Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
selam kızlarr nasilsinizz hepimiz tesyler denemeler nasil gidiyorrallahim.hepinizin gonlune gore versin insallah rabbim bizleri o duygudan mahrum.birakmasinn hepimiz birgun oğlan anneleri olcaz insallah semra arkadssimizda kiz annesi olcak diye gobek atcagi gunleri gorruruz ins beni soracak olursaniz bende hersey ayniii kizlar ilac etkisini ne zaman gosterir bilemiyorum yarisina geldim ilacin ama en ufak dahi bi sancim yok hic adet olcak gibi degilim sanki gecici menopozdayimm ya artik oyle hissediyorum kendimi kotu olmaya basliyorumm akintim adet bittigi gunden beridir çok varr sanki yumurtam hergun catliyorr gibi hic kuru degilum surekli camasir degistiriyom rabbim yuzume gulsede hayirli olsni nasip etse artik imtihanim cok zor kizlar cok yoruldummm ya buda ilk dusugum gibi olursa ilac kullaniyom adet oldum.sandim ilkinde ama aksama dogru dusuk yapmistimm o zamanda adet sokturuculerr dogum kontrolll haplari ile zar zor kanamam baslamisti bi turlu olmiyodumm ya yine aynisi basima gelirse diye dusunuyorum artikkk eskidende bu ilaci ictigim gunler olmustuuu daha 2 3 tane hapim varken adet oluyodumm ama 2 3 gundur iciyorummm tıkk yokkk

Amin Canım ben de kız annwdi olmak istiyorum inşallah hap bitsin on gün içinde olcan olmazsan mutlaka doktorunla görüş

Günaydın canlar ben kız evlat isteyenlerdenim ama arada bir burayada yazıyorum
3 cicek annesi 'cum beni iyi tanır
Ben hergün 13:00'de lh testi yapıyorum dünde yaptım anam birden T çizgisi belirginleşti sonra C çıktı. T tamamiyle koyulaştı gördüğünüz gibi. Alttakini de aynı gün akşam 21:05'te yaptım yine aynı çıktı bakın yani ikisi arasında 8 saat var ama silikleşmedi
Dün eşim şehir dışındaydı değerlendiremedik
Ama dünden önceki gün birliktelik olmuştu
Yani pikten 1 gün önce.. bide bu sabah oldu
Ama şuan silikleştimi bilmiyorum
Dünkü testler böyleydi... 10'da yine yapıcam
Nasipte varsa tutar yoksa elden bişey gelmez
Gönlümde Rabbimden dileğim sağlıklı kız evlat. 2,5 ay önce kürtaj olmuştum
Ama tabiki önceliğim sağlıklı olması bide kürtaj olunca cinsiyete o kadar takılmıyorum artık. Allah gönlümüzdekileri sağlıkla hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Sizlerede sağlıklı aslan gibi erkek evlatlar versin amin

Ben de kız isteyenlerdenim Canım daha pik yapmamış bence sen test yapmaya devam et gece 11 gibi yap ona göre hareket edersin Rabbim gönlümüz de kini nasip eylesin

Amin canim. Seninde gonlune gore olsun ins. Ben inaniyorum bu ay saglikli bi gebelik yakiliyacaksin ins.

Canim ya uzme kendini hormonlarini daha cok etkiliyorsun biliyorsun bunu beklemdigin bi anda olur adetin ilacla olunca sanci falanda olmuyor bildigim kadariyla uzme kendini adetinu olup tedavine baslayacaksin ınsallah hamilede kalacakssin inancini kaybedersen yolun basinda yolun sonunu goremezsin sıkma tatli canini

Amin Canım ben de kız annwdi olmak istiyorum inşallah hap bitsin on gün içinde olcan olmazsan mutlaka doktorunla görüş
allahhim sanada hayirli saglikli saliha bi kiz evlst nasip etsinnn insssalh cnmm olck gibi degilim ama olmazsam zaten gitcm doktora yapcak bisi yokk cardamba ilacim biticek cumaya olmazsamm giderim doktoraa

sıkmiyorum ama sıkılıyor iste ister istemez her yeni bigun yeni bi umut demek bnm.icin her sabah bi umutla uyaniyom belki adet olmusumdur yada olcam diye ama yokkk iste bilemiyorum artik hayirlisi hangisiyse o olurr inss

allahhim sanada hayirli saglikli saliha bi kiz evlst nasip etsinnn insssalh cnmm olck gibi degilim ama olmazsam zaten gitcm doktora yapcak bisi yokk cardamba ilacim biticek cumaya olmazsamm giderim doktoraa
Amin inşallah saol canım duan için ben ikinci oğluma kalmadan önce senin gibiydim yedi ay da üç kere adet oldum oda hapla sonra oğluma hamile kaldım stres yapma şekerine baktır ben glifor kullandım o düzene soktu hemen hamile kaldım oğlum 14 aylık cok şükür

Canim naptin degerlendirdin mi tekrar test yaptin mi

Çatlamadan önce de kız tutma ihtimali yüksek ben oğluma çatlağını da kaldım silikleştiğini ertesi gün kaldım
Sizin pik.kac gun yada kac saat surdu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…