Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim belirtilerin neler lekelenmem falan oldu mu? Akintin devam ediyo mu
kizlar goyuslerim agriyo bikac gundur ve gercekten her an adet olcakmisim gibi bir his kasiklarimda agri belim agridi dun mesela akintim yok ama bide bikac gun once kramp gibi bi agri saplandi sag tarafima ama bir anlikti

kizlar goyuslerim agriyo bikac gundur ve gercekten her an adet olcakmisim gibi bir his kasiklarimda agri belim agridi dun mesela akintim yok ama bide bikac gun once kramp gibi bi agri saplandi sag tarafima ama bir anlikti
Canim eger yapabilirsen yarin bi kan tahlili ver ins rabbim gonlunden geceni hakkina hayirli kilar nasip eder

Hayirli olsun canm insallh erkektir testim nasilken degerlendirmistin canm pikken mi silikkken mi

Hayirli olsun canm insallh erkektir testim nasilken degerlendirmistin canm pikken mi silikkken mi
testi sabah yapmistim silikti oglen 2de yaptim pik oldu sonra saat 8 de yaptim aksam siliklesmisti disardaydim degerlendrememstm...iste silik olduktan sonra gece iliski oldu

testi sabah yapmistim silikti oglen 2de yaptim pik oldu sonra saat 8 de yaptim aksam siliklesmisti disardaydim degerlendrememstm...iste silik olduktan sonra gece iliski oldu
Kismetinde varmis demek ki canim normalde silikken tutmayan cok var ınsallah gonlune göre olur darisidaa bize ınsallh

Kızlar size belki faydası olur ben oğluma çatladıktAn iki gün sonra kalmıştım öncesin de üç gün boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…