasyon testi kullanmayın diyordu siz hiç doktora sordunuz mu
Zarardan değil canım olabilir doktorlar para kazanmak için herşey yaparCanm bize bi zarari yok ki dr lar genelde takibi kendileri yapmak icim yapmayin diyor diye duydum
Aynen canm para kaynaklari kurumasin diye diyorlar bencede yani yoksa nolcak ewde test yapsakZarardan değil canım olabilir doktorlar para kazanmak için herşey yapar
Güzelmis sewdim bunu
Yani öyle iyisi teste piki görünce o gün doktora gidip doğruluğunu teyit ettirmekAynen canm para kaynaklari kurumasin diye diyorlar bencede yani yoksa nolcak ewde test yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?