- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.741
Aminn canim benim bir ay düşünmeden sadece gelişı guzel olsun hicbirsey yapma kafayı takmadan olsunhı hı var evt cnmm oyleleri rabbim dermansiz dert vermesinn insallh
Cnm benim üzme kendini stres yapma ne diyim bilmiyorum 2 ay geçti adetinin üstünden yani normal Bişey mi sanmıyorum. Ya sen çok stres yapıyorsun kii yapıyorsun yada inş hamilesindirya doktor idrar hemogram beta hcg istemisti bunlar beta hcgnn girisini yapmamislar tahlil cikti hcg yokk onuda tekrar verdim simdi sonuc ciktii 0 doktor adet sokturucu verdiii adet olunca igneye basliycamm artikk
adetvolur olmaz ignelere basliycam cnm bakalim onlar naail etki gosterecek bendeAminn canim benim bir ay düşünmeden sadece gelişı guzel olsun hicbirsey yapma kafayı takmadan olsun
Hayırlısı gönlünce olsun canimadetvolur olmaz ignelere basliycam cnm bakalim onlar naail etki gosterecek bende
bu surecte stres yaptigimi dusunmuyorum su son gunler haricc cnm normal oldugunu bende sanmiyorum ne yapalim hakkimizda hayirli olan neyse o olsun belki hep bunu soledigim icin hayir cikiyodur karsima rabbim.iyiligimi istedigi icin vermiyodur yada bnm sinavim bu isyan ediyormuyum diye beni bole siniyidur yinede herseye cok sukur elhamdillah diyorum umutlar ağustosa kizimin dogdugu aya insallahCnm benim üzme kendini stres yapma ne diyim bilmiyorum 2 ay geçti adetinin üstünden yani normal Bişey mi sanmıyorum. Ya sen çok stres yapıyorsun kii yapıyorsun yada inş hamilesindirhayırlısını dilemekten başka Bişey gelmez elimizden cnm
sagol cnm rabbim seninde gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip efder inssHayırlısı gönlünce olsun canim
Aminn Allah razı olsun canimsagol cnm rabbim seninde gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip efder inss
Canim Allah yardimcin olsun ins. Evet cok zor gercekten ama sabirdan baska bisey gelmiyo elimizden. Bizler kendimizi yirtsakta Rabbim ne yazmizsa ne zaman kismet olucaksa o zaman. Ne bir gun once nede birgun sonra.sagol cnm rabbim seninde gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip efder inss
Amin canım sağol sanada nasip olsun inşallahhhhayirli olsun cnm saglikla buyutun inss
Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini insAmin canım sağol sanada nasip olsun inşallahhh
Sağol canımcım büyüdükçe daha çok sesi çıkıyo bu kızın korkutuyor beni :) olsun canım geç olsun güzel olsun hepinizin birer birer oğluşları olsun inşallah sezeryan olunca diyorum ne cesaretle yapmışım bide 3.yü düşünüyom bu acıyı unutmadan 3.kenarda dursunGecmis olsun cnm gözün aydin zor kismi atlatmissin saglikla buyut yavrunu biz napalim test yapip duruyoruzbu ay turnayi gözünden vuran olmadi henuz
Amin canım inşallah sağolasınGozun aydin canim saglikla buyut bebegini ins
Sesi guzel olacak herhalde annesi sarkilar soylemeye baslamis sizeSağol canımcım büyüdükçe daha çok sesi çıkıyo bu kızın korkutuyor beni :) olsun canım geç olsun güzel olsun hepinizin birer birer oğluşları olsun inşallah sezeryan olunca diyorum ne cesaretle yapmışım bide 3.yü düşünüyom bu acıyı unutmadan 3.kenarda dursun
Senin kızmı? ilk çocuğun muSağol canımcım büyüdükçe daha çok sesi çıkıyo bu kızın korkutuyor beni :) olsun canım geç olsun güzel olsun hepinizin birer birer oğluşları olsun inşallah sezeryan olunca diyorum ne cesaretle yapmışım bide 3.yü düşünüyom bu acıyı unutmadan 3.kenarda dursun
Ben 4 ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamanın hem öncesini hem sonrasını değerlendirdim ama tutmadı 5. Ovulasyon denemesinde ise yatıya misafirim vardı adetten çıkınca hiç ilşki yaşayamadık taki sabah yaptığım test koyu çıkana kadar. Eşim işte idi sabah değerlendirmemiştik. Öğleyin tekrar test yaptım silikleşme başlamıştı. Akşam üzeri tekrar yaptım öğlenden de silikleşmişti. Ben artık umudu kestim kaçırdım diye düşündüm. Üzüldüm eşim işten gece 10:00 gibi geldi bir umut değerlendirdik bir saat kadar yattım tek ilşki oldu ve elhamdulillah şu an 8 haftalık gebeyim sol tarafta hissediyorumNedense siliklestikten sonra ki deneme bana pek güven vermiyor daha öncede dediğim gibi sanki geç kalıyorsunuz denemeye yumurta çatlamadan ilişki daha mantıklı geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi öyle kısa bi süre değil iyice araştırın isterseniz
Herkesde ayni olmuyor ışte o ya bende de işe yaramadi cinsiyetini öğrenincede yazar misin canim sana zahmetBen 4 ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamanın hem öncesini hem sonrasını değerlendirdim ama tutmadı 5. Ovulasyon denemesinde ise yatıya misafirim vardı adetten çıkınca hiç ilşki yaşayamadık taki sabah yaptığım test koyu çıkana kadar. Eşim işte idi sabah değerlendirmemiştik. Öğleyin tekrar test yaptım silikleşme başlamıştı. Akşam üzeri tekrar yaptım öğlenden de silikleşmişti. Ben artık umudu kestim kaçırdım diye düşündüm. Üzüldüm eşim işten gece 10:00 gibi geldi bir umut değerlendirdik bir saat kadar yattım tek ilşki oldu ve elhamdulillah şu an 8 haftalık gebeyim sol tarafta hissediyorum
Allah kucağına almayı nasip etsin test siliklestikten sonra mı hamile kaldın yoksa öncesinde miBen 4 ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamanın hem öncesini hem sonrasını değerlendirdim ama tutmadı 5. Ovulasyon denemesinde ise yatıya misafirim vardı adetten çıkınca hiç ilşki yaşayamadık taki sabah yaptığım test koyu çıkana kadar. Eşim işte idi sabah değerlendirmemiştik. Öğleyin tekrar test yaptım silikleşme başlamıştı. Akşam üzeri tekrar yaptım öğlenden de silikleşmişti. Ben artık umudu kestim kaçırdım diye düşündüm. Üzüldüm eşim işten gece 10:00 gibi geldi bir umut değerlendirdik bir saat kadar yattım tek ilşki oldu ve elhamdulillah şu an 8 haftalık gebeyim sol tarafta hissediyorum
Öğleyin silikleşmeye başladı gece ilişki olduAllah kucağına almayı nasip etsin test siliklestikten sonra mı hamile kaldın yoksa öncesinde mi
Allah nasip etti mi oluyor ben tutacağını ihtimal vermemiştim kaçırdım diye düşünmüştüm. İnşaAllahHerkesde ayni olmuyor ışte o ya bende de işe yaramadi cinsiyetini öğrenincede yazar misin canim sana zahmet
Amin Allah razı olsun sizin de İnşaAllahAllah kucağına almayı nasip etsin test siliklestikten sonra mı hamile kaldın yoksa öncesinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?