Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ya ilginç bir yöntem söyleyeceğim. Tükürükten takip edilen ovulasyon kitleri varmış. Bir de bunları mı denesek? Nasıl kullanıldıklarını bilen deneyen var mı aramızda?

Canm kagitta pik degil bu da degil bide dun degerlendirdim diyorsun
Kaçırmayayım diye değerlendirdik tabiki oğlum olsun da istiyorum ama 4 aydır olmayınca sanki hic olmicakmış gibi düşünüp rabbim ne verirse artik dedim carlarsa tutsun çatlamazsa sonra yine değerlendiririz diye düşündüm o yüzden.

Olsun diye yaptıysan sorun yok cnm ama bu gunu değerlendirmiş olsaydin gun icinde belki catlardi erkek olabilirdi ama dun den bugune zmn uzun olmus hakkinda hayirlisi olsun

Olsun diye yaptıysan sorun yok cnm ama bu gunu değerlendirmiş olsaydin gun icinde belki catlardi erkek olabilirdi ama dun den bugune zmn uzun olmus hakkinda hayirlisi olsun
Bugün catlarsa dünden kalan spermler tutar mi ya da kalmislarmidir ordalarmidir hala :))). Gece çatlarsa çatladığı zamanı değerlendirsek olmazmi acaba

Bugün catlarsa dünden kalan spermler tutar mi ya da kalmislarmidir ordalarmidir hala :))). Gece çatlarsa çatladığı zamanı değerlendirsek olmazmi acaba

Burda biri vardı pik öncesi pike yakın başlamış ilişki , 2 ilişki olmuştu oğlu oldu.. bence yumurta çok geç çatlamıyorsa, çatlamadan 24 saat içinde ilişki daha iyi bence,

Kızlar internetim bitmiş nadir girebiliyorum ne var ne yok. Temmuzda deneyen sadece 3 cicek annesi ve G Guuness mi
Bende varım erkek olsun diye ugrasmadan deniyorum ama kabul mu pik i dün yakaladım ilişki oldu bugun sililkeşti bugun ve yarında olacak... Eskiden bende buralardaydım 3yıl oldu kızım var simdi 2.için bu ay ilk denemenasipse rabbim hayırlısını versin

Canim testlerini atar misin bi ne durumdayken deneme yaptin. Ins gonlune gore hayirli saglikli bi erkek evladin olur

Bence bugün 2. İlişki yeter, silikleşmiş yumurta çatlamış.. güzel zamanda yaptın bence, pikken ilişkide erkek olan çok bir de daha ihtimal artıyor gebelik için

Canim testlerini atar misin bi ne durumdayken deneme yaptin. Ins gonlune gore hayirli saglikli bi erkek evladin olur
Atarım canım... Ayarlayın hepsini düzenleyin atayım ben pik öncesi pik ve Siliklesti bugun... Bir de bugunu degerlednricegiö

1.foto pik günü (17.gün pik oldu)
2.foto silinen (18.gün yani bugun siliklesti)
(Fotolar ilk 5dk içinde çekildi... Beklemiş testler in de fotosu var ama bu sekilde yapmanızı öneririm.. İlk 5-10dk içinde foto çekin o fotoları kıyaslayın... Daha sağlıklı sonuç verecektir.)

Eklentiler

• IMG-20190724-WA0004.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20190725_202007.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Kac saate catliyosun canim onceden takip yaptinmi

Canm doğum yaptin mi saglikla buyut yavrunu insallh
Yaptım canım sağol amin inşallah herşey üst üste geldi gruba girmeye vakit bulamadım.36.haftam dolunca sancılar başladı doktor kontrolünde nstlerler 37+4de 16.07.2019da sezeryanım gerçekleşti anca toparlandık siz neler yapıyorsunuz varmı güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…