- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.701
hayirli olsun cnm saglikla buyutun inssYaptım canım sağol amin inşallah herşey üst üste geldi gruba girmeye vakit bulamadım.36.haftam dolunca sancılar başladı doktor kontrolünde nstlerler 37+4de 16.07.2019da sezeryanım gerçekleşti anca toparlandık siz neler yapıyorsunuz varmı güzel haberler
Gecmis olsun cnm gözün aydin zor kismi atlatmissin saglikla buyut yavrunu biz napalim test yapip duruyoruzYaptım canım sağol amin inşallah herşey üst üste geldi gruba girmeye vakit bulamadım.36.haftam dolunca sancılar başladı doktor kontrolünde nstlerler 37+4de 16.07.2019da sezeryanım gerçekleşti anca toparlandık siz neler yapıyorsunuz varmı güzel haberler
Allah yardimcin olsun canim ❤❤❤Kızlarr yarınn hastaneyee gidiyorummmdualarınızı esirgemeyinnn
amin cnm allah razi olsun rabbim gonlune gore versinnAllah yardimcin olsun canim ❤❤❤
Aminn canim hepimizee insallahamin cnm allah razi olsun rabbim gonlune gore versinn
Olur tabi nie olmasın  Rabbim hayırlısını nasip etsin inşBende varımerkek olsun diye ugrasmadan deniyorum ama kabul mu pik i dün yakaladım ilişki oldu bugun sililkeşti bugun ve yarında olacak... Eskiden bende buralardaydım 3yıl oldu kızım var simdi 2.için bu ay ilk deneme nasipse rabbim hayırlısını versin ❣
YaaaaCanim ben adet oldum zaten. Diger aylara ins.
Amin önceliğin hayırlısı saglıklıca olması...Olur tabi nie olmasın  Rabbim hayırlısını nasip etsin inş
Canım testlerin buğulu ya yada benim gozler problemli sağdaki pik olmus öbürünün silindiğini bugudan farkedemedimKızlar sagdaki testi 12. 30 da yaptım gece 2.30 da deneme oldu soldaki testi 8.30 da yaptım siliniyo galiba gece pik yaptı muhtemelen siz ne diyosunuz
Telefonumun cozunurlugundenCanım testlerin buğulu ya yada benim gozler problemli sağdaki pik olmus öbürünün silindiğini bugudan farkedemedim
İyi zamanlama olms canim eğer silindi iseTelefonumun cozunurlugundenama elimdeki testlerde görünüyo silindiği yani en azından diğeri kadar koyu değil t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?