Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm bize bi zarari yok ki dr lar genelde takibi kendileri yapmak icim yapmayin diyor diye duydum

Keşke beni de takip eden bir doktor olsa.. kolay kolay takip etmiyorlar, bir süre çocuk olmayacak falan anca.. ben de özele gittim gel takip edelim demedi kadın, testin varsa evde takip et dedi.. valla doktor takip yapsa ovulasyon testiyle uğraşmam

Bide bu var kizlar yumurtlama zamani bu siteden bakiyorsunuz belki gormussunuzdur benim kizin dogum tarihine kadar dogru cikiyor

Eklentiler

• 20190723_182224.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 56
siteye bilgilendirme amacı ile link koymak doğru mu bilmiyorum da;
çin takvimi ile hamile kalan ve cinsiyet tutan var mı merak ettim. uyguladınız mı, sitesi şu:
merak ettim sadece. bu şekilde hamileligini planlayan kız erkek cocuklarını olan bir kaç tanıdık var etrafımda. sizde işe yaradı mı

Canim insan merak ediyo ama dayan ve 4 gun test yapma dort gun sonra kesin belli olur. Rabbim hayirlisiyla gonlune gore versin ins
Yok artik yapmamm test cunku bu cuma veya cumartesi kirmizilari gorurum cunku belirtiler var gogusumde kasimda ve karin agrisi

Canim insan merak ediyo ama dayan ve 4 gun test yapma dort gun sonra kesin belli olur. Rabbim hayirlisiyla gonlune gore versin ins
Ama 8 ci ayda biokadin kullanacgim eger adet olmazsa 8 ci ayi esgecegimm 9 cu aya deneme ins tabi kaderde varsa

Ama 8 ci ayda biokadin kullanacgim eger adet olmazsa 8 ci ayi esgecegimm 9 cu aya deneme ins tabi kaderde varsa
Canim adet olunca bittikten sonra baslayabilirsin hemen fitile. Ama bence neo penotran kullan. Bu fitili daha cok oneren var. Bio kadin bende asiri derecede bel agrisi yapti. Basta yun yikadigim icin agridi sandim sonra internette arastirinca baska kisilerde de bel agrisi yaptigini okudum. Agrilarim gecince bir kacgun sonra denemek amacli bi tane daha kullandim sabah bel agrisindan kalkamadim. Tabi herkeste ayni etkiyi yapmaz ama fikrimi soylemek istedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…