- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.621
nerdeymis bu kadn cnm sen nerde yasiyonnValla benim gittiğim kadın çok iyi biliyor hatta arkadaşıma doktor tüp bebek demişti en son 5 yıl çocuğu olmadı bu kadına gitti ertesi ay hamile kaldı
çok iyi cnm allah sasirtmasin insallahAdet düzensiz olunca yumurtada düzensiz oluyor düzenli adette yumurtlamada düzenlidir benim adetim hiç şaşmaz günü gününe her zaman
Lady timerAdi ne canm bu takvimin bunuda indrip bakim
LadyAdi ne canm bu takvimin bunuda indrip bakim
Bende bakiyorum ona arada bitane daha var oda kizimin dogum gunune kadar hesapladi gecmis senelerde hangi gun yumurtlamisim falan nokta atisi yapti diyebilirim ❤❤❤Bunu gogleden bakiyoz folie diye
Canm bize bi zarari yok ki dr lar genelde takibi kendileri yapmak icim yapmayin diyor diye duydum
Adıni hep unutuyorumAdi ne canm bu takvimin bunuda indrip bakim
Günaydın canmGunaydin canlarr
Bugun teste baslicam ama ne kadar koyuluk cikar cok merak ediyorum pik pazar gunu olsun cok istiyorumGunaydin canlarr
Ay hadi bakalim ins gonlune gore olur.Bugun teste baslicam ama ne kadar koyuluk cikar cok merak ediyorum pik pazar gunu olsun cok istiyorum
Aminn aminm ınsallhAy hadi bakalim ins gonlune gore olur.
Bende bugun test yaptim 9 gunmu 10 bilemedim negatif ciktiAy hadi bakalim ins gonlune gore olur.
Canim insan merak ediyo ama dayan ve 4 gun test yapma dort gun sonra kesin belli olur. Rabbim hayirlisiyla gonlune gore versin insBende bugun test yaptim 9 gunmu 10 bilemedim negatif cikti
Yok artik yapmamm test cunku bu cuma veya cumartesi kirmizilari gorurum cunku belirtiler var gogusumde kasimda ve karin agrisiCanim insan merak ediyo ama dayan ve 4 gun test yapma dort gun sonra kesin belli olur. Rabbim hayirlisiyla gonlune gore versin ins
Ama 8 ci ayda biokadin kullanacgim eger adet olmazsa 8 ci ayi esgecegimm 9 cu aya deneme ins tabi kaderde varsaCanim insan merak ediyo ama dayan ve 4 gun test yapma dort gun sonra kesin belli olur. Rabbim hayirlisiyla gonlune gore versin ins
Hayirlisi olsun ins.Yok artik yapmamm test cunku bu cuma veya cumartesi kirmizilari gorurum cunku belirtiler var gogusumde kasimda ve karin agrisi
Test yapmadan beklemez zor test yapip negatif gormek en kotusu rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizeBende bugun test yaptim 9 gunmu 10 bilemedim negatif cikti
Canim adet olunca bittikten sonra baslayabilirsin hemen fitile. Ama bence neo penotran kullan. Bu fitili daha cok oneren var. Bio kadin bende asiri derecede bel agrisi yapti. Basta yun yikadigim icin agridi sandim sonra internette arastirinca baska kisilerde de bel agrisi yaptigini okudum. Agrilarim gecince bir kacgun sonra denemek amacli bi tane daha kullandim sabah bel agrisindan kalkamadim. Tabi herkeste ayni etkiyi yapmaz ama fikrimi soylemek istedim .Ama 8 ci ayda biokadin kullanacgim eger adet olmazsa 8 ci ayi esgecegimm 9 cu aya deneme ins tabi kaderde varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?