Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşâllah ağustosta oğluşuna kavuşursun cano♥ sağlık olsun.... 3 tane çiçeğin var mâşallah çok şanslı olduğunu bil
Farkindayim kiz onlar benim cigerim. Rabbim onlarin ayagini tasa degdirmesin. Ins bi oglumda olursa sayfayi kapatayim.
Amin Allah razi olsun.

Farkindayim kiz onlar benim cigerim. Rabbim onlarin ayagini tasa degdirmesin. Ins bi oglumda olursa sayfayi kapatayim.
Amin Allah razi olsun.
Ablacım galiba yanlış hatırlamıyorsam senin en küçük kızın bnm küçük kızın yaşında bnmki nisan doğumlus seninki?birşey sorucamda o yüzden soruyom

Son dogumda 3. Ay adet oldum ama cok duzensiz bisekilde. Bazi aylar sadece kahve rengi leke olarak adet gordum bazi aylar fusya pembesi renginde tam kirmizi degil yani. Dogum yapali 19 ay oldu. Diyebilirim ki 3 aydir falan kanama duzene girdi.

Kanin ice akmasi nasil oluyo onu bilemicem canim.

Kızlar geçen ay fitil tedavim yarım kalmıştı, şimdi adetten sonra devam edeceğim, yumurtlamaya 3 gün kala biter.. sizce fitil gebeliğe engel mi? Fitil kullandığı ay gebe kalan var mı? Baktım da yumurtlama civarı fitil (neopenotran) kullanıp gebe kalan bulamadım

Canm doğum yaptin mi saglikla buyut yavrunu insallh

Kızlar bugün 17.Günüm 2 gündür ağrım ve akıntım coktu dün sabahı değerlendirdik gün içinde çatlayabilir diye çünkü benim pik 4 saat anca suruyo hemen siliniyo esim geç geliyo spermin yumurtaya ulaşma suresi derken geç kalıyoruz. Simdi bu testlere göre bugün catlarmi acaba

Eklentiler

• P_20190725_142259.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 83
Gecmis olsun canim ayni sorunu bizde yasadik gece burun kanamasiyla uyandik bizde doktordaydik bugun burun damarini yakicaklarmis cok stresli bi durum kiyamiyorum daha cok kucuk 4 yasinda ama yaz gunleri kaniyo ozellikle gece uyku arasinda
Ya cnm benşmde 2 yaşındaki kızım kaçtır kanla uyanıyor

Canm kagit testlerde pik olan yok yada kurduğu icin solmuslar toplu degilde tek olarak cektigin var mi kagitta son testi bide çubuk testi bugun mu yaptin

Valla çatlayabilir de Çatlamayabilir de. Ama bence yarına kalır çünkü tam koyu değil sanki yeni koyulaşmaya başlamış. Ben mi yanılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…