- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.021
Adet olmana sewindim ama neden o kadar cok oluyor ki acaba aslinda gec oldukca pirti seklinde gelmelikizlar ya an itibari ile adet oldum ama oyle biyle degil simdi uyandim yatak yorgan mahfolmus hepsi yaa o derece cok kanamam varr
pihti yok tam tersi kipkirmizi acik renkte kan koyu ve katida degil oyle yavas yavas sancim.oluyo bu defa cok agri cekcegimi biliyodum adet sokturucu kullandigim.icin bilmiyom ama belki ictigim maydanozda soktordu 1 gun aradan sonra bak adet oldum allah senden razi olsun ins cnm hayirli saglikli evlatlarimiz olmur ins bana yine hastane yolu gozuktuu ya yarin yada carsamba giderim artikAdet olmana sewindim ama neden o kadar cok oluyor ki acaba aslinda gec oldukca pirti seklinde gelmeli
Maydonozun faydasi da olmus olabilirpihti yok tam tersi kipkirmizi acik renkte kan koyu ve katida degil oyle yavas yavas sancim.oluyo bu defa cok agri cekcegimi biliyodum adet sokturucu kullandigim.icin bilmiyom ama belki ictigim maydanozda soktordu 1 gun aradan sonra bak adet oldum allah senden razi olsun ins cnm hayirli saglikli evlatlarimiz olmur ins bana yine hastane yolu gozuktuu ya yarin yada carsamba giderim artik
Gerçekten maydonoz çok buyuk farkettiriyor. Yani en azından bende öyle.Maydonozun faydasi da olmus olabilirsonuca bakalim biz rabbim hepimize hayirli erkek evlatlar nasip etsin canm git dr kontrolu elden birakma tedavine baslamakda nasip olsun
Mrb hos geldin aramiza bu aralar burası bayagi sakin kotu zmnalama senin içinKızlar merhaba ben de erkek evlat istiyorum işe ilk önce 20 li ovulasyon testi alarak başlıcam ne zamanlarda yapmalıyım testi saat kaçta hangi günler benim ekstra yemem içmem eşimin ne yapması lazım bilgilendirebilir misiniz
aynen 1 bardak ictim sadece ve 1 gjn arayla adet oldim buyuk bi mucize olmali buuGerçekten maydonoz çok buyuk farkettiriyor. Yani en azından bende öyle.
Nereden temin ediyorsunuz acaba, marketlerde hiç görmedim.Arkadaşlar buğday çimi suyu da vücudu alkali yapıyor bilginize
Aktarlardan organik buğday (kesinlikle aşurelik değil) alıp kendiniz çimlendirerek ve sonra kesip suyunu sıkarak elde edebilirsiniz. Bu dediğim yöntem daha güvenli yine sanırım aktarlarda suyu da varmış. You tube dan buğday çimi suyu yazın gerekli videolar var yada Google danNereden temin ediyorsunuz acaba, marketlerde hiç görmedim.
bilgi verebilirse cok mutlu olurum sanada tessekur ederim sgl cnmmBunuUmutumut82 bilir o da vuruluyo o iğneden
bilgi verebilirse cok mutlu olurum sanada tessekur ederim sgl cnmm
BunuUmutumut82 bilir o da vuruluyo o iğneden
Canim doktorlar gebeligi ilk adet tarihinin baslangicindan hesapliyorlar. Yani ilk adet tarihine göre 5 haftaliksindirkizlar size bisey sorcam ya doktra gittm kan tahlili verdim 5 haftalk hamileymism..ama ben ayin 14unde iliski yasadim ve ozamn hamile kaldim nasil 5 hafta oluyo bi fikriniz varmi?yani 3haftalik olmasi gerekmiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?