- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.781
kizlar goyuslerim agriyo bikac gundur ve gercekten her an adet olcakmisim gibi bir his kasiklarimda agri belim agridi dun mesela akintim yok ama bide bikac gun once kramp gibi bi agri saplandi sag tarafima ama bir anliktiCanim belirtilerin neler lekelenmem falan oldu mu? Akintin devam ediyo mu
akintim hic yok ya ama vajinada bi yanma var bugun sabahtan beri nedendir anlamdim bendeCanim belirtilerin neler lekelenmem falan oldu mu? Akintin devam ediyo mu
Canim eger yapabilirsen yarin bi kan tahlili ver ins rabbim gonlunden geceni hakkina hayirli kilar nasip ederkizlar goyuslerim agriyo bikac gundur ve gercekten her an adet olcakmisim gibi bir his kasiklarimda agri belim agridi dun mesela akintim yok ama bide bikac gun once kramp gibi bi agri saplandi sag tarafima ama bir anlikti
Hayirli olsun canm insallh erkektir testim nasilken degerlendirmistin canm pikken mi silikkken mikizlar goyuslerim agriyo bikac gundur ve gercekten her an adet olcakmisim gibi bir his kasiklarimda agri belim agridi dun mesela akintim yok ama bide bikac gun once kramp gibi bi agri saplandi sag tarafima ama bir anlikti
Canim eger yapabilirsen yarin bi kan tahlili ver ins rabbim gonlunden geceni hakkina hayirli kilar nasip eder
[/QUOT yarin adet gunum zaten biraz bekliyim diyorum benim adetim hic gecikmez cunku gunu geldmi olurum eger olmazam bikac gun durup gitmeyi dusunuyorum bakalim hayrlisi allahtan insallh hepimizin gonlundeki olsun..
testi sabah yapmistim silikti oglen 2de yaptim pik oldu sonra saat 8 de yaptim aksam siliklesmisti disardaydim degerlendrememstm...iste silik olduktan sonra gece iliski olduHayirli olsun canm insallh erkektir testim nasilken degerlendirmistin canm pikken mi silikkken mi
Kismetinde varmis demek ki canim normalde silikken tutmayan cok var ınsallah gonlune göre olur darisidaa bize ınsallhtesti sabah yapmistim silikti oglen 2de yaptim pik oldu sonra saat 8 de yaptim aksam siliklesmisti disardaydim degerlendrememstm...iste silik olduktan sonra gece iliski oldu
insllah hepimzin gonlundeki olsun isnallahhKismetinde varmis demek ki canim normalde silikken tutmayan cok var ınsallah gonlune göre olur darisidaa bize ınsallh
Evet hayırlı olsun gliyorum diyorinsallah canim ya sagol allah isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda
Hala yok Rabbim kaderine yazsin inşeALLAH erkek anası olmayıYok canm daha degil ınsallah yarin görürüm diye umut ediyorum
Aminnn canm insallhHala yok Rabbim kaderine yazsin inşeALLAH erkek anası olmayı
sagol cnmEvet hayırlı olsun gliyorum diyor
Canim deneme yaptigin testlerin varmi bizimle paylasirmisn bu arada hayirli ugurlu olsunsagol cnm
Testler bunlar. Arkadas gormedi sanirimsimdi yaptm gene boyle
Adet zamani akinti olunca ne anlama geliyor canimCanim belirtilerin neler lekelenmem falan oldu mu? Akintin devam ediyo mu
Gordum kuzum bende eski msjlarini okuyodum tam tskler canimTestler bunlar. Arkadas gormedi sanirim
Canim yumurtlamadan sonra akinti devam ediyosa gebelikte varsa erkek bebege daha yatkin bi belirti diyolarAdet zamani akinti olunca ne anlama geliyor canim
Anladim canim ilk defa duydumCanim yumurtlamadan sonra akinti devam ediyosa gebelikte varsa erkek bebege daha yatkin bi belirti diyolar
Canim deneme yaptigin testlerin varmi bizimle paylasirmisn bu arada hayirli ugurlu olsun
[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?