- 6 Mayıs 2016
- 9.192
- 9.092
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.661
Bide bu var kizlar yumurtlama zamani bu siteden bakiyorsunuz belki gormussunuzdur benim kizin dogum tarihine kadar dogru cikiyor
Farkindayim kiz onlar benim cigerim. Rabbim onlarin ayagini tasa degdirmesin. Ins bi oglumda olursa sayfayi kapatayim.İnşâllah ağustosta oğluşuna kavuşursun cano♥ sağlık olsun.... 3 tane çiçeğin var mâşallah çok şanslı olduğunu bil
Ablacım galiba yanlış hatırlamıyorsam senin en küçük kızın bnm küçük kızın yaşında bnmki nisan doğumlus seninki?birşey sorucamda o yüzden soruyomFarkindayim kiz onlar benim cigerim. Rabbim onlarin ayagini tasa degdirmesin. Ins bi oglumda olursa sayfayi kapatayim.
Amin Allah razi olsun.
Benimki aralik sonu canim. Buyur sorabilirsinAblacım galiba yanlış hatırlamıyorsam senin en küçük kızın bnm küçük kızın yaşında bnmki nisan doğumlus seninki?birşey sorucamda o yüzden soruyom
Benimki aralik sonu canim. Buyur sorabilirsin
[/QUOTE pki adetin ne zmn düzene bindi yada 3 kizindada dogumdan sonra ayni zmnlardami adet oldun bnmde kizim 1 bucuk yasinda ama bnm yeni olmaya basladim adet günleri tam uymuyo birde ciddiye almalımıyım doktor dediki adet oldugun zmn ice akiyo kanin yoksa herkeste oylemi acaba dogumdan yaklasik bir sene sonrami adet olunuyor
Daha var canim hafta sonuna denk gelir inşAllah4. Gunum ilk testim kizlar bi 4 -5 gunluk bi sure var gibi
Insallah insallahDaha var canim hafta sonuna denk gelir inşAllah
Canm doğum yaptin mi saglikla buyut yavrunu insallhHep aklımdasın canım cuma günü 35.haftayı doldurcaz bebeğe hazırlık biyandanda gezemiycem diye doya doya gezmeye çalışıyorum iyiyken kansızlıkla başım belada serum aldım dün yarın bi daha alıcam onun dışında sorun yok bebeğin ayakları rahim ağzındaydı dönmezse 22 temmuz sezeryan olucam büyük bi ihtimal. Senin nsl gidiyo siz ne kadarlık oldunuz iyimisin
Cogumuz adet olmus agustosu bekliyoruz. Temmuz sonunu degerlendirecek olanlarda testlerle mesgul sanirim havada sicak mayismisizzKimsenin sesi çıkmıyor nerdesiniz hatunlar :) test yapanlar yapmayı düşünenler her sey yolunda mi
E Elif eylul hiraKızlar bu grupta erkek bebeği olanlar kimler? Benim bildiğim
K Khvekokusu20
@SEVECENIM
iwashereonce
Başka?
Ya cnm benşmde 2 yaşındaki kızım kaçtır kanla uyanıyorGecmis olsun canim ayni sorunu bizde yasadik gece burun kanamasiyla uyandik bizde doktordaydik bugun burun damarini yakicaklarmis cok stresli bi durum kiyamiyorum daha cok kucuk 4 yasinda ama yaz gunleri kaniyo ozellikle gece uyku arasinda
Canm kagit testlerde pik olan yok yada kurduğu icin solmuslar toplu degilde tek olarak cektigin var mi kagitta son testi bide çubuk testi bugun mu yaptinKızlar bugün 17.Günüm 2 gündür ağrım ve akıntım coktu dün sabahı değerlendirdik gün içinde çatlayabilir diye çünkü benim pik 4 saat anca suruyo hemen siliniyo esim geç geliyo spermin yumurtaya ulaşma suresi derken geç kalıyoruz. Simdi bu testlere göre bugün catlarmi acaba
Valla çatlayabilir de Çatlamayabilir de. Ama bence yarına kalır çünkü tam koyu değil sanki yeni koyulaşmaya başlamış. Ben mi yanılıyorumKızlar bugün 17.Günüm 2 gündür ağrım ve akıntım coktu dün sabahı değerlendirdik gün içinde çatlayabilir diye çünkü benim pik 4 saat anca suruyo hemen siliniyo esim geç geliyo spermin yumurtaya ulaşma suresi derken geç kalıyoruz. Simdi bu testlere göre bugün catlarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?