Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı olsun canım demek senin pik uzun sürmüş allah gönlünden geçeni versin kaç günde bir adet oluyorsun
Bazen 25 gün bazen 28 değişiyor
4 Haziran da adet olmam gerekirken 2 Haziran’da olmuştum. Bende kist vardı adettim uzun sürüyordu 13 Haziran ise yumurtlama günümdü.

3 ay önceki denememizden sonra hamilelik belirtileri yaşadım göğüslerim sisti hassaslasti üzerimi bile değiştiremez hale geldim bel ağrısı ve kasik

sağol canm.alalh razi olsun haklisin nasipten oteye gidilmiyorrr maalessefff

iyi aksamlar kizlar...ben bu ay ov. testiyle hamile kalmaya calismistim hatrlayanlar olur belki testlerimi burada paylasmistim yardimci olmustunuz sagolun...zeyno arkadasimiz bu ayi es gec demisti erkek istyorum diye cunku piki kacirmistim.ama biz degerlendirdik ogun tek iliski oldu ve bugun adetime 1 gun var yani yarin adet gunum.bugun test yaptim ama silik cikti ikinci cizgi sizce hamilemiymdir??cokk uzattim ya kusura bakmayin

Testini paylas canim bakalim. Eger hemen ciktiysa olabilir. Bide belirti var mi?

Silik hemen çıktı ise vardır hayırlı olsun

Masallah canim hamilesin. Cok erken ogrendin. Ins erkektir
insallahh erkektir kizlar okadar cok dua ettim ki sabah aksam aklimda oldumu olcak mi erkek olurmu sorular sorular stersten kafayi yedim resmen...allahim insallh erkektir allah insalhh hepinizin gonlunden geceni verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…