Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende kızıma, pik günü öncesi pik günü ve 2sonrası toplam 4gün ilişki olup hamile kalmıstım 2016da... Bu ay da 2. İçin ilk denemeydi daha önce yazmıstım... Simdi dinlenme asamasındayım beklemedeyim bakalım bat 10 agustos hayırlısı olsun

Pikin öncesinde de oldu dimi canm
Evet canım hemen somutlaştırayım
2ocak pozitife yakındı degerlendirmiştik
3ocak pikti değerlendirdik
4ocak silinmeye yakındı ama az bile silinse olur dediler eğerlendirdik
5ocak silindi değerlendirdik
14ocak da ilk idrarla öğrendim sabah

Sağol canm ayrıntılı cewabin için 2 ocagi es gecmis olsaydın belkide oglun olurdu bu bekliler keskeler bizde hic bitmez hakkimizda hayirlisi olsun insallh bu sefer oglana hamilesindir

Sağol canm ayrıntılı cewabin için 2 ocagi es gecmis olsaydın belkide oglun olurdu bu bekliler keskeler bizde hic bitmez hakkimizda hayirlisi olsun insallh bu sefer oglana hamilesindir
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım... ALLAH hayırlısını nasip etsin. Gönlümden ikinci de kız olsa diye geçiyor ama Allah en iyisini bilir. Sağlıklı sıhhatli sıkıntısız olsunlar da cinsiyetleri önemli değil artık

Sen oglani bul 3. Ye artik Rahatca kiz erkek olsun dersin
Ahahaha.. Kız 3.istemem ben sanırım. Büyük konusmayım. 2.olsun kızıma kardes yeter. Allah isteyene versin 3,4,5 ahahaha bana 2.yi sağlıklıca versin tamam benim için konu kapanır. O da kız olsa güzel olur ama Allah bilir yine de bir sey demeyeyim.. Ahahaha
Sen pik gördün mü değerlendirdin mi ne durumdasın

2 yetmez ya 3 iyidir ben daha 1 saat once test yaptim sayfaya atmıştım gözünden kacti sanirim aksamada yapcam test sonrasina bakcam artik

Edifar bunda nasil degerlendirme oldu peki canm pikden once yapmasaydın
Bu da şöle oldu
23temmuz pozitife yakındı değerlendirdik
24temmuz pikti degerlemdirdik
25temmuz pik devam etti ama aksama silindi değerlendrk
26temmuz silindi değerlendirdk
27temmuz silik çizgi koyu gbi geldi bana yine değerlendir dediler değerlendirdik
28temmuz değerlendir dediler yne değerlendirdik
Not.: gına geldiydi artık ahahaha kızımda 4gün de bitti bunda 6gün değerlendirdik yaw
O sonradan silikleşir yine koyu gbi olan çizgş yüzünden bana herkes riske atma değerlendir ddi. İşte artık rahatım bundam sonra beklemedeyim.
Bana sorsan ben 25inde yumurtladım. Akıntı agrı dan anladığım kadarıyla. Diğerleri boşuna gibiydi ama yinede değerlendirildik işte.. Gerisi Allaha kalmıs

2 yetmez ya 3 iyidir ben daha 1 saat once test yaptim sayfaya atmıştım gözünden kacti sanirim aksamada yapcam test sonrasina bakcam artik
Hım. Gördüm ama rumuzşarı okumadan bakınca anlamıyorum hadi bakalım. Silikleşince yapacaksın sen o zaman anlaşılan

masallah masallah neredeyse bi hafta durmak yook demissniz hayirlisi olsun bakalim diger gebeliginide cok erkek ogrenmissin bundada oyle olursa 10 agustosda once ogrenirsin

masallah masallah neredeyse bi hafta durmak yook demissniz hayirlisi olsun bakalim diger gebeliginide cok erkek ogrenmissin bundada oyle olursa 10 agustosda once ogrenirsin
Evet o da sanırım direk yumurta çatladı ve dçllenmisti bunda da öle olmus sa pazar öğrenme sansım var sanırım. Bu pazar bir dener bakarım

Canım benim de 22 Temmuz pike yakındı degerlendirdık 23 Temmuz pike cok daha yakındi değerlendirdik 24 Temmuz pik 25 Temmuz’da çatladı sonrası korunmasız olmadı bakalım tutacakmı kız bebiş istiyorum Rabbim nasip ederse

Hadi bakalım inşaallah 4gün değerlendrşdşnşz ya i sizde değil mi? İnşaallah hayırlısıyla saglıklıca olsun benimde seninle aynı tarihlerde oldu bu pazar test yapacagım bakalım çıkacak mı

Ben kız istiyorum ama bakalım tutacak mıSen erkek istiyorsun herhalde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…