Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
allah iyiligini versin agri geciyor tekrar test etmek icin icmis yaa

Test yapmadan beklemez zor test yapip negatif gormek en kotusu rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize
Canim benim bu bir kac aydir testlere verdigim paranin haddi hesabi yok. Bu defa yemin ettim dayanicam 12. Gunden once test yapmicam. Hem stres oluyorum hemde bosuna bi dunya para veriyorum.

Kuzum ben bunu recetesiz alabilirmiyim eczaneden

Canim benim bu bir kac aydir testlere verdigim paranin haddi hesabi yok. Bu defa yemin ettim dayanicam 12. Gunden once test yapmicam. Hem stres oluyorum hemde bosuna bi dunya para veriyorum.
Seni biliyorum cnm test yapmicam diyip dayanamiyorsun iyi yapmissin yemin ederek yoksa bosa gidiyor stresde sana kaliyor

En iyiisi kafani baska şeyle mesgul etmek hatta adet gununu falanda unutup gunun gectiginin farkina varmamak lazim da nerde bizde
Ah ah nerde. Evden disari pek cikmiyom oturdugum yerde kurup duruyorum hep ondan oluyo. Bi dahakine aticam kendimi disari testlere verecegim parayi da yicem bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…