- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.641
Ben isin tesellisini buldum nasip degilmis ve vakti saati.degilmis.diyorum yoksa insan kafaya takiyoTest yapmadan beklemez zor test yapip negatif gormek en kotusu rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize
Canim adet olunca bittikten sonra baslayabilirsin hemen fitile. Ama bence neo penotran kullan. Bu fitili daha cok oneren var. Bio kadin bende asiri derecede bel agrisi yapti. Basta yun yikadigim icin agridi sandim sonra internette arastirinca baska kisilerde de bel agrisi yaptigini okudum. Agrilarim gecince bir kacgun sonra denemek amacli bi tane daha kullandim sabah bel agrisindan kalkamadim. Tabi herkeste ayni etkiyi yapmaz ama fikrimi soylemek istedim .
Canim benim bu bir kac aydir testlere verdigim paranin haddi hesabi yok. Bu defa yemin ettim dayanicam 12. Gunden once test yapmicam. Hem stres oluyorum hemde bosuna bi dunya para veriyorum.Test yapmadan beklemez zor test yapip negatif gormek en kotusu rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize
Yani yapacak baska birsy yok zaten cnm vakti zmni degilmis demek düşüyor ancaBen isin tesellisini buldum nasip degilmis ve vakti saati.degilmis.diyorum yoksa insan kafaya takiyo
Kuzum ben bunu recetesiz alabilirmiyim eczanedenCanim adet olunca bittikten sonra baslayabilirsin hemen fitile. Ama bence neo penotran kullan. Bu fitili daha cok oneren var. Bio kadin bende asiri derecede bel agrisi yapti. Basta yun yikadigim icin agridi sandim sonra internette arastirinca baska kisilerde de bel agrisi yaptigini okudum. Agrilarim gecince bir kacgun sonra denemek amacli bi tane daha kullandim sabah bel agrisindan kalkamadim. Tabi herkeste ayni etkiyi yapmaz ama fikrimi soylemek istedim .
Evet ben gecen ay aldim yanlisim yoksa 43 liraydiKuzum ben bunu recetesiz alabilirmiyim eczaneden
Seni biliyorum cnm test yapmicam diyip dayanamiyorsunCanim benim bu bir kac aydir testlere verdigim paranin haddi hesabi yok. Bu defa yemin ettim dayanicam 12. Gunden once test yapmicam. Hem stres oluyorum hemde bosuna bi dunya para veriyorum.
Evet ya asiri stres yapiyorum ben ellerim titriyo o derece oluyorum. Bu defa deneme yaparsam 1 hafta sonra gezmelere gidicem ki dusunmiyeyim.Seni biliyorum cnm test yapmicam diyip dayanamiyorsuniyi yapmissin yemin ederek yoksa bosa gidiyor stresde sana kaliyor
Napim test edip onaylamam lazimallah iyiligini versin agri geciyor tekrar test etmek icin icmis yaa
En iyiisi kafani baska şeyle mesgul etmek hatta adet gununu falanda unutup gunun gectiginin farkina varmamak lazim da nerde bizdeEvet ya asiri stres yapiyorum ben ellerim titriyo o derece oluyorum. Bu defa deneme yaparsam 1 hafta sonra gezmelere gidicem ki dusunmiyeyim.
Gunaydin canimmGunaydin canlarr
allah iyiligini versin agri geciyor tekrar test etmek icin icmis yaa
Ah ah nerde. Evden disari pek cikmiyom oturdugum yerde kurup duruyorum hep ondan oluyo. Bi dahakine aticam kendimi disari testlere verecegim parayi da yicem bu defaEn iyiisi kafani baska şeyle mesgul etmek hatta adet gununu falanda unutup gunun gectiginin farkina varmamak lazim da nerde bizde
Ayy canimm yaa allah iyligini versin sabah sabah guldurdun beniiiNapim test edip onaylamam lazim
Umutlar agustos aTemmuz kapanisii an itibari ilee bende de kirmizlar gorundu
En iyisi canm olacagin onune gecilmiyor nasilsa ye ic gez kafa dagitAh ah nerde. Evden disari pek cikmiyom oturdugum yerde kurup duruyorum hep ondan oluyo. Bi dahakine aticam kendimi disari testlere verecegim parayi da yicem bu defa
Alla alla canm sen de niye boyle oldu ki yaTemmuz kapanisii an itibari ilee bende de kirmizlar gorundu
Umutlar agustos a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?