Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar sagdaki testi 12. 30 da yaptım gece 2.30 da deneme oldu soldaki testi 8.30 da yaptım siliniyo galiba gece pik yaptı muhtemelen siz ne diyosunuz
Hafif de olsa silinme olmus bence zamanlama iyi zaten cok silinincede hem gebelik olmayabiliyor hemde ortam asitik oluyor erkek spermler ölüyor ınsallh tutmustur

ya doktor idrar hemogram beta hcg istemisti bunlar beta hcgnn girisini yapmamislar tahlil cikti hcg yokk onuda tekrar verdim simdi sonuc ciktii 0 doktor adet sokturucu verdiii adet olunca igneye basliycamm artikk
Gecmis olsun canim. Hakkinda hayirlisi insallah tedavini ol kafani bosalt stres yapma rabbim yardim eder. Buda senin sinavin rabbim herseyin hayirlisini bilir oyuzden sabirla bekle ve dua et mucizen gelecekk insallah ❤❤❤

Gecmis olsun canim. Hakkinda hayirlisi insallah tedavini ol kafani bosalt stres yapma rabbim yardim eder. Buda senin sinavin rabbim herseyin hayirlisini bilir oyuzden sabirla bekle ve dua et mucizen gelecekk insallah ❤❤❤
doktorun yaninda aglamamak icin zor tuttum kendimi gozlerim yas dolduu eve kadar agladimm su anda kendime engell olamiyorumm 66 gun adet olmamak ne demek yaa ve sonundada adet sokturucu kullanmak en zoruuu

doktorun yaninda aglamamak icin zor tuttum kendimi gozlerim yas dolduu eve kadar agladimm su anda kendime engell olamiyorumm 66 gun adet olmamak ne demek yaa ve sonundada adet sokturucu kullanmak en zoruuu
Canım üzülme beterin beteri var her şey yoluna girecek böyle düşün ve odaklan en azından tek sorunun su an adet olmamak o da olacak Allah 'ın izniyle sonra tedavine başlayacaksın hep stres yaptığın için bu duruma geldin biraz daha takmamaya çalış stres her şeyin başı unutma

Canım benim çok yıprattın kendini üzülme vardır mutlaka bi zamani ucunda ölüm yok. Ölümden başka herseye de çare var. Demekki senin için hayırlı bir zaman değil herşeyin bir sebebi var. Hayal kirikligi olur tabiki ama o da geciyo sen şimdi başka şeylere odaklan kırmızılar da gelir yakinda

Canım çok sukur evladın var Bunu 15 20 yıl hiç evladı olamayan da yaşıyo Rabbim tez vakitte nasip etsin seni çok iyi anlıyorum ilkim 2.5 sene sonra oldu bwnim Rabbim sınavını hayirla geçmeyi nasip etsin

aynen oyle cnm ama elimde degil ne yapimmm

kirmizilari 1 haftaya gorurumm yaklasik 70 72 gun olmus olck cok zorrr. zamani vardir elbette ama boyleside ne bilimmm zoruma gidiyorr

Canım çok sukur evladın var Bunu 15 20 yıl hiç evladı olamayan da yaşıyo Rabbim tez vakitte nasip etsin seni çok iyi anlıyorum ilkim 2.5 sene sonra oldu bwnim Rabbim sınavını hayirla geçmeyi nasip etsin
hı hı var evt cnmm oyleleri rabbim dermansiz dert vermesinn insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…