Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ya doktor idrar hemogram beta hcg istemisti bunlar beta hcgnn girisini yapmamislar tahlil cikti hcg yokk onuda tekrar verdim simdi sonuc ciktii 0 doktor adet sokturucu verdiii adet olunca igneye basliycamm artikk
Cnm benim üzme kendini stres yapma ne diyim bilmiyorum 2 ay geçti adetinin üstünden yani normal Bişey mi sanmıyorum. Ya sen çok stres yapıyorsun kii yapıyorsun yada inş hamilesindir hayırlısını dilemekten başka Bişey gelmez elimizden cnm

bu surecte stres yaptigimi dusunmuyorum su son gunler haricc cnm normal oldugunu bende sanmiyorum ne yapalim hakkimizda hayirli olan neyse o olsun belki hep bunu soledigim icin hayir cikiyodur karsima rabbim.iyiligimi istedigi icin vermiyodur yada bnm sinavim bu isyan ediyormuyum diye beni bole siniyidur yinede herseye cok sukur elhamdillah diyorum umutlar ağustosa kizimin dogdugu aya insallahdualariniz icinde cok sagolun rabbim bi kapiyi kapatir digerini acar ilacin etkisi kendini gosteriyo ikindi ilkini ictim simdi sanci oluyom ilac bitmefen adet oldugum gunler var bunddaa ins iyle olur 2 gune adet olsam cok iyi olcak

sagol cnm rabbim seninde gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip efder inss
Canim Allah yardimcin olsun ins. Evet cok zor gercekten ama sabirdan baska bisey gelmiyo elimizden. Bizler kendimizi yirtsakta Rabbim ne yazmizsa ne zaman kismet olucaksa o zaman. Ne bir gun once nede birgun sonra.
Rabbim senin icine bir ferahlik koysun ins. En kisa surede hayirlisiyla gonlune gore olsun. Aminn

Gecmis olsun cnm gözün aydin zor kismi atlatmissin saglikla buyut yavrunu biz napalim test yapip duruyoruz bu ay turnayi gözünden vuran olmadi henuz
Sağol canımcım büyüdükçe daha çok sesi çıkıyo bu kızın korkutuyor beni :) olsun canım geç olsun güzel olsun hepinizin birer birer oğluşları olsun inşallah sezeryan olunca diyorum ne cesaretle yapmışım bide 3.yü düşünüyom bu acıyı unutmadan 3.kenarda dursun

Sesi guzel olacak herhalde annesi sarkilar soylemeye baslamis size amin canm hepimize nasip olsun ınsallh

Senin kızmı? ilk çocuğun mu

Ben 4 ay ovülasyon testi kullandım yumurtlamanın hem öncesini hem sonrasını değerlendirdim ama tutmadı 5. Ovulasyon denemesinde ise yatıya misafirim vardı adetten çıkınca hiç ilşki yaşayamadık taki sabah yaptığım test koyu çıkana kadar. Eşim işte idi sabah değerlendirmemiştik. Öğleyin tekrar test yaptım silikleşme başlamıştı. Akşam üzeri tekrar yaptım öğlenden de silikleşmişti. Ben artık umudu kestim kaçırdım diye düşündüm. Üzüldüm eşim işten gece 10:00 gibi geldi bir umut değerlendirdik bir saat kadar yattım tek ilşki oldu ve elhamdulillah şu an 8 haftalık gebeyim sol tarafta hissediyorum

Herkesde ayni olmuyor ışte o ya bende de işe yaramadi cinsiyetini öğrenincede yazar misin canim sana zahmet

Allah kucağına almayı nasip etsin test siliklestikten sonra mı hamile kaldın yoksa öncesinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…