- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.681
En son bu. Kağıt olan en sondaki testi de bugün yaptımCanm kagit testlerde pik olan yok yada kurduğu icin solmuslar toplu degilde tek olarak cektigin var mi kagitta son testi bide çubuk testi bugun mu yaptin
Evet yeni koyulaşmaya başladı ama benim cok kisa suruyo bu olay. Yani birden koyulaşıp 4 saatte siliniyo 4 aydır öyle kaçırdım.Valla çatlayabilir de Çatlamayabilir de. Ama bence yarına kalır çünkü tam koyu değil sanki yeni koyulaşmaya başlamış. Ben mi yanılıyorum
Canm kagitta pik degil bu da degil bide dun degerlendirdim diyorsunEn son bu. Kağıt olan en sondaki testi de bugün yaptım
Kaçırmayayım diye değerlendirdik tabiki oğlum olsun da istiyorum ama 4 aydır olmayınca sanki hic olmicakmış gibi düşünüp rabbim ne verirse artik dedim carlarsa tutsun çatlamazsa sonra yine değerlendiririz diye düşündüm o yüzden.Canm kagitta pik degil bu da degil bide dun degerlendirdim diyorsun
İlk defa duydum bunuKızlar ya ilginç bir yöntem söyleyeceğim. Tükürükten takip edilen ovulasyon kitleri varmış. Bir de bunları mı denesek? Nasıl kullanıldıklarını bilen deneyen var mı aramızda?
Olsun diye yaptıysan sorun yok cnm ama bu gunu değerlendirmiş olsaydin gun icinde belki catlardi erkek olabilirdi ama dun den bugune zmn uzun olmus hakkinda hayirlisi olsunKaçırmayayım diye değerlendirdik tabiki oğlum olsun da istiyorum ama 4 aydır olmayınca sanki hic olmicakmış gibi düşünüp rabbim ne verirse artik dedim carlarsa tutsun çatlamazsa sonra yine değerlendiririz diye düşündüm o yüzden.
Bugün catlarsa dünden kalan spermler tutar mi ya da kalmislarmidir ordalarmidir hala :))). Gece çatlarsa çatladığı zamanı değerlendirsek olmazmi acabaOlsun diye yaptıysan sorun yok cnm ama bu gunu değerlendirmiş olsaydin gun icinde belki catlardi erkek olabilirdi ama dun den bugune zmn uzun olmus hakkinda hayirlisi olsun
Kalmistir tabi 3 gun yasarlar ama kiz spermlerBugün catlarsa dünden kalan spermler tutar mi ya da kalmislarmidir ordalarmidir hala :))). Gece çatlarsa çatladığı zamanı değerlendirsek olmazmi acaba
Ah kiyamam yavrucaklar dayanamiyo sicaklara biz bile dayanamiyoruz bu gun burasi 40 derece ve 32 haftalik gebelikYa cnm benşmde 2 yaşındaki kızım kaçtır kanla uyanıyor
Bugün catlarsa dünden kalan spermler tutar mi ya da kalmislarmidir ordalarmidir hala :))). Gece çatlarsa çatladığı zamanı değerlendirsek olmazmi acaba
Canim ben adet oldum zaten. Diger aylara ins.Kızlar internetim bitmiş nadir girebiliyorum ne var ne yok. Temmuzda deneyen sadece3 cicek annesi ve G Guuness mi
Bende varımKızlar internetim bitmiş nadir girebiliyorum ne var ne yok. Temmuzda deneyen sadece3 cicek annesi ve G Guuness mi
Canim testlerini atar misin bi ne durumdayken deneme yaptin. Ins gonlune gore hayirli saglikli bi erkek evladin olurBende varımerkek olsun diye ugrasmadan deniyorum ama kabul mu pik i dün yakaladım ilişki oldu bugun sililkeşti bugun ve yarında olacak... Eskiden bende buralardaydım 3yıl oldu kızım var simdi 2.için bu ay ilk deneme nasipse rabbim hayırlısını versin ❣
Bende varımerkek olsun diye ugrasmadan deniyorum ama kabul mu pik i dün yakaladım ilişki oldu bugun sililkeşti bugun ve yarında olacak... Eskiden bende buralardaydım 3yıl oldu kızım var simdi 2.için bu ay ilk deneme nasipse rabbim hayırlısını versin ❣
Atarım canım... Ayarlayın hepsini düzenleyin atayım ben pik öncesi pik ve Siliklesti bugun... Bir de bugunu degerlednricegiöCanim testlerini atar misin bi ne durumdayken deneme yaptin. Ins gonlune gore hayirli saglikli bi erkek evladin olur
Kac saate catliyosun canim onceden takip yaptinmi1.foto pik günü (17.gün pik oldu)
2.foto silinen (18.gün yani bugun siliklesti)
(Fotolar ilk 5dk içinde çekildi... Beklemiş testler in de fotosu var ama bu sekilde yapmanızı öneririm.. İlk 5-10dk içinde foto çekin o fotoları kıyaslayın... Daha sağlıklı sonuç verecektir.)
Yaptım canım sağol amin inşallah herşey üst üste geldi gruba girmeye vakit bulamadım.36.haftam dolunca sancılar başladı doktor kontrolünde nstlerler 37+4de 16.07.2019da sezeryanım gerçekleşti anca toparlandık siz neler yapıyorsunuz varmı güzel haberlerCanm doğum yaptin mi saglikla buyut yavrunu insallh
Hayır... Ama ilk gebeliğimde ertesi güne silinmişti.. . Bundada aynısı olduKac saate catliyosun canim onceden takip yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?