- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.761
Hayırlı olsun canım demek senin pik uzun sürmüş allah gönlünden geçeni versin kaç günde bir adet oluyorsunÖğleyin silikleşmeye başladı gece ilişki oldu
Yani silikleşmeye başladıktan sonra oldu
Bazen 25 gün bazen 28 değişiyorHayırlı olsun canım demek senin pik uzun sürmüş allah gönlünden geçeni versin kaç günde bir adet oluyorsun
3 ay önceki denememizden sonra hamilelik belirtileri yaşadım göğüslerim sisti hassaslasti üzerimi bile değiştiremez hale geldim bel ağrısı ve kasik ağrısı oldu normalde olmayan şeyler. Kızımda yaşadığım bütün belirtiler artik hamile olduğumu dusunuyordum ama sonra adet oldum. Yumurta dollendikten 7,8 gün sonra embriyo olurmuş bazen embriyo olmadan düşermiş hatta düşüklerin %50 si bu şekilde olurmus adet kanamasıyla birlikte atilirmis vücuttan tabi bizim anlayamayacağız şekilde. Şimdi aklımdaki neden o ağrıları çektim belirtileri yaşadım sorusunun cevabını buldum. Döllenme olmuştu ama embriyo olamadan düştü o siradaki belirtilerdi. Benim gibi olanlar da var burda o yüzden yazmak istedim belki de biliyorsunuz ama olsun :)
Anladım canım erkek bebek istiyorsun sende sanırımBazen 25 gün bazen 28 değişiyor
4 Haziran da adet olmam gerekirken 2 Haziran’da olmuştum. Bende kist vardı adettim uzun sürüyordu 13 Haziran ise yumurtlama günümdü.
sağol canm.alalh razi olsun haklisin nasipten oteye gidilmiyorrr maalessefffCanim Allah yardimcin olsun ins. Evet cok zor gercekten ama sabirdan baska bisey gelmiyo elimizden. Bizler kendimizi yirtsakta Rabbim ne yazmizsa ne zaman kismet olucaksa o zaman. Ne bir gun once nede birgun sonra.
Rabbim senin icine bir ferahlik koysun ins. En kisa surede hayirlisiyla gonlune gore olsun. Aminn
ins cnm.sagolllAmin canım sağol sanada nasip olsun inşallahhh
Testini paylas canim bakalim. Eger hemen ciktiysa olabilir. Bide belirti var mi?iyi aksamlar kizlar...ben bu ay ov. testiyle hamile kalmaya calismistim hatrlayanlar olur belki testlerimi burada paylasmistim yardimci olmustunuz sagolun...zeyno arkadasimiz bu ayi es gec demisti erkek istyorum diye cunku piki kacirmistim.ama biz degerlendirdik ogun tek iliski oldu ve bugun adetime 1 gun var yani yarin adet gunum.bugun test yaptim ama silik cikti ikinci cizgi sizce hamilemiymdir??cokk uzattim ya kusura bakmayin
Silik hemen çıktı ise vardır hayırlı olsuniyi aksamlar kizlar...ben bu ay ov. testiyle hamile kalmaya calismistim hatrlayanlar olur belki testlerimi burada paylasmistim yardimci olmustunuz sagolun...zeyno arkadasimiz bu ayi es gec demisti erkek istyorum diye cunku piki kacirmistim.ama biz degerlendirdik ogun tek iliski oldu ve bugun adetime 1 gun var yani yarin adet gunum.bugun test yaptim ama silik cikti ikinci cizgi sizce hamilemiymdir??cokk uzattim ya kusura bakmayin
Testini paylas canim bakalim. Eger hemen ciktiysa olabilir. Bide belirti var mi?
insallah canim ya sagol allah isteyen herkeze nasip etsin tez zamandaSilik hemen çıktı ise vardır hayırlı olsun
Yok canm daha degil ınsallah yarin görürüm diye umut ediyorum8 899eylulgelini ne yaptın canim piki yakaladinmi
Canim belirtilerin neler lekelenmem falan oldu mu? Akintin devam ediyo muinsallah canim ya sagol allah isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda
insallahh erkektir kizlar okadar cok dua ettim ki sabah aksam aklimda oldumu olcak mi erkek olurmu sorular sorular stersten kafayi yedim resmen...allahim insallh erkektir allah insalhh hepinizin gonlunden geceni verirMasallah canim hamilesin. Cok erken ogrendin. Ins erkektir
gebelik testi buGebelik testi mi ovulasyon mu canim bu
Canim envdogrusunu Allah bilir ama bu kadar erken ogrendin demek ki hemen dollenmis. Yani erkek sansin yuksekgebelik testi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?